Kedisi olanlar özellikle veteriner olanlar bakabilir mi?

Bana da bir şeye sinirlenip yapıyor gibi geldi.

Bana bir şeye kızdığınızda kızıp hafifçe poposuna vurarsanız anlar demişlerdi. Bilmiyorum anlar mı.

Benimki tuvalette tuvalet kabının yanına dışına yapmıştı. Tutup koklattım bu ne diye. Durdu sanki anlamış gibi. Sonra sirkeyle sildim. Kokladı. Bir daha yapmadı. Tabiki yapmaması gerektiğini öğretmek gerek ama yerinizde olsam bir sıvı geçirmez alez kullanırdım. Her seferinde yatak mi silinir? Ayrıca illa kokusu kalıyordur orda. Bari alez olsa direkt çarşafı ve alezi at makinaya ne koku kalır ne bir şey

Nasıl bir şey bu kedi otu

İnşallah teşekkür ederim

Odayı kapalı tut, bakalım ne yapacak, tuvaleti ulaşılabilir yerde mi? Benimki balkonda bazen açamıyorum bakıyorum oğlum balkon kapısının önüne yapmış oluyor..

Rica etsem eşinize bunu da denediğimi söyler misiniz hem beyaz sirkeyle karbonatla sildim hemde gün içinde püskürttüm yatağa bana mısın demiyor geldiği ilk zamanlar yoktu sonradan öğrendi

Hep belli yer evet ben görmüyorum çoğu kez işediğini ıslaklıktan anlıyorum ve bende bunun bir değişiğini bantla yaptım banda basınca da korkup zıplıyor ama en fazla iki gün

Bir köşede dursun bu bilgi en olmadı bunu yaparm

Odaya girişini engelleyemiyorum kapı yok çünkü

Kedi geldiğinden beri evde iki kişiyiz ve gelen gidenimiz sıfır bizden başka kimse yok ki kıskanıp tavır yapacağk

Stress yapabileceği ne olabilir bunu inanın bulamıyorum

Napacaksınız peki? 6 ayda bir çiftleştirip doğurtacak mısınız hayvanı? Damızlık olarak mı kullanacaksınız?
Hı hı damızlık kullanacağım hayvanı hatta bir de erkeğini alayım çiftleştirir çiftleştirir satarım diye düşünüyorum . Kısırlaştırma olayına sıcak bakmıyorum çünkü duygusal zekaları var üzüleceğim son çare bu kalırsa

Dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…