Burada onca insan aptal,bir akıllı siz misiniz ? Yazdığınız mesajlar kabak gibi ortada işte.''O şahsı da herkes çok iyi biliyor.''derken kim yani bu ? Menderes mi,Özal mı,Ecevit mi,Gül mü,İnönü mü ? Toplumda kimlerin Atatürk'ü faşist gördüğünü,din düşmanı gördüğünü çok çok iyi biliyor herkes.Taptıkları adam,hahaha ben buna anca gülerim.Darmadağın olmuş halkı bir araya getirip millet olma bilinci aşılamış.Dini ellerinde oyuncak edeni gereken cezayı vermiş.Ama iyilik bizim neyimize.Ömrü savaşlarda geçmiş,bırakaydı da emperyalistlerin elinde inleseydik o zaman bu kadar ahkam keser miydiniz ?
İkincisi...Bir laf dediniz arkasında durun bari,yetişkin bir insan olmanın gereği olarak.Soyu sopu,özel hayatı,çocuğu ? O kadar aşağılayıcı ve alay edici tavırla yazmış ve o kadar iğrenç şeyler ima etmişsiniz ki burada ben yazmaya utanıyorum. Ali Rıza,Zübeyde...Yazıklar olsun bin kez,siz öğretmensiniz bir de...Eğitim alabilmişseniz,çalışabiliyorsanız,sesiniz bu kadar çıkıyorsa bunu ona borçlusunuz.
Ayan beyan ortada işte.Bu laflar sizin başınızı da memuriyetinizi de yakmaya yeter.