kefil sahteciliği

latiyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
4.487
10.625
123
kızkardeşim bundan yaklaşık 10 sene önce bi mağazada çalışmıştı şu anda yaşadığından farklı bir şehirde. kardeşimi avukat aramış demiş ki" aynı mağazadan iş arkadaşınıza kefil olmuşsunuz. borcunu ödemediği için siz ödeyeceksiniz" halbuki kardeşim kefil olmadım diyor. ayrıca öyle bir kişi bizde çalışmıyordu diyor. itiraz edince avukat "o zaman siz bana imzanızı gönderin karşılaştıralım, sahtecilik varsa suç duyurusunda bulunuruz" demiş.
kardeşim o mağazayı arayarak ben kefil olmadım kimseye demiş. onlar da "yapacak bişey yok dosya avukatta" demişler.
şimdi bunlar sahtecilik yaptıysa kardeşim kendisini nasıl savunabilir, illa mahkemeye mi taşınır konu?
bir de aklıma şu geldi: acaba bunlar çete de taklit etmek için karşılaştırmayı bahane ederek kardeşimin imzasını mı istediler?
kardeşime imzanı gönderme, önce onlar sana dosyayı imzayı göndersinler dedim.
moralim bozuldu fikir istedim sizlerden.
teşekkür ederim

avukat dosyayı göndermiş. o zamanki adres yanlışmış. bide tarih 2009muş ama halbuki o tarihte orda çalışmıyordu..

avukat dosyayı göndermiş. o zamanki adres yanlışmış. bide tarih 2009muş ama halbuki o tarihte orda çalışmıyordu..
Avukatsa adreside bulabilir e-devlet de çıkar diye umuyorum dosya açıldı deniyorsa istediği kadar adres değişsin bence...

birşey cıkmaz. e devletten hakkında dava varmı baksın.
ki bence dolandırıcı. inanmayın.
ne zaman elinize celp gelir o zaman duruşmaya cıkarsınız.
yada e devlette mahkeme gunu saati adliyesi ne varsa cıkıyor zaten sakın böyle insanlara inanmayın
ayrıca diyelim ki gercek. kardeşinin sucsuz oldugu bu her turlu anlaşılır.

cok mantıklı.

Kardeşiniz kefil olup olmadığını biliyorsa karşı taraf dolandırıcıdır imza falan göndermesin .

Jessey hanım adres belli olmasa bile e-devlet de dosyanın açıldığı çıkar diye biliyorum bi bilginiz var mı ?

tabii ki dava dosyası icra dosyası hepsi çıkar
ayrıca zaten dosya açılsa resmi makamlardan tebligat gelir
bu işte bir iş var
avukat niye arasın

konu sahibi avukatın adını barolar birliğinin sitesinde avukat arama yeri var orada aratın bakalım öyle bir avukat var mı

konu sahibi avukatın adını barolar birliğinin sitesinde avukat arama yeri var orada aratın bakalım öyle bir avukat var mı
mantıklı söyleyeyim bunu kardeşime. dediğiniz gibi e-devlete de baksın

Jessey hanım adres belli olmasa bile e-devlet de dosyanın açıldığı çıkar diye biliyorum bi bilginiz var mı ?
mahkeme gün belirlemiş ise celp kararı ile birlikte e devlette herşey görülüyor.
ayrıca adliyeden dava dosyasını da isteyebilir.
dosyayı adrese göndermesi degil mahkeme gidip dava acması lazım. adresin ne olursa olsun, e devletten acılan dava görünürrrrr......

mantıklı söyleyeyim bunu kardeşime. dediğiniz gibi e-devlete de baksın
barolara bakmasın hiç gerek yok.
benide böyle bir büro aradı. baroşara baktım adı sanı var.
ama konunun benimle alakası yok. e devlete baktım dava yok.
avukatın adını kullanan cok fazla. sakın itibar etmeyin.
korkamyın. polise gidin böyle böyle diyin sizi yonlendireceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…