Avukatsa adreside bulabilir e-devlet de çıkar diye umuyorum dosya açıldı deniyorsa istediği kadar adres değişsin bence...avukat dosyayı göndermiş. o zamanki adres yanlışmış. bide tarih 2009muş ama halbuki o tarihte orda çalışmıyordu..
birşey cıkmaz. e devletten hakkında dava varmı baksın.kızkardeşim bundan yaklaşık 10 sene önce bi mağazada çalışmıştı şu anda yaşadığından farklı bir şehirde. kardeşimi avukat aramış demiş ki" aynı mağazadan iş arkadaşınıza kefil olmuşsunuz. borcunu ödemediği için siz ödeyeceksiniz" halbuki kardeşim kefil olmadım diyor. ayrıca öyle bir kişi bizde çalışmıyordu diyor. itiraz edince avukat "o zaman siz bana imzanızı gönderin karşılaştıralım, sahtecilik varsa suç duyurusunda bulunuruz" demiş.
kardeşim o mağazayı arayarak ben kefil olmadım kimseye demiş. onlar da "yapacak bişey yok dosya avukatta" demişler.
şimdi bunlar sahtecilik yaptıysa kardeşim kendisini nasıl savunabilir, illa mahkemeye mi taşınır konu?
bir de aklıma şu geldi: acaba bunlar çete de taklit etmek için karşılaştırmayı bahane ederek kardeşimin imzasını mı istediler?
kardeşime imzanı gönderme, önce onlar sana dosyayı imzayı göndersinler dedim.
moralim bozuldu fikir istedim sizlerden.
teşekkür ederim
Jessey hanım adres belli olmasa bile e-devlet de dosyanın açıldığı çıkar diye biliyorum bi bilginiz var mı ?mahkemeye verirseiz verin
o zaman görüşürüz ben kendimi biliyorum
size bir şey gönderemem desin
cok mantıklı.Sakın imzasını filan göndermesin. Direkt polise başvurun, kimseye kefil olmadığım halde beni avukat olduğunu söyleyen biri aradı ve benden imzamı istedi, dolandırıcı olmalarından şüpheleniyorum diye.
İmza istemek kadar saçma bir şey olabilir mi? İnanmayın.
Jessey hanım adres belli olmasa bile e-devlet de dosyanın açıldığı çıkar diye biliyorum bi bilginiz var mı ?
mantıklı söyleyeyim bunu kardeşime. dediğiniz gibi e-devlete de baksınkonu sahibi avukatın adını barolar birliğinin sitesinde avukat arama yeri var orada aratın bakalım öyle bir avukat var mı
mahkeme gün belirlemiş ise celp kararı ile birlikte e devlette herşey görülüyor.Jessey hanım adres belli olmasa bile e-devlet de dosyanın açıldığı çıkar diye biliyorum bi bilginiz var mı ?
dosyayı adrese göndermesi degil mahkeme gidip dava acması lazım. adresin ne olursa olsun, e devletten acılan dava görünürrrrr......avukat dosyayı göndermiş. o zamanki adres yanlışmış. bide tarih 2009muş ama halbuki o tarihte orda çalışmıyordu..
barolara bakmasın hiç gerek yok.mantıklı söyleyeyim bunu kardeşime. dediğiniz gibi e-devlete de baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?