- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
kızkardeşim bundan yaklaşık 10 sene önce bi mağazada çalışmıştı şu anda yaşadığından farklı bir şehirde. kardeşimi avukat aramış demiş ki" aynı mağazadan iş arkadaşınıza kefil olmuşsunuz. borcunu ödemediği için siz ödeyeceksiniz" halbuki kardeşim kefil olmadım diyor. ayrıca öyle bir kişi bizde çalışmıyordu diyor. itiraz edince avukat "o zaman siz bana imzanızı gönderin karşılaştıralım, sahtecilik varsa suç duyurusunda bulunuruz" demiş.
kardeşim o mağazayı arayarak ben kefil olmadım kimseye demiş. onlar da "yapacak bişey yok dosya avukatta" demişler.
şimdi bunlar sahtecilik yaptıysa kardeşim kendisini nasıl savunabilir, illa mahkemeye mi taşınır konu?
bir de aklıma şu geldi: acaba bunlar çete de taklit etmek için karşılaştırmayı bahane ederek kardeşimin imzasını mı istediler?
kardeşime imzanı gönderme, önce onlar sana dosyayı imzayı göndersinler dedim.
moralim bozuldu fikir istedim sizlerden.
teşekkür ederim
kardeşim o mağazayı arayarak ben kefil olmadım kimseye demiş. onlar da "yapacak bişey yok dosya avukatta" demişler.
şimdi bunlar sahtecilik yaptıysa kardeşim kendisini nasıl savunabilir, illa mahkemeye mi taşınır konu?
bir de aklıma şu geldi: acaba bunlar çete de taklit etmek için karşılaştırmayı bahane ederek kardeşimin imzasını mı istediler?
kardeşime imzanı gönderme, önce onlar sana dosyayı imzayı göndersinler dedim.
moralim bozuldu fikir istedim sizlerden.
teşekkür ederim