adamlar sülük gibiymiş yapabileceğiniz bir şey yok,geldiklerinde de aynı kararlılıkla biz kefil olmayacağız diyip kesin atın..küserlerse küssünlerde adamlar küsmüyor daha çok yapışıyorlar baksana..o zaman kayınbaban kefil olsun illede neden senin kocan?Kızlar şuan o kadar sinirliyim kidaha 1yılımız dolmadı evleneli.kredi borcumuz var.bedelli askerlik parası ödedik.toparlanmaya çalişiyoruz.Derken eşimin amcası dün aramış kardeşleriyle sorun yaşamışlar mallarını ayırmışlar.Amca bey traktör varmış ortak mal onu veremezmiş onun yerine 70 milyar gibi bi para vermesi gerekiyormuş.kredi çekecek kendisi çiftçi.eşimin kefil olmasını istiyor.eşim resmen telefon kapattı üstüne istemiyorum diye.adam ha bire arıyor düşmüyorlar yakamızdan bizden başka kimseleri yokmuş her şey bize bağliymiş.ya biz zar zor geçiniyorz yarın ödeyemezsen biz nerden getircez o kadar meblağ. derdimizi anlatmaya çalişiyrz anlamiyr.eşimin babası abisi öbür taraftan baskı yapyr sanki bi sorun çıksa onlr ödeyecek.şurda kalmış sınavıma bir hafta moralimizi alt üst ettiler telefonlarımızı engelledik eşimle bize ulaşamasınlar diye.zavallı eşim de sağlam adamdır amcam ama bu riski alamam diyor.evimize gelirlerse hiç şaşırmam.Ne yapabiliriz anlamadık gitti ya bu insanlar neden anlamiyor 
sakın ola kabul etmeyin
eşimin amcası bi iş kurdu
benden de kefil olmamı istediler (bu sırada eşim askerdeydi ve ben tek başına geçim mücadelesi veriyodum)
ben de eşime söyledim.
söylediğim gibi de iletişimi anında kesti eşim.
1 senedir görüşmüyoruz. tamamen koparttık bağı
bi süre sonra amcası kurduğu işi batırdı.
şu an ben borç ödüyor olabilirdim!
birde bir üyenin eşinin abisi bana kredi çekecen diye taciz ediyordu ne günlere kaldık..
bizğimde kredimiz var deyin kredi çıkmıyor diye söyleseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?