- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
merhaba hanımlar daha da gelmem diye gitmiştim ama kendimi iyi hissedince ve
pinkstrap
gaza getirince çok bomba bir fikirle giriş yapacaktım fakat
Kakao ve Ben
ve ve ve sevgili
Akasya
yapacağım kekleri benden önce buraya indirince (çıkışta hesaplaşacaz kızım
) elimde sadece buket fikri kaldı ve bildiğim hem basit hem puf hem lezzetli normal kekimi yapmaya karar verdim
..
@Dombik ve
KarKralicesi
bebişlerim sizlere de yanımda olduğunuzdan ötürü teşekkür ederim 

aslında keklerimi yinede dolgulu yapacaktım ama keki yaptığım sırada hafiften rahatsızlanınca ve oğluşum musade etmeyince dinlenmek zorunda kaldım
..
napalım gönüller bir olsun olma mı

Kek Buketimin Malzemeleri
-3 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 su bardağı yoğurt
-1 su bardağı sıvı yağ
-2 su bardağı un
-1 paket kakao
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu
arkadaki süt nişasta kremşanti un ve şeker dolgu içindi ama kaldı malesef
yumurtalarla şekeri beyazlayana kadar çırpıyoruz...
daha sonra yoğurt ve yağıda koyup karıştırmaya devam ediyoruz böylelikle ilk sıvıları koyduk mu
daha sonra un kakao vanilin ve kabartma tozu yani kurular eklenir ve kek harcı tamamlanır..
ortaya mis gibi kokan kakaolu harcımız gelir
bir kısmını silikon kalıplara bir kısmınıda bardaklarıma yarıya gelecek şekilde koyuyoruz..
önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz mis gibi keklerimizi...
bu da sizin için yaptığım sunum rahatsızlanmasaydım tek rakibim bonyfood olacaktı
)
AFİYET OLSUN BALLARIM

@Dombik ve
aslında keklerimi yinede dolgulu yapacaktım ama keki yaptığım sırada hafiften rahatsızlanınca ve oğluşum musade etmeyince dinlenmek zorunda kaldım
napalım gönüller bir olsun olma mı
Kek Buketimin Malzemeleri
-3 yumurta
-1 su bardağı şeker
-1 su bardağı yoğurt
-1 su bardağı sıvı yağ
-2 su bardağı un
-1 paket kakao
-1 paket vanilin
-1 paket kabartma tozu
arkadaki süt nişasta kremşanti un ve şeker dolgu içindi ama kaldı malesef
yumurtalarla şekeri beyazlayana kadar çırpıyoruz...
daha sonra yoğurt ve yağıda koyup karıştırmaya devam ediyoruz böylelikle ilk sıvıları koyduk mu
daha sonra un kakao vanilin ve kabartma tozu yani kurular eklenir ve kek harcı tamamlanır..
ortaya mis gibi kokan kakaolu harcımız gelir
bir kısmını silikon kalıplara bir kısmınıda bardaklarıma yarıya gelecek şekilde koyuyoruz..
önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında yarım saat pişiriyoruz mis gibi keklerimizi...
bu da sizin için yaptığım sunum rahatsızlanmasaydım tek rakibim bonyfood olacaktı
AFİYET OLSUN BALLARIM
Son düzenleyen: Moderatör: