En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
ayyy deyneep çok güzelll yaa ellerine sağlık... el açması gibi duruyor ki siz zaten yufka kullanmazsınız değil mi
Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.

Farketmez bencede syni:) hamurr:)) Aboo eline saglik valla bdn kendimi becerikli sanirdim yavrum hatunlar ucuyoooo:)) ispanakli mi:)
Ne sandındıYarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak

Çarşaf böreği mi o kim açacak şimdi burada nereden bulayım börek bezini hainsin deynebim
Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla

Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin
Teşekkür ederim canım

Aylardır ertelediğim çarşaf böreği aşermesini kabartan deynepnaz bacı elbet elime düşersin
Senin yüzünden tatilde börek açacağım Eki Görüntüle 2179078
Ben de tatilde börek açtım nolmuş yaniBir de benden tatilde kek bekliyorsunuz

Kızımmmlarımmmm siz naptınız yaaa muhhhhteşemmmm görünüyorlar ekrana dalasım var

deynepnaz yasminsay

Pişiyor böreklerim, accuk fazla yaptım sanırım
Sen de çek gönder

Iyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))

Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.
Cok hakli oglusunn ama guzel yufkacilar da var
Benim de canim tandir boregi cekiyor valla soyle basitce biriniz anlatsa da el acmasi denesem
Bence bana da bi tebrik gerek en azindan el acmasi oldugunu ayirt edebildim o kadar yani sanildigi kadar da bos degilim mutfak konusunda

Iyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))
Söylemem ,sonra bana yaşlı diyorsunuz

Tandır böreği hangisi oluyordu ki,bi koşu görsellere bakayım ,adını başka mı biliyormuşum
Daha önce hiç duymamıştım ve de yememiştim,mutlaka yapacağım bu börekten İnce açmaya gerek yokmuş zaten kolaymış,2 yufkadan yapılıyormuş

Ne alaka ya:)) belki erken evlendin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…