En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Zaten giden gitti, kalan sağlar bizimdir:işsiz:
Bide oğlan hasta oldu bugün. Ateşi var, 39.4 dü. Ilac verdim, duş aldırdım. 38. 5 oldu. Olmazsa hastaneye gideceğiz. :KK43:
Ay canım çok geçmiş olsun aksilik işte Allah şifa versin

Bacım yap sen oralardan geçerken yemek için uğrarım hazırda olsun :))))) gözleme çeşitleri olsun amme tek peynirli olmaz :))))

İstediğin gözleme olsun, hazırda olmasa da iki dakika da yoğurur yaparım ne olacak Hoppa

Ellerine sağlık ablacım:kk77:
Bu durum bana hiç yabancı gelmedi.Eşim her gözleme yaptığımda sana bir sac ve yer tahtası alayım ekmeği evde yap diyor.Neyseki 2 gün sonra unutuyor:KK70:

Birde bu sıcakta zorluyor.Ben geçen hafta yaptım.Evin her yeri açık esiyor ve bu sebeple ocak yarı buçuk yanıyor.Uzun sürede pişti.Kapıyı kapatsam gözleme yerine ben pişeceğim:KK70:
Haftaya ailemin yanına gideceğim buzluğu boşaltacağım.Ispanak var ne yapayım dedim.Gözleme yaparsın yarın diyor:110:

Sağol ablacım, benim adam unutmaz da, herşeyi unutur gırtlakla ilgili hiçbirşeyi unutmaz :KK70:valla bende balkon pencere ne varsa açıyorum ama bir gram rüzgar yok, gözlemeyi yaparken eridim resmen :-) adam gözlemeden dürüme geçti, bir ara gözleme hamurundan yap da içine malzeme koyma dürüm gibi sarıp yeriz, sade pişir ekmek gibi yeriz diyor :)))) sorsan ağlar bu kadın hiçbirşey yapmıyor diye, kek yaparım bitirir hiç kek yapmıyorsun der, kurabiye yaparım dibini getirir niye kurabiye yapmıyorsun der, içi boş puf börekten çok yaparım onu da bitirir, yaptığını kenara da ayıramazsın, gecesine kırıntısını bırakmaz ama yine ağlıyor yine ağlıyor :KK70:ben en iyisi bir un fabrikasıyla anlaşayım, çuvalla gelsin unum :))

Cidden ya ama öksürük oldum sesim kısıldı ya kendime gelemedim 2. Antibiyotiği içiyorum:halay:

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Ben kayinvalide ile yapıyordum, bu ilk tek yapısım. Ters çevirdim bi gece öyle kaldı. Ertesi gün çevirdim, kapaklar tutmuş gozukuyordu. Kaldırdım dolaba dizdim. Aradan zaman geçti bi bakim dedim, bakmaz olaydım. :KK43:

evet dediklerini yaptım, ama bi yerde bi sorun var, cok doldurunca atar mı ? Tencere olayı fark eder mi ? Bilemiyorum niye oldu.

sağlık olsun, ne diyelim:KK43:

Gitti mi onca emek:(

İstediğin gözleme olsun, hazırda olmasa da iki dakika da yoğurur yaparım ne olacak Hoppa

Sağol ablacım, benim adam unutmaz da, herşeyi unutur gırtlakla ilgili hiçbirşeyi unutmaz :KK70:valla bende balkon pencere ne varsa açıyorum ama bir gram rüzgar yok, gözlemeyi yaparken eridim resmen :-) adam gözlemeden dürüme geçti, bir ara gözleme hamurundan yap da içine malzeme koyma dürüm gibi sarıp yeriz, sade pişir ekmek gibi yeriz diyor :)))) sorsan ağlar bu kadın hiçbirşey yapmıyor diye, kek yaparım bitirir hiç kek yapmıyorsun der, kurabiye yaparım dibini getirir niye kurabiye yapmıyorsun der, içi boş puf börekten çok yaparım onu da bitirir, yaptığını kenara da ayıramazsın, gecesine kırıntısını bırakmaz ama yine ağlıyor yine ağlıyor :KK70:ben en iyisi bir un fabrikasıyla anlaşayım, çuvalla gelsin unum :))

Gitti mi onca emek:KK43:
Amin canım benim teşekkür ediyorum

Ay canım çok geçmiş olsun aksilik işte Allah şifa versin
Sağol canım, sanada geçmiş olsun.

Gitti mi onca emek:KK43:
Malesef:KK43:

Ablam bu erkeklerin geneli böyle zaten:)
Yapıyorum yapıyorum hala sen birşey yapmıyorsun oluyor...İstiyorki sürekli birşeyler yesin.Ve ben farklı şeyler yapıyorum,her kültürden birşeyler yapıyor ve tatmalarını sağlıyorum yok yine ben birşey yapmıyorum.:KK70:
Allah sana kolaylık versin artık elini verdin,kolunu kaptırmak üzeresin:KK70:
Eylül'de artık diyete sokacağım hem biraz kurtulmuş olurum:KK70:

Ablam bu erkeklerin geneli böyle zaten:)
Yapıyorum yapıyorum hala sen birşey yapmıyorsun oluyor...İstiyorki sürekli birşeyler yesin.Ve ben farklı şeyler yapıyorum,her kültürden birşeyler yapıyor ve tatlamarını sağlıyorum yok yine ben birşey yapmıyorum.:KK70:
Allah sana kolaylık versin artık elini verdin,kolunu kaptırmak üzeresin:KK70:
Eylül'de artık diyete sokacağım hem biraz kurtulmuş olurum:KK70:

Aynen öyle oluyor valla, benim adam yeme sıskası, mune hiçbirşey yapmıyor, birşey yemiyoruz diye ağlayınca acır sen bile doyurmaya çalışırsın:KK70:herşeyi bir kenara bırak, o kadar hamur işine, kızartmaya başkası olsa göbek yapar ama bizimki tahta kurusu gibi:KK70:

Kolumu kaptırdım bile:silah:

Aynen öyle oluyor valla, benim adam yeme sıskası, mune hiçbirşey yapmıyor, birşey yemiyoruz diye ağlayınca acır sen bile doyurmaya çalışırsın:KK70:herşeyi bir kenara bırak, o kadar hamur işine, kızartmaya başkası olsa göbek yapar ama bizimki tahta kurusu gibi:KK70:

Kolumu kaptırdım bile:silah:
Demek siz ailece S bedensiniz:110::nazar::nazar::nazar:Afiyet şifa olsun:kk77::KK45:
Benim eşimde çok aşırı kilolu değil yani o kadar yemeyi ben yeseydim 100 kilo olurdum:70:
Senin kol kökten gitmiş:70:

Back
X