Keke gitmese...

elffurkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
7
0
86
Diğer
eşim iş için dışarı gitmeyi düşünüyor ben ise istemiyorum o'nu çok seviyorumŞeniz ve onsuz kendimi düşünemiyorum şimdiden senağlama çok üzülüyorum :çok üzgünüm: hep:Saruboceq: da bulunuyorum bi aksilik olsada gitmese

söylemezmiyim.hatta 'senin olmadığın evde bende oturmam'bile dedim can sıkıntısı oldu aramızda sanki bu dert yetmezmiş gibi.3gündür ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek nede başka birşey.çok kötüyüm anlayacağınız.tek eşi giden ben değilim biliyorum ama kendimi kandıramıyorum bu laflarla

bulunduğunuz yerde işi yok mu?

son çare mi artık başka bir yolu yok mu neden seni bırakıp gidiyor?

canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde şoför tır kullanıyor yurt içinde çalışıyor
en azından kısa süreligine gidiyor eşin okullar açılınca evine geri dönecektir

Canım haklısın ama keyfi gitmiyor elbetteki ekmekkavgası için gidiyor

ben eşimi 3 ay görmedigim zamanı bilirim hemde 3 çocugumuz var kimse keyfinden evinden uzak kalmak istemez

sabır diyecek başka bi söz bulamıyorum Mevlam sabır versin

Yurt dışına gittiğinde kesin iş bulacak mı???
Yada kastesttiğiniz uzunyol şöförlüğü gibi bişey mi, buradaki türk firmaların uluslararası taşımacılığını mı yapacak anlayamadım....
Ama Avrupa da aynı Türkiye gibi krizde, hatta Avrupadaki Kriz yüzünden Türkiye krizde, yani gittiğinde orada iş bulması garanti değil ki....
Almanya, Hollanda Belçika ıtalya ve ıspanyada işsizlik oranları 2 kat artmış durumda....

Umarım herşey gönlünüzce olur...

valla çok zor bi durum teyzem var öyle
eşi dışarda Türkiye de ama başka illerde çalışıyo sürekli seyahat halinde oldugu için teyzemide götüremiyr memleket en güvenilir yer oldugu için evleri burda ama çok zorluklar çekiyr
geliyo 1- 2 ayda ama yinede...

eğer gitmeme gibi bi imkanı varsa eşini ikna et

Allah yardımcın olsun canım ....

hayırlıs de annem ole dedıgınde babam trafık kazası yaptı mecburen gıtmedı hastanelerde ugrastılar
bence hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…