eşim iş için dışarı gitmeyi düşünüyor ben ise istemiyorum o'nu çok seviyorumŞeniz ve onsuz kendimi düşünemiyorum şimdiden senağlama çok üzülüyorum :çok üzgünüm: hep:Saruboceq: da bulunuyorum bi aksilik olsada gitmese
söylemezmiyim.hatta 'senin olmadığın evde bende oturmam'bile dedim can sıkıntısı oldu aramızda sanki bu dert yetmezmiş gibi.3gündür ne uyku uyuyabiliyorum ne yemek nede başka birşey.çok kötüyüm anlayacağınız.tek eşi giden ben değilim biliyorum ama kendimi kandıramıyorum bu laflarla
canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde şoför tır kullanıyor yurt içinde çalışıyor
en azından kısa süreligine gidiyor eşin okullar açılınca evine geri dönecektir
Yurt dışına gittiğinde kesin iş bulacak mı???
Yada kastesttiğiniz uzunyol şöförlüğü gibi bişey mi, buradaki türk firmaların uluslararası taşımacılığını mı yapacak anlayamadım....
Ama Avrupa da aynı Türkiye gibi krizde, hatta Avrupadaki Kriz yüzünden Türkiye krizde, yani gittiğinde orada iş bulması garanti değil ki....
Almanya, Hollanda Belçika ıtalya ve ıspanyada işsizlik oranları 2 kat artmış durumda....
valla çok zor bi durum teyzem var öyle
eşi dışarda Türkiye de ama başka illerde çalışıyo sürekli seyahat halinde oldugu için teyzemide götüremiyr memleket en güvenilir yer oldugu için evleri burda ama çok zorluklar çekiyr
geliyo 1- 2 ayda ama yinede...