Etrafını yağlı yağıtla sarın üst kısmını yani ısısı dağılmadan içerisi pişsinKizlar cevuzli kek yaptim firinda ama kek kalibi kucuk geldi malzeme cok geldi ici pismiyo kabardi ama ici sivi dereceyi dusurdum baska yapabilcegim bisey var Mi
Üst katmanı alıp tekrar pişirsenizKizlar cevuzli kek yaptim firinda ama kek kalibi kucuk geldi malzeme cok geldi ici pismiyo kabardi ama ici sivi dereceyi dusurdum baska yapabilcegim bisey var Mi
Haha ayy tamam tesekkur ederimm :):):)Bir borcamin içine su koy ve fırına ver altını kıs. Suyun buharıyla yavaş yavaş pişer. Bir çubukla icine delikler aço keki kurtaricaz
Etrafını yağlı yağıtla sarın üst kısmını yani ısısı dağılmadan içerisi pişsin
Üstünü folyo gazete vb. Biseyle kapatın içi pissin üstü yanmadan
Cok tesekkur ederim yagli kagitla kapattim pisiyor gibi bakalim insallah Ilk defa kek kalibi deniyorum da:)Üstüne alüminyum folyo kapat
Yağlı kağıt daha sağlıklı alüminyum kullanmamak lazım iyice kapat hava almasın kurtarırsın inşallahCok tesekkur ederim yagli kagitla kapattim pisiyor gibi bakalim insallah Ilk defa kek kalibi deniyorum da:)
Unu az gelmiş.Kizlar cevuzli kek yaptim firinda ama kek kalibi kucuk geldi malzeme cok geldi ici pismiyo kabardi ama ici sivi dereceyi dusurdum baska yapabilcegim bisey var Mi
Sonucu cok merak ettim :)
Evettir pişti sayenizde arkadaşlar ama keki kalıptan tam çıkartamadm bu seferde. Margarinlede yağlamıştım ama
Ben hem yagliyorum hemde unluyorumEvettir pişti sayenizde arkadaşlar ama keki kalıptan tam çıkartamadm bu seferde. Margarinlede yağlamıştım ama
Keki kaliptan cikarabilmek icin kalibin her tarafini unla. İnan ki sogumasini beklemene bile gerek yok. Bu arafa hangi yontemlerle kurtardin keki. Aklimizda bulunsun. Basimiza gelirse napacamizi bilelim :))Evettir pişti sayenizde arkadaşlar ama keki kalıptan tam çıkartamadm bu seferde. Margarinlede yağlamıştım ama
Tamam çok teşekkür ederim benim kalıbım pek kaliteli değil 25 tlye almış eşim acaba bu yüzden mi çıkmadı kek bidaha dediginiz gibi deneyeyim, firinin ayarını iyice düşürdüm 100e kadar, kekin üstüne yaglı kagıt koydum (5dakika kadar) sonra baktım pişmiş kekim:)Keki kaliptan cikarabilmek icin kalibin her tarafini unla. İnan ki sogumasini beklemene bile gerek yok. Bu arafa hangi yontemlerle kurtardin keki. Aklimizda bulunsun. Basimiza gelirse napacamizi bilelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?