Kekim firinda malzeme cok geldi ici pismiyor acil

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kizlar cevuzli kek yaptim firinda ama kek kalibi kucuk geldi malzeme cok geldi ici pismiyo kabardi ama ici sivi dereceyi dusurdum baska yapabilcegim bisey var Mi

Yok bence..kenarlari yanar daha pisirirseniz..deneyin kisik olarak ama pek umut yok gibi..
En iyisi tekrar yapin

Kizlar cevuzli kek yaptim firinda ama kek kalibi kucuk geldi malzeme cok geldi ici pismiyo kabardi ama ici sivi dereceyi dusurdum baska yapabilcegim bisey var Mi
Etrafını yağlı yağıtla sarın üst kısmını yani ısısı dağılmadan içerisi pişsin

Keki çıkartıp rondodan geçirin tekrar fırına verin üstüne puding de dökseniz on numara olur. Yoksa yanar.

Evettir pişti sayenizde arkadaşlar ama keki kalıptan tam çıkartamadm bu seferde. Margarinlede yağlamıştım ama
Keki kaliptan cikarabilmek icin kalibin her tarafini unla. İnan ki sogumasini beklemene bile gerek yok. Bu arafa hangi yontemlerle kurtardin keki. Aklimizda bulunsun. Basimiza gelirse napacamizi bilelim :))

Keki kaliptan cikarabilmek icin kalibin her tarafini unla. İnan ki sogumasini beklemene bile gerek yok. Bu arafa hangi yontemlerle kurtardin keki. Aklimizda bulunsun. Basimiza gelirse napacamizi bilelim :))
Tamam çok teşekkür ederim benim kalıbım pek kaliteli değil 25 tlye almış eşim acaba bu yüzden mi çıkmadı kek bidaha dediginiz gibi deneyeyim, firinin ayarını iyice düşürdüm 100e kadar, kekin üstüne yaglı kagıt koydum (5dakika kadar) sonra baktım pişmiş kekim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…