Kızlar fazla takip edemiyorum annem elinde ameliyat olduğu için ellini kullanamıyor biz yardımçı oluyoruz dün geçmiş olsun dillekleriniz için çok teşekkür ederim yeni katılan arkadaşlara da başarılar katılacak olanlarada elinizi çabuk tutmalarını söylüyorum son gün galiba ben ekliyemiyeceğim kendi tarif bölümüne fısat bulursam eklerim inşallah
Kızlar fazla takip edemiyorum annem elinde ameliyat olduğu için ellini kulanamıyor biz yardımçı oluyoruz dün geçmiş olsun dillekleriniz için çok teşekkür ederim yeni katılan arkadaşlara da başarılar katılacak olanlarada elinizi çabuk tutmalarını söylüyorum son gün galiba ben ekliyemiyeceğim kendi tarif bölümüne fısat bulursam eklerim inşallah
Kızlar fazla takip edemiyorum annem elinde ameliyat olduğu için ellini kullanamıyor biz yardımçı oluyoruz dün geçmiş olsun dillekleriniz için çok teşekkür ederim yeni katılan arkadaşlara da başarılar katılacak olanlarada elinizi çabuk tutmalarını söylüyorum son gün galiba ben ekliyemiyeceğim kendi tarif bölümüne fısat bulursam eklerim inşallah
Katılım başlama tarihi : 03 Mart 2014
En son başvuru tarihi : 23 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 24 mart 2014
Oylama bitiş tarihi : 31 Mart 2014 / 23:00 Pazar
Tuzlu Kek
Malzemeler
1 su bardağı zeytinyağı
3 adet yumurta
Yarım su bardağı süt
1 su bardağı küçük doğranmış biberli yeşil zeytin
1 su bardağı küp doğranmış beyaz peynir
Bir buçuk su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1er çay kaşığı çörekotu ve tuz
2şer çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz ve dereotu
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Yapılışı
Yumurtaları ve sütü birlikte birkaç dakika çırpın. Karışımın üzerine zeytinyağını ekleyerek 1-2 dakika daha çırptıktan sonra unu ve kabartma tozunu ilave edin. Daha sonra hamura beyaz peynir, zeytin, dereotu,
maydanoz, tuz ve çörekotunu da katarak iyice karıştırın. Dikdörtgen bir kek kalıbını önce yağlayın sonra
unlayın. Kalıbın tabanına dolmalık fıstıkları döşeyip kek hamurunu üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40 dakika pişirin.