Kel kalıcam galiba.

Hayır gitmedim ama kansızlık var sanırım.
Zeytinyağ sarımsak diye bir tarif duydum onu denemeye başladım
Doktora gitmeden saçına birsey sürme daha beter yaparsın. Dahiliye doktoruna git başta tiroit olmak üzere kansızlık vs bunlara baktır ben de tiroit hastasıyım ilk başlarda felaket dokuluyordu şimdi biraz azaldı ama yine dökülüyor tabi.

saç konusunda tecrübeli arkadaşlar gürleşme değilde saç telini bi nebze kalınlaştırmanın yolu varmısır yav bildiğn kedi tüyü bendeki bide açtırdım bpyadım iyice berbat oldu

Benim yıllardır denemediğim hiç bir şey kalmadı. Saçımı kazıttım bile. Eğer genetik bir durumsa hiç bir şeyin faydası yok. Önceleri yine ince telli olsa da biraz saçım vardı. Diplerinde yara çıkınca onu da kaybettim. Kabullendim şu an.

saç konusunda tecrübeli arkadaşlar gürleşme değilde saç telini bi nebze kalınlaştırmanın yolu varmısır yav bildiğn kedi tüyü bendeki bide açtırdım bpyadım iyice berbat oldu
Benimki kadar ince midir merak ettim. Saç telim azıcık kalın olsa belki bu kadar sıkıntı çekmezdim

Ahh ahhh.... yaram depresti 6 senedir dokulmem var doğum yaptıktan sonra inanilmaz artti. Umursamadim tabi baslarda cunku kelligim yok.
Dipler yogun uclar kedi tuyu

dr a gittim demir eksikligi dedi. Ferritin 5 e dusmus yaninda a vitamini ve bemiks hap. son 2 ayda sakaklarda acilmalar basladi seyreklik daha dogrusu. 2 ayi geçti hap kullaniyorum dokulme devam.

Bende yag kurune basladim acilmam artti dokulme dahada atti 3 gunde bir yapmam gereken bakimi haftada 1 e dusurdum

1 haftadir priorine başladım. Cunku beni gören herkes vitaminsizlikten olduğunu soyluyor aynalara küstm resmen. Bakımlı olmak icin bir sebebim yok. Sacim yok. Meger ne kadar önemliymis kadin icin

benimkide ince tiftik tiftik duruyolar saçlarım öyle yerden kırılıp kopuyoki görsen yan perçem sanırsın bide yetmiyomuş gibi dökülüyo saçlar
Ben şu an hamile olduğum için dökülmüyor. Ama hala çok ince. Nasibim bu kadarmış dedim kabullendim. Dökülme için bile bir şey yapmıyorum. Hatta dalin kullanıyorum sadece.

Ben şu an hamile olduğum için dökülmüyor. Ama hala çok ince. Nasibim bu kadarmış dedim kabullendim. Dökülme için bile bir şey yapmıyorum. Hatta dalin kullanıyorum sadece.
moralini bozmak istemem ama bunlar iyi günlerin canım

Çok guzel bir formulum var çam terrebentin yagini tresan şampuana kariştirin kullanin.Tecrùbeyle sabittir...

Kızlar internette araştırıp kuaförüme de danışmıştım. Ve bir iki arkadaş kullanmaya başladık aşırı derecede faydasını da gördük. Yılan yağını duydunuz mu bilmiyorum ama nemli saça uygulayıp saç bonelerinden takıp (kuaförüm folyoyla bile sarsa olur ama mutlaka sar yoksa etki etmez demişti) 2 saate yakın bekletin ve yıkayın. Saçı hem çok güzel besliyo hem de arkadaşımın çok ciddi dökülmesi vardı ve saçları çok zayıf inceydi bildiğiniz saç çıkardı. Ve güçlendiriyo. 1-2 ay kullanın farkı görüceksiniz. 2.yıkamamdan sonra bile saçlarım daha hacimli görünmeye başlamıştı. Umarım faydası olur

Aa bunu hiç duymamıştımm. Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…