Doktora gitmeden saçına birsey sürme daha beter yaparsın. Dahiliye doktoruna git başta tiroit olmak üzere kansızlık vs bunlara baktır ben de tiroit hastasıyım ilk başlarda felaket dokuluyordu şimdi biraz azaldı ama yine dökülüyor tabi.Hayır gitmedim ama kansızlık var sanırım.
Zeytinyağ sarımsak diye bir tarif duydum onu denemeye başladım
Yani benimde açıktı dökülüyordu ben dogru anladım yani dökülme açılma geçti uzadı efenim :) bilmiyorum onu duymadım
Benim yıllardır denemediğim hiç bir şey kalmadı. Saçımı kazıttım bile. Eğer genetik bir durumsa hiç bir şeyin faydası yok. Önceleri yine ince telli olsa da biraz saçım vardı. Diplerinde yara çıkınca onu da kaybettim. Kabullendim şu an.Hanımlar çok kötü durumdayım napıcağımı hiç bilmiyorum. Saçlarım ince telli ve az saçımın araları çok açıldı resmen derim birebir görünüyor. herkes bir şey söylüyorum kafayı yemek üzereyim bana bir yardım rica ediyorum
Rica ederim :)a
Tamam canım teşekkür ederim tavsiye ettiğinide deneyeceğim :*
Benimki kadar ince midir merak ettim. Saç telim azıcık kalın olsa belki bu kadar sıkıntı çekmezdimsaç konusunda tecrübeli arkadaşlar gürleşme değilde saç telini bi nebze kalınlaştırmanın yolu varmısır yav bildiğn kedi tüyü bendeki bide açtırdım bpyadım iyice berbat oldu
ince canım öyleki uzamaya mecalleri yok kırılıp kırılp duruyolarBenimki kadar ince midir merak ettim. Saç telim azıcık kalın olsa belki bu kadar sıkıntı çekmezdim
Saç değil yün gibi duruyor benimkiince canım öyleki uzamaya mecalleri yok kırılıp kırılp duruyolar
benimkide ince tiftik tiftik duruyolar saçlarım öyle yerden kırılıp kopuyoki görsen yan perçem sanırsın bide yetmiyomuş gibi dökülüyo saçlarSaç değil yün gibi duruyor benimki
Ben şu an hamile olduğum için dökülmüyor. Ama hala çok ince. Nasibim bu kadarmış dedim kabullendim. Dökülme için bile bir şey yapmıyorum. Hatta dalin kullanıyorum sadece.benimkide ince tiftik tiftik duruyolar saçlarım öyle yerden kırılıp kopuyoki görsen yan perçem sanırsın bide yetmiyomuş gibi dökülüyo saçlar
moralini bozmak istemem ama bunlar iyi günlerin canımBen şu an hamile olduğum için dökülmüyor. Ama hala çok ince. Nasibim bu kadarmış dedim kabullendim. Dökülme için bile bir şey yapmıyorum. Hatta dalin kullanıyorum sadece.
Biliyorum ilk gebeliğim değil:) sonra avuç avuç gidecek biliyorummoralini bozmak istemem ama bunlar iyi günlerin canım
Kızlar internette araştırıp kuaförüme de danışmıştım. Ve bir iki arkadaş kullanmaya başladık aşırı derecede faydasını da gördük. Yılan yağını duydunuz mu bilmiyorum ama nemli saça uygulayıp saç bonelerinden takıp (kuaförüm folyoyla bile sarsa olur ama mutlaka sar yoksa etki etmez demişti) 2 saate yakın bekletin ve yıkayın. Saçı hem çok güzel besliyo hem de arkadaşımın çok ciddi dökülmesi vardı ve saçları çok zayıf inceydi bildiğiniz saç çıkardı. Ve güçlendiriyo. 1-2 ay kullanın farkı görüceksiniz. 2.yıkamamdan sonra bile saçlarım daha hacimli görünmeye başlamıştı. Umarım faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?