Doğal Saç Bakım Kürleri Kel kuzenime saç çıkardım :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Yağları alacağımız online bir adres var mıdır acep, güvenilir?

Maşallah saçların hem daha sağlıklı be parlak hem de daha gür gözüküyor .

Saçlarım kötü durumda . Tarifini uygulamak istiyorum ama bir kaç sorum var sarımsak kokusu saçta kalıyor mu ve ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var . Yağlanmayı arttırı mı ?

Canm bisey sorucam bu evigen kapsulu ne aktara sordum o isne yakin bir vitamin vardi evening miydi ne ?Nereden bulucam o evigen kapsulunu?

bende saçlarım kalınlaşsın istiyorum ve tabiki daha fazla saç en kısa zamanda bu tarifede başlicam

ne kadar sürede son halialdığını sorcaktm ama dikkatli okuyunca cevabı buldum

Resim varmı acaba? öncesi sonrası gibi ne kadar döküktü merak ettim. Acaba erkeklerde işe yarar mı ? Erkek arkadaşımın saçları çok dökülüyor da. Teşekkürler

Ben de bu uygulamayı yapacağım. Konu sahibinin fotoğrafı açılmadı o yüzden saçları nasıl göremedim :) Acaba deneyen arkadaşlar nasıl sonuçlar aldınız?

Ben de bu uygulamayı yapacağım. Konu sahibinin fotoğrafı açılmadı o yüzden saçları nasıl göremedim :) Acaba deneyen arkadaşlar nasıl sonuçlar aldınız?
Ben cok memnun kaldim bende ekstra ekledim birkac urun inanilmaz derecede de uzadi hatta konu avmistim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…