Kel mı kalacak benim yavrum :(

Dediğinize katılıyorum. Tek sorun bu olsun. Ama sandiginiz gibi bir endişe değil benimki. Hani şu an yapabileceğim birşey varsa yapayım, yoksa tabi ki kel de olabilir. Benim de az saçım var ama öyle dert etmiyorum kendime. Ama biraz daha olsun isterdim tabi ki. Yine de bunun için karalar bağlamiyorum. Dediğiniz gibi olsa şimdiye doktor doktor gezmistim sanırım.

Çocuklarımızın toplumda var olmayı dış gorunus temelli varsayıp, isteseler de değiştiremeyecekleri şeyler yüzünden bunalima girmeleri benim de çok uzuldugum bir konu. O sebeple sizi çok iyi anlıyorum ve destekliyorum.

Kızımda saçsız kaşsız bir bebekti,şimdi 6 yaşında beline kadar sapsarı saçları var.
1 yaşında toplayacak kadar saçı yoktu,erkek sanıyorlardı.
Ben bir dönem çinko kullandım doktorumuzun tavsiyesi ile,o mu iyi geldi bilmem ama şimdi gayet güzel uzuyor saçı kızımın.

4üz mü hey maşallah konuyla alakasız ama diğerlerinin de cinsiyetini merak ettim
konu sahibi arkadaşımın yeğeninin saçı 2.5 yaşında çıktı.

Çok beyaz tenli ve sarışınsa ondan olabilir.1 yaşından sonra baya farkeder.Ben de sarışın olduğum için kel doğmuşum.Epey bir müddet de çok seyrekmiş.Bebeklik resimlerimde var hatta.Şimdi gene maşaallahım var.Onları yatıştırmaya çalışmaktan bıktım yani.Hiç üzülme sen uzayacak o saçlar hep.

Iki yaşıma kadar kelmisim:) şu anda kuaförler saçımı satın almak istiyor. Oğlum da kel doğdu. 16 aylık yeni yeni saclanmaya başladı. Yani merak etmeyin :))

Babam öğretmen ama emekli din kültürü öğretmeni:) evet farklı bir duygu babam ve biz hep beraber gider gelirdik okula filan

Benim de küçükken otururken bir resmim var saç kaş yok sapsarı :) Sonradan çıkıyor merak etmeyin :) Seyrek de değildir saçlarım.

Ben ben bildiğin kabak kafaymışım sarı bir kabak:)) şu anda fön çektirmek istedğimde çalışanların sıra senindi hayır senindi diye fön işini diğerine yıkmak isteyecek kadar gür bukle bukle ve uzun saçlarım bence toparlar saçlar hiç üzülmeyin

endişelenme. Benim oğlumda da öyleydi bende babaya çekti demek ki diye düşünüyordum ama şuan 2 yaşına girecek. Eskiye göre gürleşti. Birde sarışın olduğu için öyle çok fazla saçı yok, Esmerlere göre daha az yani

bence 2-3 numaraya vurdurmanın faydası çok ama genede siz bilirsiniz

Üzülme canım. Benim oğlum da saçsız doğdu. Şuan 21 aylık daha saçları yeni başını örter hale geldi :) Ben hiç dert etmedim çünkü ailede kel yok hiç. Ama sen istersen badem yağı ile destekleyebilirsin. Yeğenimin hiç saçı yoktu, bebekken badem yağı sürdük, şimdi herkes hayran saçlarına...

bizde 3cyasina yeni girdik malesef cok az ve cansiz kizimin saclari bir butun toplanmiyor bile doktora gittim tum tahlileri normal genetiktir dedi oysa ben sacli dogmusum hala gur babada ayni. 3 yasinda hala uzamamasi cok kafama takiliyor benimde. hep 2 yas sonrasi cikar dediler ama hala sacsiz

Bizim uzamiyor da. Öyle iki tel tepesinde ucusup duruyor :) doğduğunda vardı biraz, döküldü onlar. Sonra çıkanlar işte üç beş tane anca.

Bazı bebişlerin saçları çok geç çıkıyor, bizim yan komşumuzun bebeğinin de öyleydi çok zor uzadı, şimdi lokum gibi ama :) içinizin rahat etmesin açısından sorun tabii doktora ama bence sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…