- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Dediğinize katılıyorum. Tek sorun bu olsun. Ama sandiginiz gibi bir endişe değil benimki. Hani şu an yapabileceğim birşey varsa yapayım, yoksa tabi ki kel de olabilir. Benim de az saçım var ama öyle dert etmiyorum kendime. Ama biraz daha olsun isterdim tabi ki. Yine de bunun için karalar bağlamiyorum. Dediğiniz gibi olsa şimdiye doktor doktor gezmistim sanırım.Farketmez ki. Önemli olan anne olarak bu durumdan endişenlenmemeniz. Çünkü siz endişelenirseniz çocuğunuz, saçı çıkmadığında sırf kel olduğu için özgüven duymayacak, eksik hissedecek. Belki bu başarılarını ve hayatta gerçekleştirecek önemli adımların önünü kesecek. Einstein, Newton, İbni Sina, Edison, Tolstoy, Marie Curie vs vs. Bunlar kel miydi acaba? Elimizde hiçbir bilgi yok. Ama insanlığa faydaları çok ve yaptıkları konuşuluyor. Eminim ki aileleri onların dış görünüşleri sebebiyle hiç üzülmedi.
Bırakın kel olsun hiç önemli değil, yeter ki bunun için üzülmeyin. Benim demek istediğim bu.
4üz mü hey maşallahYaa yerim ben onu aynı benim bebekligim:)) bebeklik fotoğraflarımda 2 yaşına kadar kel bir haldeyim, dördüz dünyaya geldim diğer 3 kardeşim maşallah saçlı başlı iken ben kelaynak şekilde ortalikta gezinmişim. Ama büyüdükçe saçlarım gürleşti ve çoğaldı, liseden beri ara makas attırırım düşünşimdilerde diğer kardeşlerimim saçı hep seyreldi ama benim saçlarım gür halini korumaya devam ediyor, ki anne babamın saçı da ince tellidir :))
Iki yaşıma kadar kelmisim:) şu anda kuaförler saçımı satın almak istiyor. Oğlum da kel doğdu. 16 aylık yeni yeni saclanmaya başladı. Yani merak etmeyin :))Merhabalar. İlk başlarda çok sorun yapmiyordum, zamanla çıkar diyordum ama 11 ayı bitti, 12. Ayına girdi ve hala azıcık saçı var oğlumun. Hiç doktora sormadım. Belki aynı durumu yaşayan vardır aranızda diye sizlere danışmak istedim.
Genetik olabilir diye merak edenler icin, benim saçlarım da seyrek ve ince telli. Babasının saçları gençken baya iyiymiş ama sonra dökülmüş. Gerçi şu an 32 yaşında, yaşlı sayılmaz :)
Babam öğretmen ama emekli din kültürü öğretmeni:) evet farklı bir duygu babam ve biz hep beraber gider gelirdik okula filanDördüz mü
Babanız beden eğitimi öğretmeni mi
Annemin bir arkadaşı vardı onun da dördüzleri vardı
Birisi rahatsızdı küçükken yürüyemiyoruz sonra görüşemedik hep merak ederdim ne yapıyorlar diye
Dördüz olmak da değişik bir durumdur herhalde
3 kız 1 erkek canım :))4üz mü hey maşallahkonuyla alakasız ama diğerlerinin de cinsiyetini merak ettim
konu sahibi arkadaşımın yeğeninin saçı 2.5 yaşında çıktı.
Benim de küçükken otururken bir resmim var saç kaş yok sapsarı :) Sonradan çıkıyor merak etmeyin :) Seyrek de değildir saçlarım.Merhabalar. İlk başlarda çok sorun yapmiyordum, zamanla çıkar diyordum ama 11 ayı bitti, 12. Ayına girdi ve hala azıcık saçı var oğlumun. Hiç doktora sormadım. Belki aynı durumu yaşayan vardır aranızda diye sizlere danışmak istedim.
Genetik olabilir diye merak edenler icin, benim saçlarım da seyrek ve ince telli. Babasının saçları gençken baya iyiymiş ama sonra dökülmüş. Gerçi şu an 32 yaşında, yaşlı sayılmaz :)
endişelenme. Benim oğlumda da öyleydi bende babaya çekti demek ki diye düşünüyordum ama şuan 2 yaşına girecek. Eskiye göre gürleşti. Birde sarışın olduğu için öyle çok fazla saçı yok, Esmerlere göre daha az yaniMerhabalar. İlk başlarda çok sorun yapmiyordum, zamanla çıkar diyordum ama 11 ayı bitti, 12. Ayına girdi ve hala azıcık saçı var oğlumun. Hiç doktora sormadım. Belki aynı durumu yaşayan vardır aranızda diye sizlere danışmak istedim.
Yorumlarınız rahatlattı biraz, teşekkür ederim. Kazitmanin faydası yokmuş sanırım ama badem yağı sursem bir zararı olmaz herhalde. Benim gibi seyrek olmasın en azından, biraz da olsa gür olsun istiyorum. Tabi önemli olan sağlıklı olması ama işte saç da güzel birşey sonuçta :)
Maşallah ne güzel Allah uzun ömür versin:))3 kız 1 erkek canım :))
Merhabalar. İlk başlarda çok sorun yapmiyordum, zamanla çıkar diyordum ama 11 ayı bitti, 12. Ayına girdi ve hala azıcık saçı var oğlumun. Hiç doktora sormadım. Belki aynı durumu yaşayan vardır aranızda diye sizlere danışmak istedim.
Bizim uzamiyor da. Öyle iki tel tepesinde ucusup duruyor :) doğduğunda vardı biraz, döküldü onlar. Sonra çıkanlar işte üç beş tane anca.bizde 3cyasina yeni girdik malesef cok az ve cansiz kizimin saclari bir butun toplanmiyor bile doktora gittim tum tahlileri normal genetiktir dedi oysa ben sacli dogmusum hala gur babada ayni. 3 yasinda hala uzamamasi cok kafama takiliyor benimde. hep 2 yas sonrasi cikar dediler ama hala sacsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?