Kelebeğim doğum yaptıı

canım gözünüz aydın.. Annene selam söyle tebrik ediyorum.. Allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin..

ne kadarda cok tebrik masajları almışım hepinize cok teşekkürler ederim allah sizlerede kolay bir doğum nasip etsin. çok şükür biz kızımla birbirimize kavuştuk. allah mutluluğumuzu daim etsin ikimizin sağlığıda çok iyi maşallah en kısa zamanda hikayemizide yazıcam hepinize sevgilerimi iletiyorum.

canım gözün aydın...en kısa zamanda doğum hikayenide bekliyorum..allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah..

ay canım benim çok sevindim allah anneli babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatli olsun hayırlı ömürlü olsun kelebeğim sende sağlıkla bebeğinle evine dönersin en yakın zamanda inşallah. doğum hikayeni yaz en kısa zamanda kocaman öpüyorum seni..bende henüz doğum emareleri başlamadı bakalım benimki ne zaman gelmek isteyecek merakla bende bekliyorum ..

canım benım allah analı babalı buyutsun bebısını senle bır gun arayla dogurduk sen gectn benı benımkı24 kasım cok gecmıs olsun canım

ay çok sevindim güle güle büyütün bebişinizi annene slmlarımız ilet isteyen herkese versin Allah inşallah

Allah analıbabalı buyutsun....
darısı bızlerın basına ınşllahh....kokladım mınık melegını ne gusel kokuordum simdi mis mis....

Back
X