Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kelebek Kurabiye Resimli

hımm eline sağlık cokacimcoook

bir kelebek kurabiye tarifi de bende var daa değişik :icecream:

resim olmadan kimse yüzüne bakmıyo diye yapacağım günü bekliyorum akannehir

kardeş başlık olurlar sırnaşık şey

cok güzel görünüyolar ne kadar farklı olmuş görüntü süper ellerine saglık a.s.

zemuszemustarıfı tam okumadan yaptım bozdolabında dınlendırme kısmını atlamısım benımkıler sekılsız oldu. kelebek dıye basladım ama serbest calıstım:lepi:bıdahakıle daha guzel olacak ıns tarıf ıcın tesekkurler:hooray:

benim tarifi aldığım bayan yurtdışında. oradaki bardak ölçüleri falan türkiyedeki ile uymuyor. arkadaşlar da hamurun çok sert olduğunu söyledi. sadece şekil vermeyi örnek alabilirsin buradan

ondan benimki minnacık bişi oldu.. hım..
benim hamur da aksine cıvıktı, kakao koyunca biraz adam olmuştu..

şuan dolapta inzivaya çekildi hamırlarım :hulya: kelebek yapma becerisine sahip olmadığımı düşündüğüm için rulo yapıp yuvarlak çıkartıcam kaydirigubbakcemile2 eğer güsel olursa resim eklerim, olmazsa beni bidaha buralarda göremezsiniz kaydirigubbakcemile3

çok güsel oldu yaptım,ama fotoğrafını çekene kadar evdekiler silip süpürmüş, donduktan sonra dilimleyip fırına da atabilirsiniz ,hem daha fazla kurabiye cıkıo hem de daha pratik :) şekli de fena değil

ELLERİNE SAĞlık canım
müsait bi zamanda denicem

arsimacım sen bildiğin bir hamur kullan. şekil olarak fikir al. resimleri bekliyorum

çok güzel görünüyor yaaa
denemem lazım
ellerine sağlık

teşekkürler

keşke çekebilseydin
afiyet olsun

müthiş bir fikir.göze inanılmaz hitab ediyor.elinize sağlık.tarif hemen kaydedildi.en müsait zamanda yapılacak.

tatlım görmemiştim ben bu tarifi
hemen koştum ve yağı dolaptan çıkardım bile
öğlene yetiştireyim beslenmeye
harika bi sunum
ellerine kollarına sağlık
bravo

cok güzel degisik bir fikir eline saglik

müthiş bir fikir.göze inanılmaz hitab ediyor.elinize sağlık.tarif hemen kaydedildi.en müsait zamanda yapılacak.

çok güzel görünüyor denemek istiyorum benede

tatlım görmemiştim ben bu tarifi
hemen koştum ve yağı dolaptan çıkardım bile
öğlene yetiştireyim beslenmeye
harika bi sunum
ellerine kollarına sağlık
bravo

aiyet olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…