Kelebekcik'in Diyet Günlüğü...

oldu sonun kızlar 3 gündür neler yedim anlatamam..simit,pasta,kurabiye,pasta,2 dilim normal ekmek,krem peynir,2 dolu tabak patates yemeği,makarnaa hemde yağlı..ama tüm yediklerime rağmen kilo almamışım hatta azda olsa vermişim..şuan kilom 49.210

ne yediiiinnn???? :'( yapma tatlım yaa biz bu yola baş koyduk:) başarı öyküleri yazacağızz amaaa:/ çabuk söyle bakalım ne yedin utancını 5e katlayalım da bi daha yeme!!!!
yediklerimi yazdım canım çok fena dimi:kedi:
bennn kötü polisinizimmm:D kaçamaklara karşı değilim canlarım ama abatılmasını sevmem haa na göre:) öpüyorum sizi çok dikkat edin kendinize:)

valla ben fazlasıyla abarttım tatlım ama bi daha olmıycak söz.yalnız yarın aşkımla beraberim o yüzden yarın izinliyimkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin hayatımma.s.sende regl öncesi dönemdesin ya tatlım ondandır bozma moralini gel birbirimize destek oluruz bende ara sıra sapıtıyorum ama avukathanımcım sağolsun dürtüyor kendime geliyorumkaydirigubbakcemile3bir atlatsak şu dönemi herşey çok güzel olacak valla ben regl olana kadar canavar gibi oluyorum oluncada pamuk gibikaydirigubbakcemile3

hep bu regl yüzünden bebişim ya bütün gün ne yesem diye gönlümü gezdiriyorum off atlatsakta kurtulsakkeyvahedigeldismile

Ben dayanamadim bugun tartildim 57.3 olmusum.
Insallah hafta sonuna 56 li bir kilo gorurum..
Bugun dondurma yedim dayanamadim 1 haftadir dolapta duruyordu yemedim.Bugun dayanamadim,160 kalori neyseki.Gun icinde de biraz fazla yedim sanki aksama sadece salata yiyecegim.Dengeler degil mi?Yuruyuse de cikabilirsem:))

balperimm canım benimm nasıl gidiyo?olumunekankayizsmile

hoşgeldin bebişim özlemiştim valla seni ve menülerinia.s.yesende vermişsin hayatım ne kadar güzel çok sevindim valla harikasınnnkaydirigubbakcemile5

Hosgeldin kelebegim..Epeydir yoktum meraklandirdin bizi..
Ben 57.0 ciktim persembe gunu, cuma gunu bir tartildim sabah 57.7 olmusum,Bugun tartildim 58.3.Cok uzuldum ama bir anda bu kadar kilo alinmaz heralde.Regl olucam birkac gune kaar ondandir degil mi?

Hosgeldin kelebegim..Epeydir yoktum meraklandirdin bizi..
Ben 57.0 ciktim persembe gunu, cuma gunu bir tartildim sabah 57.7 olmusum,Bugun tartildim 58.3.Cok uzuldum ama bir anda bu kadar kilo alinmaz heralde.Regl olucam birkac gune kaar ondandir degil mi?

canım benim bi anda o kadar kilo alman imkansız..bu reglnin bi oyunu..sakın moralini bozma regl bitimine kadar tartılma bence yok yere moralin bozulmasın..regl bitince tartıda çok güzel rakamlar görüceksin canım balperim..inan banaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım birazdan çıkıcam ama ondan önce bu günkü kilomu yazmak istiyorum..bu gün itibariyle kiloommm 48.740..çok mutluyum yaa çoooookkkk:sm_cool:

canım arkadaşlarım birazdan çıkıcam ama ondan önce bu günkü kilomu yazmak istiyorum..bu gün itibariyle kiloommm 48.740..çok mutluyum yaa çoooookkkk:sm_cool:

Tebrik ederim kelebegim, masallah sana.Azmine hayranim.Kaca kadar inmeyi planliyorsun canim?Koruma programini da merakla bekliyorum.

Ben dun kilom da fazla cikinca uzuldum canimda tatli tuzlu ne varsa cekiyordu.Bir suru sey yedim.Motive olmaliyim bir an once:1no2:

:1hug: kaydirigubbakcemile5 :lepi: harika kebekcik sanırım ulaştın hedef kilona şimdi artık koruma planı yaparsın kendine. Bende görecekmiyim şöyle 52 leri falan kaydirigubbakcemile2 Bravo valla azmettin başardın alkisalkisalkis

tatlım süpersin. darısı başıma:)) ama ben heralde senin yediklerini yesem kilo alırdım:S neden böyle ya anlamıyorum:S ama spora başlayacağım o zaman düzelir inşallah. gerçi ben de herşeyden yiyorum ama ne bileyim sanki kilo almışım gibi geliyor:S ayrıca dün bişey duydum tvde diyetinizi 6 gün yapın 1 gün izin verin kendinize diyordu yabancı bir diyetisyen o yüzden sana müsaade ettim izinlisin:) gönlünce yeee:)

Tebrik ederim kelebegim, masallah sana.Azmine hayranim.Kaca kadar inmeyi planliyorsun canim?Koruma programini da merakla bekliyorum.

Ben dun kilom da fazla cikinca uzuldum canimda tatli tuzlu ne varsa cekiyordu.Bir suru sey yedim.Motive olmaliyim bir an once:1no2:

çok teşekkür ederim balperim canım benim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:

benmde reglim yaklaşıyo 10 haziran gibi olucam sanırım..regl bitiminde artık koruma programına başlıyorum..yalnız ilk önce kıymalı makarna yiycem:1:

:1hug: kaydirigubbakcemile5 :lepi: harika kebekcik sanırım ulaştın hedef kilona şimdi artık koruma planı yaparsın kendine. Bende görecekmiyim şöyle 52 leri falan kaydirigubbakcemile2 Bravo valla azmettin başardın alkisalkisalkis

canım benim tabi ki görüceksin ben başardıysam herkes başarır eminimŞeniz

tatlım süpersin. darısı başıma:)) ama ben heralde senin yediklerini yesem kilo alırdım:S neden böyle ya anlamıyorum:S ama spora başlayacağım o zaman düzelir inşallah. gerçi ben de herşeyden yiyorum ama ne bileyim sanki kilo almışım gibi geliyor:S ayrıca dün bişey duydum tvde diyetinizi 6 gün yapın 1 gün izin verin kendinize diyordu yabancı bir diyetisyen o yüzden sana müsaade ettim izinlisin:) gönlünce yeee:)

inşallah hayatımmŞenizcidden bazen çok fazla yiyorum ama kilo almıyorum bunu da metabolizmamın hızlanmasına bağlıyorum..çünkü epey bi süre tamamen kaçamaksız devam ettim diyete bunun sonucu sanırım metabolizmam hızlandı..inanır mısın yeşil çay dahi içmiyorum..günde 2 küp şeker alıyorum kahveyle..umarım hep böyle devam ben dahil herkesin:Saruboceq:

bu gün ne yedim söyliyim hemencik..aşkımın karışık pizzasından 1 dilim yedim..ben rus salatalu kumpir yedim ama hepsini bitiremedim..biraz yürüdük bi yerde oturduk aşkım tatlı söyledi ben yemedim onunkinden tadımlık aldım gönlü olsun diye..eve gelincede 5 tane zeytinyağlı yaprak sarma yedim akşama bi şey yemiycem saat 18 de 12 tane kiraz yerim..21 gibi de 1 bardak süt içerim

canım süperrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnn hariksınnnnnnnnnnnn:teytey::hooray:gözlerime inanamadım 48i görünce bana azim veriyorsun valla bebişim aman bir yere gitme istediğin kiloya gelsende olur mu hayatımmopuyorumnanaktana.s.

bebişim mutluluktan olsa gerek 7 haziran yazacağına 7 mayıs yazmışsın ilk sayfanda gözüme çarptı söyleyeyim dedimopuyorumnanaktan

canım süperrrrrrrrrrrsinnnnnnnnnnnnnnnn hariksınnnnnnnnnnnn:teytey::hooray:gözlerime inanamadım 48i görünce bana azim veriyorsun valla bebişim aman bir yere gitme istediğin kiloya gelsende olur mu hayatımmopuyorumnanaktana.s.
ay bebişim çok teşekkür ederimŞeniz:kedi:istediğimim kiloya gelince koruma programına alıyorum kendimi yine burdayım..her zaman birbirimizin destekçisiyizolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
bebişim mutluluktan olsa gerek 7 haziran yazacağına 7 mayıs yazmışsın ilk sayfanda gözüme çarptı söyleyeyim dedimopuyorumnanaktan

:kedi:bilmiyorumkismileevet hayatım yaa:kedi:hemen düzelttim..teşekkür ederim uyardığın içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaaaavv ama kuzucum ben önceden mc donaldsa gidip 1 tane büyük boy big mc menü yerdim sonra gider aspavada sos sogan kaşar dürüm yerdim sonra eve gelirdim komşu bişeyler gönderdiyse onları yerdim bi de gece gece yarım ekmek tost yapıp yerdim:S gerçi şey sorucm sen oturup da 2 tane simit yemedin sanrsam:S abartılı mı yemedin yoksa az az mı yedin ama yedin mi? eğer çok yedin ve almadıysan MAŞALLAH datluma:) ama benim metabolizmaya da bi el at kelebekim ya :d belki de şey olabilir ben 72, 71,69,68 özellikle 72 ve 68de çok takıldım. ondan vücut beni deli etmek istiyor olabilir:S bu ara düzensiz de yaşıyorum çünkü bi gün sınav var bi gün yok bi gün kahvaltıyı 10 da 11de yapıyorsam ertesi gün sabah 7 de yapıyorum ondan da olabilir amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben bugün 70.6 çıktım tartıdaaa:D

kelebekciğim tebrik ederim canım azmin zaferi işte bu seninkisi maşallahın var ço güzel uyguladın diyetini kaçamaklarda hakkın tabikide bendeniz kilo veremediğim gibi üstüne kiloda aldım 58 e takıldım ama diyet falan yok şu an bakalım bir ürün sipariş verdim şimdide onu kullanacağım hap değil inceltici işe yararsa paylaşırım burada

Back
X