KeLeBeKetkisi Burun Estetiği Ameliyatı

KeLeBeKetkisi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
879
0
296
38
İsviçre
slm kizlar

10.8.2010 bende ameliyat oldum...benimkisi revision oldu..belki hatirliyanlar vardir puffcum cevocum :) gibi üyeler..

sükürler olsun bende ameliyat olabildim..:) hersey cok harika gitti zaten doktorum kendisi harikadi...gercekten dediginizden bile az..cok iii birisi,yaptigi isini cok severek yapio ve en önemlsi cok becerikli yani kisasi güvenilcek bir doktor ve iiyiki ben dogru doktorumu buldum..tabiki kk sayesinde oldu bu is...
fotoloruda kisa zamanda eklicem.
hic pisman degilim hatta keske ilk ameliyatim emre beyde olsaydi diyip dururiorum..
fotolara bakmak istiyenler benim fotolarima bakabilirler

zemuszemus

gecmis olsun canim ama resimde burun belli olmuyorki.

cokcok gecmıs olsun canım henüz revizyon olalı 10 gün olmus ve bu kadar mutlusun çok sevindim senın adına darısı da başıma inşallah kaçıncı ameliyattı bu canım ikinci mi?

evet canim okadar mutluyumki anlatamam...vallah ameliyat oldum ilk gödügüm burnu bile begendim:)..bu benim ikinci oldu simdi fotoloari koyorum:)
ve emin ol emre beyde oliosan hic pisman olmasin

inşallah canım inşallah senin gibi mutlu olurum bende, benim 3. olacak şimdilik beklemedeyim hala ödemli burnum çünkü .gerçekten mutlu olmana çok sevindim insan böyle güzel haberler alınca seviniyor valla.umutlanıyorrrrr.

şimdiden güzel görünüyor canım inş istediğin gibi bir burna sahip olursun bu arada gözlerin super:)
buarada ilk ameliyatını kime olmustun canım?

tskler ben isvicrede calistigim hastanede olmustum ilk..ama ii olmadi üstelik nefes sorunumda olustuu..ama artik nefes sorunu yasamiorum eskisi gibi cok ii nefes aliorum..ve bu arada lens gözlerim:) ama yinede tskler

Canım çok sevindim ameliyat olmana..Geçmiş olsun...Hiç haberimiz olmadı valla...Neyse atlattın ya önemli olan da o...Çok güzel olduğuna eminim..Gerçekten çok sevindim...kaydirigubbakcemile5

tskler cevocum:)
tr de hic nete giremedim ki o yüzden..olsun böle süpriz oldu:)
bu arada seninkilerinede baktim harika harika harikaa:) fotolarini göstermisti ben istemistimde

Canım çok teşekkür ederim..Evet ben gerçekten çok memnunum...Ve çok mutluyum..Emre beyin hakkı ödenmez..Harika olmuş seninki de..Bandajlar falan var ama belli yani ne çıkacağı..Muhteşem...Güle güle kullan yeni burnunu...

evet blli olio fotolarinda:) nekadar mutlu oldugunu..cidden ödenmez harika bir insannnn..ben ona ilk basta güvendim bile süper olcagini biliodum o yüzden hic korkumda yoktu..daha cok annem babam :) oda normal ilk iii olmdi ikicisinde ii olsunlr ugrastilar:)

hayırlıı oslun cnm m resimlerini gördüm güzel görünüyor..eski burnunda kötü deilmiş yalnız:)

ay yok eski burunum hic güzel degildi hele önü yanlri cökmüst nefes alamiodum:S
en önemlisi nefes düzeldi eskisi gbi ii nefes aliorum

önden nsl bilmyorumda yandan hani kemerli ucu aşırı düşük falan deil o açıdan iyi dedim:)yoksa şu son halin kıyaslanmas bnile eski halinle tabi:)
şekilde öenmli ama nefes almak cidden daha önemli insan yeniden dogmmuşş gibioluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…