- Konu Sahibi KeLeBeKetkisi
-
slm kizlar
10.8.2010 bende ameliyat oldum...benimkisi revision oldu..belki hatirliyanlar vardir puffcum cevocum :) gibi üyeler..
sükürler olsun bende ameliyat olabildim..:) hersey cok harika gitti zaten doktorum kendisi harikadi...gercekten dediginizden bile az..cok iii birisi,yaptigi isini cok severek yapio ve en önemlsi cok becerikli yani kisasi güvenilcek bir doktor ve iiyiki ben dogru doktorumu buldum..tabiki kk sayesinde oldu bu is...
fotoloruda kisa zamanda eklicem.
hic pisman degilim hatta keske ilk ameliyatim emre beyde olsaydi diyip dururiorum..
fotolara bakmak istiyenler benim fotolarima bakabilirler
zemuszemus
tskler canim..evet o sadece emre beyle cektigim daha fotolarimi yüklemedim yükleyince görceksi
slm kizlar
10.8.2010 bende ameliyat oldum...benimkisi revision oldu..belki hatirliyanlar vardir puffcum cevocum :) gibi üyeler..
sükürler olsun bende ameliyat olabildim..:) hersey cok harika gitti zaten doktorum kendisi harikadi...gercekten dediginizden bile az..cok iii birisi,yaptigi isini cok severek yapio ve en önemlsi cok becerikli yani kisasi güvenilcek bir doktor ve iiyiki ben dogru doktorumu buldum..tabiki kk sayesinde oldu bu is...
hic pisman degilim hatta keske ilk ameliyatim emre beyde olsaydi diyip dururiorum..
zemuszemus
slm kizlar
zemuszemus
ay yok eski burunum hic güzel degildi hele önü yanlri cökmüst nefes alamiodum:S
en önemlisi nefes düzeldi eskisi gbi ii nefes aliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?