KeLeBeKetkisi Burun Estetiği Ameliyatı

Böyle güzel sonuçlar görünce mutlu oluyorum:) canım çok güzel olmuş çok yakışmış. bu arada gözlerim lens demişsin gerçek gibi duruyorlar çok beğendim :)

Ameliyat öncesi burnun hiç de yazdığın gibi kocaman değilmiş:) Ama ameliyat sonrası fotonu görünce çok çok beğendim .Çok güzel olmuş ve güzel yüzüne çok yakışmış.Gerçekten harika görünüyorsun canım.Ayrıca ameliyatın ilk günü çok beğendiğini yazmışsın ya , bu çok doğru bir saptama .Gerçekten ne kadar şiş olursa olsun, eğer istenilen değişiklik yapıldıysa , ilk günlerde burun şekli belli oluyor.Güzel burnunla birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.Sevgilerimle....

öncelikle geçmiş olsun ve mutluluğunuz daim olsun her konuda dilerim! acaba ne kadar ücret ödediniz bu operasyon için?

slm,ben ameliyat olalı 8 gün oldu,dün ateller çıkartıldı fakat burnumun üst kısmında küçük bir şişlik var ve dümdüz duruyor kavisli değil,sizce o şişlik inip kavisli ir şekil alır mı???

evet senide anliorum...vallah umut ettme kesin cok mutlu olcaksin bakta gör:)
canım merhaba nasıl gectı anladıgım kadarıyla cok mutlusun ınsallah hepımız senın kadar mutlu olabılırız tatlım ya benımde ıkıncı olacak bende harıl harıl doktor aramaya basladım, kıme sorsam revızyon amelıyatları cok zor oluyormus maddı acıdanda daha külfetlı oluyormus sanırım ama artık parasını gectım yeterkı o masaya 3. kez yatmayayım ben artık mutlu olmak ıstıyorum,yeterkı burnum ıcıme sınsın... nekadar zamanda karar verdın revızyona ?nasıl gectı amelıyatın ? gercekten ılk amelıyatımızdan dahamı zor oluyor benı bu konuda bılgılendırırsen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…