Amiiiinnnn cümlemizeAllah dert verip derman aratmasın diyorum çok felsefik değil ama
Oda bilinmiyorToolam kac harfli?
Amin cümlemize kelimelerin yerleri ve sayısı belli değilOoo kelime oyunu, en sevdiğim hahsjsjsj. Allah başka dert vermesin bacım. Harflerin nerede olduğu belli mi? Bir de kaç harfli bir kelime?
Napayım konu açacak yer bulamadım :)Atta galiba ayy haha ne tuhaf konu bu yahu))
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımla iddaya girdik. Bir yerde yazan bir kelime var ve bana söylemiyor sadece ipucu verdi onu bulmam lazım bana yardımcı olurmusunuz içinde iki a iki t var
felsefik bir kelime
doğa ile ilgili değil dedi
sadece bu kadar yardımlarınızı bekliyorum aklınıza gelen kelimeleri yazarmısınız
Amin cümlemize kelimelerin yerleri ve sayısı belli değil
Ooo bacim naptin.. Ben daha atta dan ote gidemedimBuldum galiba, enstrümantalizm. Araçcılık demek, bilimsel yasa ve kuramların birer araç olduğunu ve işe yararlarsa doğru olduğunu savunan bir görüş.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir arkadaşımla iddaya girdik. Bir yerde yazan bir kelime var ve bana söylemiyor sadece ipucu verdi onu bulmam lazım bana yardımcı olurmusunuz içinde iki a iki t var
felsefik bir kelime
sadece bu kadar yardımlarınızı bekliyorum aklınıza gelen kelimeleri yazarmısınız
felsefik bir kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?