G Gezgingiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2013 853 5 26 İstanbul 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #21 DatluCadu .!.: kağıtta zebra resmi vardı, yanına kivimin resminide yaptım kalın solucan sempatik Genişletmek için tıkla... Sempatik bir solucan gördüm hemde çok uzun kalındı:) motor, debriyaj . fren.
DatluCadu .!.: kağıtta zebra resmi vardı, yanına kivimin resminide yaptım kalın solucan sempatik Genişletmek için tıkla... Sempatik bir solucan gördüm hemde çok uzun kalındı:) motor, debriyaj . fren.
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #22 Gezgingiz .!.: Sempatik bir solucan gördüm hemde çok uzun kalındı:) motor, debriyaj . fren. Genişletmek için tıkla... frene basmadan önce debriyaja çok iyi bas ki motor zorlanmsın klasik manifatura kebap
Gezgingiz .!.: Sempatik bir solucan gördüm hemde çok uzun kalındı:) motor, debriyaj . fren. Genişletmek için tıkla... frene basmadan önce debriyaja çok iyi bas ki motor zorlanmsın klasik manifatura kebap
G Gezgingiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2013 853 5 26 İstanbul 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #23 DatluCadu .!.: frene basmadan önce debriyaja çok iyi bas ki motor zorlanmsın klasik manifatura kebap Genişletmek için tıkla... Klasik bir etek diktirmek için ,kumaş almaya manifaturacıya gittim.Alışverişten olsa gerek çook acıkmışım kendimi kebapçıya zor attım METOROLOJİ YAĞMUR OTOBÜS
DatluCadu .!.: frene basmadan önce debriyaja çok iyi bas ki motor zorlanmsın klasik manifatura kebap Genişletmek için tıkla... Klasik bir etek diktirmek için ,kumaş almaya manifaturacıya gittim.Alışverişten olsa gerek çook acıkmışım kendimi kebapçıya zor attım METOROLOJİ YAĞMUR OTOBÜS
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #24 Gezgingiz .!.: Klasik bir etek diktirmek için ,kumaş almaya manifaturacıya gittim.Alışverişten olsa gerek çook acıkmışım kendimi kebapçıya zor attım METOROLOJİ YAĞMUR OTOBÜS Genişletmek için tıkla... metorolijiden yağmur uyarısı gelince otobüsler tıklım tıklım oluyor özet kardeş kö
Gezgingiz .!.: Klasik bir etek diktirmek için ,kumaş almaya manifaturacıya gittim.Alışverişten olsa gerek çook acıkmışım kendimi kebapçıya zor attım METOROLOJİ YAĞMUR OTOBÜS Genişletmek için tıkla... metorolijiden yağmur uyarısı gelince otobüsler tıklım tıklım oluyor özet kardeş kö
pufpuff Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧 Pro Üye 21 Aralık 2012 10.875 5.412 448 37 10 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #25 DatluCadu .!.: metorolijiden yağmur uyarısı gelince otobüsler tıklım tıklım oluyor özet kardeş kö Genişletmek için tıkla... kö ?? eksik kalmış heralde ben onu "kör" diye algılayım... özetle şudur ki, herkes kör olabilir yaşanan olaylara.. sessizde kalabilir ama bir kardeş asla!! MÜZİK .. ANNE .. EV ..
DatluCadu .!.: metorolijiden yağmur uyarısı gelince otobüsler tıklım tıklım oluyor özet kardeş kö Genişletmek için tıkla... kö ?? eksik kalmış heralde ben onu "kör" diye algılayım... özetle şudur ki, herkes kör olabilir yaşanan olaylara.. sessizde kalabilir ama bir kardeş asla!! MÜZİK .. ANNE .. EV ..
C cincikk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2012 4.604 1.714 248 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #26 evdeki lambalı radyoda annemin en sevdiği şarkı çalıyordu. biberon telefon battaniye
orion7 annesine aşık Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 1.621 115 123 İstanbul 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #27 aniden telefon çalınca elimdeki biberonu battaniyenin üzerine düşürdüm... tabak çiçek kırmızı
Pinhan1 Huu.. Kayıtlı Üye 3 Ocak 2013 197 2 68 İstanbul 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #28 Kırmızı çiçekli tabakları yemek masasına özenle yerleştirdi.. Abajur Kitap Kahve
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #29 Pinhan1 .!.: Kırmızı çiçekli tabakları yemek masasına özenle yerleştirdi.. Abajur Kitap Kahve Genişletmek için tıkla... abajurdan yayılan loş ışıkta okuduğum kitap bana Kahve'yi hatırlattı. çok özledim sen balık gece
Pinhan1 .!.: Kırmızı çiçekli tabakları yemek masasına özenle yerleştirdi.. Abajur Kitap Kahve Genişletmek için tıkla... abajurdan yayılan loş ışıkta okuduğum kitap bana Kahve'yi hatırlattı. çok özledim sen balık gece
D Deniz M Gunes 💞Benimsin💞 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2011 5.911 2.555 373 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #30 sen ve ben bir gece boğazda balık yiyelim :) ayna aşk yansıma
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #31 AmyWinehouse .!.: sen ve ben bir gece boğazda balık yiyelim :) ayna aşk yansıma Genişletmek için tıkla... aşk benliğimin aynalara yansımadır kürk kapı delgeç sen romantik ben antiromatik:))))))
AmyWinehouse .!.: sen ve ben bir gece boğazda balık yiyelim :) ayna aşk yansıma Genişletmek için tıkla... aşk benliğimin aynalara yansımadır kürk kapı delgeç sen romantik ben antiromatik:))))))
D Deniz M Gunes 💞Benimsin💞 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2011 5.911 2.555 373 14 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #32 DatluCadu .!.: aşk benliğimin aynalara yansımadır kürk kapı delgeç sen romantik ben antiromatik:)))))) Genişletmek için tıkla... Canilikle öldürdükleri zavalııcığın giysisini devasa paraya satııp birde -kürk- giyme görgüsüzlüğüne kapılanlar siz evet siz!- kapı- kapandıktan sonra göreceksiniz adınıza düzenlenen sahte evraklarınızı dosyalara koymadan önce -delgeçle- ben delerek dizayn etmiştim unutmayın yüzünüzün aslı bende saklı... Uysada uydu uymasada -ruj -gömlek -zımba hahahahaa cadımcım şimdide be oldum bir -ormantik-
DatluCadu .!.: aşk benliğimin aynalara yansımadır kürk kapı delgeç sen romantik ben antiromatik:)))))) Genişletmek için tıkla... Canilikle öldürdükleri zavalııcığın giysisini devasa paraya satııp birde -kürk- giyme görgüsüzlüğüne kapılanlar siz evet siz!- kapı- kapandıktan sonra göreceksiniz adınıza düzenlenen sahte evraklarınızı dosyalara koymadan önce -delgeçle- ben delerek dizayn etmiştim unutmayın yüzünüzün aslı bende saklı... Uysada uydu uymasada -ruj -gömlek -zımba hahahahaa cadımcım şimdide be oldum bir -ormantik-
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 4 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi DatluCadu #33 AmyWinehouse .!.: Canilikle öldürdükleri zavalııcığın giysisini devasa paraya satııp birde -kürk- giyme görgüsüzlüğüne kapılanlar siz evet siz!- kapı- kapandıktan sonra göreceksiniz adınıza düzenlenen sahte evraklarınızı dosyalara koymadan önce -delgeçle- ben delerek dizayn etmiştim unutmayın yüzünüzün aslı bende saklı... Uysada uydu uymasada -ruj -gömlek -zımba hahahahaa cadımcım şimdide be oldum bir -ormantik- Genişletmek için tıkla... bir kitap paragrafı okuyom sandım Amym, çok güzel uymuş akşam eve geldiğinde gömleğinde ruj lekesi ve zımba izi buldum telgraf kolonya sarımsak Son düzenleme: 4 Eylül 2013
AmyWinehouse .!.: Canilikle öldürdükleri zavalııcığın giysisini devasa paraya satııp birde -kürk- giyme görgüsüzlüğüne kapılanlar siz evet siz!- kapı- kapandıktan sonra göreceksiniz adınıza düzenlenen sahte evraklarınızı dosyalara koymadan önce -delgeçle- ben delerek dizayn etmiştim unutmayın yüzünüzün aslı bende saklı... Uysada uydu uymasada -ruj -gömlek -zımba hahahahaa cadımcım şimdide be oldum bir -ormantik- Genişletmek için tıkla... bir kitap paragrafı okuyom sandım Amym, çok güzel uymuş akşam eve geldiğinde gömleğinde ruj lekesi ve zımba izi buldum telgraf kolonya sarımsak