Kelimeleri paragrafta kulan.

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
KURT, HELAL,ZAMK

adam kurt gibi acıkmıştı. helal, haram demeden yiyeceklere yapıştı, tıpkı bir zamk gibi

kahve, elektirk, sual

Son düzenleme:
Kahve icerken bırden elektrıkler kesıldı ve dıger odadakı kardesımın mum var mı sualı gecıkmedı.paragraf kurmak uzun geldı ben de uzun bı cumle kurdum :) At,gunes,kagıt

Kahve icerken bırden elektrıkler kesıldı ve dıger odadakı kardesımın mum var mı sualı gecıkmedı.paragraf kurmak uzun geldı ben de uzun bı cumle kurdum :) At,gunes,kagıt

güneşli bir havada atladım atıma başladım kağıt gibi yolda dört nala koşmaya.

sünger,gözlük,patlıcan

Son düzenleme:
Patlıcanları soyarken gözlerimin yorulduğunu farkedip gözlüğümü taktım. soyduktan sonra kabı süngerle yıkarken gözlüğüm düştü
sakız,sokak,araba?

Son düzenleme:
Patlıcanları soyarken gözlerimin yorulduğunu farkedip gözlüğümü taktım. soyduktan sonra kabı süngerle yıkarken gözlüğüm düştü
sakız,sokak,araba?

Sokağa parkettiğim arabamın üzerine sakızı bırakanın ben......

Çekirdek,fenomen,duvar

duvarın üstünde çekirdek yediğim fotoğrafım twitter da fenomen oldu

kalp, salıncak,paraşüt

Salıncakta sallanırken , her gökyüzüne yükselişin ardındaki inişlerde kalbim paraşüt misali yere doğru süzülmeye başladı.

Ruh , İkilem , Huzur

ruhum daralıyor çok ikilemde kaldım bu çocuk yüzünden huzur istiyorum sadece yaaaaa .s
bebek bardak mantı

mantı yaparken bebeğimin bardağı kırdığını görmedim eli kanadı

savaroski, dümen, takoz

bizim takoz herifin cebinde saworoski taşlı yüzük buldum acaba bir dümen mi çeviriyor.
(tamamen hayal ürünü)

kadeh

yumurta

eşkıya

Son düzenleme:
Dost sohbetleriyle yine gece yarısını bulmuştu zaman , her şey güzel gidiyorken, birden elektrikler gitti ve bina karanlığa gömüldü.

Yağmur, sinema, kitap ?

yağmur yağarken kitap okumayı hava güzelken sinemaya gitmeyi severim:128:

sincap

poşet

peçe

ben bir gün peçeliyken sincaba poşette fındık verdim

aşk

lanet

kanguru

Aşkından kanguru gbi yüklü hissediyorum kendimi lanet olsun sana:)

zaman
kadın

mum :)

Kırmızı arabasıının lastikleri patlamış die öle bi duygulanmış ki utanmasa ağlayacak:):)geçer kardeş geçer

zebra
kağıt ta
kvim

kağıtta zebra resmi vardı, yanına kivimin resminide yaptım

kalın

solucan

sempatik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…