kellik sorun mu?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb, benim derdim çok büyük değil belki de ama konuşmaya çok ihtiyacım var...

6 aylık bir ilişkim var, onun dış görünüşünü pek beğenmiyordum eskiden ama şimdi bütün bunları sindirdim çünkü içi çok güzel olan bir insan ve her konuda uyumluyuz, başka bir insanla bu kadar uyumu hiç bir zamn sağlayamam...

şimdi de başka bi sorun çıktı

saçlarının dökülmeye başladığını ve genetik olduğu için 26-27 yaşına kadar tamamen dökülebileceğini söylüyo

tabiki herkesin başına gelebilir, küçümsemiyorum yada kınamıyorum, ona olan sevgim bu yüzden azalmaz...

ama ben biraz dış görünüşe önem veriyorum galiba, onda bulamadığım şeyleri ilerde başkalarında aramaya kalkarsam yada uzaklaşırsam diye korkuyorum

ne yapıcağımı bilmiyorum çok mu dert ediyorum sizce

bu arada akrep burcuyum...

Aman canım taktığın şeye bak kelmiş saçı varmış önemli mi?Önemli olan erkek gibi yüreği olması.
Seviyorsan hiç sorun değil,hem belki yakışır bile,kıskanırsın belki sonra

hiçkimse mükemmel değildir ki.ileride onun eksiklerini başkalarında arar mıyım diye düşünüyosan başka birinde gördüğün eksikleri de arayabilirsin.kel olmayan birini de kolay bulursun belki ama iyianlaştığın birini daha zor bulursun bence

Erkeklerin pek çoğunda değişik yaşlarda da olsa saçlarda dökülme olabiliyor. Kimi seçseniz seçin ileride kelleşme ihtimali var. Hazır başka açılardan uyumunuz yerinde iken hiç kafanızı yormayın derim ben. Hem biz kadınların da ne olacağımız belli mi ki? Bir bakmışsınız bir kaç sene sonra göğüsleriniz sarkıvermeye başlamış.

benim erkek arkadaşım da aynı dertten muzdarip. önlerden açılmaya başladı onun da. ama saçı azalıyor diye ya da benden beş altı santim kısa boylu diye, neden dünya iyisi ve kafaca anlaştığım insana sırt çevireyim? en yakışıklı erkek bile eninde sonunda çökecek, yaşlanacak, gençlik pek de uzun değil.

Güvenme güzelligine bi sivilce yeter demısler
tamam kellıkten herkes hoslanmayalabılır.
ama bu senın sevdıgın ınsansa omrunu adadıgın ınsansa zaten gozun gormez kalbin onun kalbinden baska bısey goremez.
ben bu dusuncenı ılıskının yenı olmasına ve sevgılıne cok asık cok sevgı dolu olmamana baglıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim abimde kel ...hatta kız ararken annem çok kafaya takmıştı kızlar beğenmezse diye
ama ne oldu yengem abimi görür görmez aşık oldu halada öyle
bazen takılırım kocan kel diye
o da olsun ben onu her haliyle seviyorum der....
içi güzl olsun sekerim çok yakışıklı olmuş karaktersiz olsun daha mı iyi?
bu adamla sen mutlu musun ona bak!
ilerde beraberken çatışma yaşadığınızda seni kara kaşı kafa gözümü teselli edecek.....

hepiniz de doğru söylüyosunz tşk ederim yorumlarınz için, gençken böyle bişey yaşaması üzdü beni, yukarıdaki yorum gibi sürekli çevreden bu konuda eleştiriler gelcek
saç ekmede tamamen başarılı olamayabiliyomuş+pahalı+acı veren bir yöntem
sıfr kendim için onun böyle bişey yapmasını isteyemem o saçı olmadığından dolayı rahatsız olursa yapar..

bu da benim imtihanım galiba

Buyur burdan yan!
Ben sevdiğim benle olsun derim gözüm ne kaşında ne gözünde!
Elalem bulurda seveni, yok kaşı kara yok saçı yok oy oyyyyy yorumsuzsunuz.......

seviyorsan niye bunları dertt ediyorsun kardeşim çok gördük dışı cicili içi öcülü boşver kelmiş çirkinmiş seni seviyor mu mutlu ediyor mu sen ona bak tatlım dert ediyorsun gibime geldi çok rahatsız oluyorsun madem ayrıl ileride senin için sorun olacaksa

imtihan mı?
hayatında hiç sıkıntı görmemişin ne güzel!!!!

1-seven her haliyle sever saçıyla gözüyle kaşıyla değil..
2-elalem kimki size karışıp bişey diyebilecek..
3-sanırım sizinki çok yeni ve tam anlamıyla sevgi yok
olsaydı yarın baskasına bakarmıyım diye düşünmezdin
sen ne istediğini bir sorgula bence

bencede

kaç yaşındasın canım?

bence kelliğin bi önemi yok neden saç ektirme, ilaç vs... düşünüyosunki şimdiden, bu bi hastalık mı kurtulmaya çalışsın, ilaç alsın, ırsiyse doğal bi süreç,
atıyorum örnek vermek için, o sana, göğüslerin çok küçük silikon taktır, göbeğin çok yağlı liposakşın yaptır dese hoşuna gider mi

hem kellerin çirkin olduğunu kim söylemiş

gayet karizmatik kel adamlar var

tabii senin algın keller çirkindirse, o zaman bence ayrıl, çünkü bilinçaltında inandığın şeyleri silmen çok zor

Son düzenleme:
Saçları Dökülünce Stil Değiştirirsiniz..
Top Sakal Bırakır...
Bence Gayet Karizmatik Olur..

Kıskanırsınız Bile..

Mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…