- 23 Aralık 2010
- 1.711
- 172
- 363
- Konu Sahibi papatyam90
-
hepiniz de doğru söylüyosunz tşk ederim yorumlarınz için, gençken böyle bişey yaşaması üzdü beni, yukarıdaki yorum gibi sürekli çevreden bu konuda eleştiriler gelcek
saç ekmede tamamen başarılı olamayabiliyomuş+pahalı+acı veren bir yöntem
sıfr kendim için onun böyle bişey yapmasını isteyemem o saçı olmadığından dolayı rahatsız olursa yapar..
bu da benim imtihanım galiba
sevmekle aşk tamamen farklı şeyler...
hepiniz sevmiyorsun demişsiniz ama sevmesem daha önceden bırakırdım, gelecek için onunla bişeyler düşünmezdim, sağlıklı bir evliliğimiz olsun diye çabalamazdım....
ama aşık değilim, bunu ona da söylüyorum, aşık olsaydım eminim ki her türlü olumsuzluğuna katlanırdım, çünkü aşk insanı kör eder biliyorum
mantıklı düşündüğüm için her konuda evliliğin bütün bekleentileri karşılamasanı bekliyorum, ama bazen olmuyo işte...
Ayrılmanız en mantıklısı buna göre...
Evlenmeyin asla!
Adamın kafasında yavaş yavaş azalacak olan kıllar evlilik beklentinizi boşa çıkaracak,sizi gün be gün üzecek!
Buna asla engel olamayacaksınız!
İmtihanınız gün geçtikçe dayanılmaz bir hale dönüşecek,boşanmak inanın çok daha zor. Yol yakınken dönün!!!
mrb, benim derdim çok büyük değil belki de ama konuşmaya çok ihtiyacım var...
6 aylık bir ilişkim var, onun dış görünüşünü pek beğenmiyordum eskiden ama şimdi bütün bunları sindirdim çünkü içi çok güzel olan bir insan ve her konuda uyumluyuz, başka bir insanla bu kadar uyumu hiç bir zamn sağlayamam...
şimdi de başka bi sorun çıktı
saçlarının dökülmeye başladığını ve genetik olduğu için 26-27 yaşına kadar tamamen dökülebileceğini söylüyo
tabiki herkesin başına gelebilir, küçümsemiyorum yada kınamıyorum, ona olan sevgim bu yüzden azalmaz...
ama ben biraz dış görünüşe önem veriyorum galiba, onda bulamadığım şeyleri ilerde başkalarında aramaya kalkarsam yada uzaklaşırsam diye korkuyorumne yapıcağımı bilmiyorum çok mu dert ediyorum sizce
bu arada akrep burcuyum...
Bu konuyu daha önce okumuştum.Yazmaya fırsat bulamamıştım,demek taşınmış.
Burası erkekler klübü olsaydı ve konu şöyle olsaydı :
Sevgilimin kalçası biraz geniş ama bu haliyle gayet güzel.Fakat annesine bakınca,sevgilimin gelecekte epey geniş kalçalı olmasından endişeleniyorum ki ben o kadarını beğenmem.
Sevgilim,bunun irsi olduğunu,ailesindeki kadınların doğumdan sonra epey genişlediğini söylüyor.Ne yapmalıyım ?
Yaani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?