- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Editörler bunu önleye bilirdi aslında.
Keyiflide. İşte pişti olunca insan tuhaf oluyor.
Kurabiyelerdede pişti olmak varmış be ablaaaa
Bencede ablam haklı , sonuçta herkesin yapışı , sunumu farklı .Tıpatıp aynı tarif bile olsa sonuç kişiden kişiye degişiyor ...Nasıl önlenecekki,sen bunu yapmaya karar verdiysen,bir başkası yapacak diyede vazgeçmek olmaz ki yani..
Bende daha keyifli olur,birbiriyle kıyaslarsın sunum yapılış malzeme gibi yani..
Hep kıyafetlerde olurdu,pastayada denk geldi yani.
teşekkür ederimEline saglık ....
Başarılar dilerim ...Tepsideki görüntü harika...
sagolasın panpaaaakarkii on numara olmuş eline koluna sağlık
cok lazımdınnnndu rakiben şinci geliiii:=D
dogru didin vallaha ablaaaNasıl önlenecekki,sen bunu yapmaya karar verdiysen,bir başkası yapacak diyede vazgeçmek olmaz ki yani..
Bende daha keyifli olur,birbiriyle kıyaslarsın sunum yapılış malzeme gibi yani..
Hep kıyafetlerde olurdu,pastayada denk geldi yani.
katılıyom sizeBencede ablam haklı , sonuçta herkesin yapışı , sunumu farklı .Tıpatıp aynı tarif bile olsa sonuç kişiden kişiye degişiyor ...
Kör kuyu benim alanım değil be karkteşekkür ederim
sagolasın panpaaaa
bu patronnnn ayagıma dolanıyyy. şunu kör bi kuyuya atı versen
cok lazımdınnnn
Bana rakiplik yapıo. ocgıma incir agacı dikioooKör kuyu benim alanım değil be karkne yapıyo gene
Bencede ablam haklı , sonuçta herkesin yapışı , sunumu farklı .Tıpatıp aynı tarif bile olsa sonuç kişiden kişiye degişiyor ...
dogru didin vallaha ablaaa
herkesin sunumu farklı tabeee
katılıyom size
benim 3tane yapma secenegim vardı kurabiyeden.Bizim aynı kurabiye oldu,ama sarılış kısmı farklıydı mesela..
Ben A4 kağıdından yaptım,tarifinde öyle yazıyordu,arkadaşımız da folyo ile yaptı..
Onun için kısıtlama olamaz tercihlerde
benim 3tane yapma secenegim vardı kurabiyeden.
ondan şeddiydim...
gittim zaten bende posu devrileni sectim...
Bende öyle dedim aynen... sonuclar cok ic acıcıBendede vardı bir kaç tarif içinden birini seçmek lazım didimmm bunu yapayımm havalı havalı olsun dşye
Bende öyle dedim aynen... sonuclar cok ic acıcı
teşekkür ederim canımellerine sağlık canım çok güzel olmuş.
başarılar
cok saolun. tadıda cok lezzetli. tavsiye ederimCok sık ve değişik kurabiye :) ellerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar :)
cok saolun. tadıda cok lezzetli. tavsiye ederim
mis kokusu herşeyde kendini gösteriyoBen Antep fıstığına bayılırım zateneminim ki çoook Güzeldir
mis kokusu herşeyde kendini gösteriyo
Aynen canm :) anneme gösterdim bayıldıgünüm icin yapiyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?