- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
teşekkür ederimEllerinize sağlık. ..
cok teşekkürler.Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyorlar.Yarışmada başarılar dilerim.
Pişti olma durumundan söz edilmiş.Hanım ablamla tarifimiz pişti oldu.Kurabiyemi yapmadan
5 dakika öncesine kadar kk ya baktım birisi ekledi mi acaba diye.Kurabiyeyi yaptım konuyu açacaktım
baktım hanım ablam yapmış tarifi.Nevreste'ye sordum konuyu açmamın bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.Eğer yapmadan görseydim başka tarifle katılırdım tabi ki.
cok teşekkür ederimelinize sağlık
çok güzel görünüyor
yarışmada başarılar
üst kısımdaki cirtiklerini kelligine verKurabiyenin adını okuyunca keloğlan göreceğim sandım ama heybesiymiş meğer.Değişik bir kurabiye olmuş.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
olsun beyaaa eğleniyoruz şurdaaa ama kötü tarafımda diyokii oh olsun yandan yandan..Ellerine sağlık çok lezzetli görünüyorlar.Yarışmada başarılar dilerim.
Pişti olma durumundan söz edilmiş.Hanım ablamla tarifimiz pişti oldu.Kurabiyemi yapmadan
5 dakika öncesine kadar kk ya baktım birisi ekledi mi acaba diye.Kurabiyeyi yaptım konuyu açacaktım
baktım hanım ablam yapmış tarifi.Nevreste'ye sordum konuyu açmamın bir sıkıntı yaratmayacağını söyledi.Eğer yapmadan görseydim başka tarifle katılırdım tabi ki.
olsun beyaaa eğleniyoruz şurdaaa ama kötü tarafımda diyokii oh olsun yandan yandan..Eki Görüntüle 1367341
cok teşekkür ederimGoruntu olarak cok güzel..
Basarilar
teşekkür ederim
cok teşekkürler.
3tarif vardı aklımda benim bunla beraber.
hani herkesde ben gibi böyle listeliyse öyle bi fikir sunu verdim.
tabi emek vs. düşünememiştim o an için.
cok teşekkür ederim
olsun beyaaa eğleniyoruz şurdaaa ama kötü tarafımda diyokii oh olsun yandan yandan..Eki Görüntüle 1367341
teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel bir tarif..
kurabiyelerini facebookta fenomen haline getirem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?