Libi sen tatlı değil sanat eseri yapıyorsun.Kemalpaşayı hiç sevmem ama öyle bir resimler çekmişsin ki canım çekti inan..Ellerin dert görmesin ne diyeyim...opuyorumnanaktan
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım kemal paşa tatlısını biz hazır alırız hiç yapmadım
fotoğraflar harika
ne güzel ne harika görünüyor bravo valla
kıs maşallah maşallah yaniiiiii
aslen bi bursalı olarak
pek memnun oldum memleket tatlısı gördüğüme
tahin ve ceviz vazgeçilmezi hemdee
sen bu işin pirisin üstadım
bravooooo
Ay kemalpaşa derken yanlış anlaşılmasın sakın ha,ilahi Libiikaydirigubbakcemile3
Birşey eklemeyi unutmuşum,tahin hayli keskin bir acı tada sahip,bu ve bunun gibi şerbetli tatlılarla nasıl oluyor,gerçi sen iyi olmasa eklemezsin ama yine de sorayım dedim..:kedi:
Estagfugrullah..
Çok sağol tatlısı;eksik olma...
Bursalıysan bi iskender le kestane şekeri alacağım olsun sendenkaydirigubbakcemile3
ayıp ettin güzelim ne demek kız sen iste
ama maalesef bende çok nadir gidiyorum senede 2 kez falan
bende hasretim kestane şekerine
iskendere
izmirdekinlerle yetiniyozruz
şu anda bu tatlıya bakarken neler hissediyorum bil bakalım.GÖÇTÜM BACIMMMM DAĞILDIM TOZ ŞEKER GİBİ...insanda biraz insaf olur nedir bu senin yaptığın zulümmmmmm..ellerine sağlık ama ne diim..yine yapmışsın yapacağını muhteşem olmuş..yarın evdeım kısmetse yaparım ..
en kısa zamanda bende deneyeceğim. ellerine sağlık. bende hep satın alırdım ama bu harika oldu bak. ellerine ağzına sağlık canım. hayırlı ramzanlar Şeniz
ellerine sağlık bende şuan hazır olanını yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?