offf ya naptın sen fotolara dibim düştü resmendelikafaduldencokacimcoook bende ev yapımını sevmezdim ama kesin bunu denerim:lepi: harika olmuş ellerin dert görmesin bayıldım:asigim: yumurtanın az olması bütün önyargılarımı yıktıyerimseniben ellerine emeğine sağlık canmopuyorumnanaktan ayrıca fotolar çok profesyönel:lepi:
ilkorucumuzu annecimin yanind tuttuk oda yapmisti mis gibi oldu lokum gibi
senindeellerine saglik libisim senikide cok guzel oluyo
hergun bi degisik tatli yaparsin artik
offf ya naptın sen fotolara dibim düştü resmendelikafaduldencokacimcoook bende ev yapımını sevmezdim ama kesin bunu denerim:lepi: harika olmuş ellerin dert görmesin bayıldım:asigim: yumurtanın az olması bütün önyargılarımı yıktıyerimseniben ellerine emeğine sağlık canmopuyorumnanaktan ayrıca fotolar çok profesyönel:lepi:
ilkorucumuzu annecimin yanind tuttuk oda yapmisti mis gibi oldu lokum gibi
senindeellerine saglik libisim senikide cok guzel oluyo
hergun bi degisik tatli yaparsin artik
Benim de hiç aklıma gelmezdi gönülyarası..
Sonra ilk nevzine tatlısı ile denedim çok güzel oldu tabi onun kurabiyesindede tahin olduğu için ..
Bunda da güzel durdu ama dediğin gibi sade yenirse daha bi kemalpaşa oluyor:)
ramazanın başlanığıcından beri favori tatlılarımızdandır kemal paşa tatlısı...ama hazır olanlardan alıp şerbetini kaynatıp yapıyoruz ev yapımını hiç yemedim...görüntü her zamanki gibi gel beni ye diyor ) delikafadulden ellerine sağlık canım...
ramazanın başlanığıcından beri favori tatlılarımızdandır kemal paşa tatlısı...ama hazır olanlardan alıp şerbetini kaynatıp yapıyoruz ev yapımını hiç yemedim...görüntü her zamanki gibi gel beni ye diyor ) delikafadulden ellerine sağlık canım...
Benim babacığım da çok sever..
Hergün olsa yiyecek o dereceyerimseniben
Biz de severiz gayet hafif bir tatlı ev yapımı olunca daha rahat tüketebiliyoruz..
Güzel yorumların için çok teşekkürler LayLayLomkaydirigubbakcemile5
ellerine emeğine sağlık cnm..ben kemalpaşaya da şekerpareye de bayılırım..o yüzden mutlaka denemek istiyorum..ımmh hatta hemen kalkıp yapmak istedim canım çok istedi mafoldumben
lbyanacım birşey soracaktım unutmuşum..
labne koymazsak olmaz mı ? hem labneyi sevmiyorum ve hem de tatlılara pek yakıştıramıyorum da ben vereliniortak
Canım merhaba mesajını yeni okudum
ne yaptın denedin mi?
Labnesiz de olur tabi tuzsuz lor kullanırsın veya ona yakın bir tat..
ama ben en iyi sonucu labne - özellikle- philedelphia- ile alıyorum
Tarif süper ama bende bı tatlı sorucam söyle yufkadan yapılmış ince ince yufkadan serbetli bı tatlı var bilen varmı merak ettim arkadaslar ismini bilsem bulucamda bı kere pek tanımadığım birinin evinde yedim davetti soramadim