Kemer her geçen gün artıyor

Deduata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
19
1
1
Arkadaşlar merhaba. Ben 6 Temmuz'da rinoplasti oldum. Kemer törpülenecek ve ucu biraz kaldırılacaktı. Operasyondan 7 gün sonra silikon tampon ve alçım çıkarıldı. Alçımın çıkarıldığında kemerimin biraz azalmış olmasına rağmen hala varlığı belliydi. Be bugün yani operasyondan 12 gün sonra fark ediyorum ki kemerim daha da artıyor. Kemerin bulunduğu yer ilk günlere göre daha da acıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ya da bilgisi olan? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Burnumun son halini iki yönlü paylaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
kemerin alındığı yerde doku oluşuyor bazen bu çoğunlukla geçici şimdilik endişelenme ama doktoruna sor mutlaka masaj verebilir genelde bastırarak masaj yapılmasını öneriyorlar

kemerin alındığı yerde doku oluşuyor bazen bu çoğunlukla geçici şimdilik endişelenme ama doktoruna sor mutlaka masaj verebilir genelde bastırarak masaj yapılmasını öneriyorlar

Teşekkür ederim Doktorum izinden haftaya dönecek

Benimde 55 gün oldu biraz kemer var ilk çıktığında da vardi hafif hala var insallah gecer kafama cok takıyorum her sabah uyandığımda hemen aynaya bakıyorum belki biraz inmiştir diye ama malesef...

Benimde 55 gün oldu biraz kemer var ilk çıktığında da vardi hafif hala var insallah gecer kafama cok takıyorum her sabah uyandığımda hemen aynaya bakıyorum belki biraz inmiştir diye ama malesef...
Benim daha çok yeni ama yine ne çok canını sıkıyor insanın. Bu koca kemik nasıl gider inanası gelmiyor

kızlar olabiliyor böyle şeyler kemiik bazen törpülenince orda doku biriktirirmiş ben çok dolandım forumalrda gerçekten geçiyormuş çoğu zaman 6 ay dolmadıysa kafanızı takmayın

Eklentiler

• Snapseed.webp
    Snapseed.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 150
Kızlar belki benim gibi sorun yaşayanlar vardır diye yazayım dedim. Bugün kontrole gittim. Doktorum 6 ay sonra tekrar törpüleme yapacak. Yani benim şişlik olmasını dilediğim çıkıntı kemermiş.

Kızlar belki benim gibi sorun yaşayanlar vardır diye yazayım dedim. Bugün kontrole gittim. Doktorum 6 ay sonra tekrar törpüleme yapacak. Yani benim şişlik olmasını dilediğim çıkıntı kemermiş.
Öncelikle merhaba bende 7 temmuzda oldum evet cnm doktorda söylemiş bariz belli kemer olduğu ödem daha farklı oluyo da niye böyle bir sonuç oluşmuş açıklama yapmadımı doktorun çekilen onca çile daha bir ay olmadan 6 ay sonrası yapılacak işlemi düşün çok üzüldüm

Öncelikle merhaba bende 7 temmuzda oldum evet cnm doktorda söylemiş bariz belli kemer olduğu ödem daha farklı oluyo da niye böyle bir sonuç oluşmuş açıklama yapmadımı doktorun çekilen onca çile daha bir ay olmadan 6 ay sonrası yapılacak işlemi düşün çok üzüldüm
Tek tesellim törpüleme işlemi daha basit bir işlemmiş. Doktorumu çok sevdiğim için birşey sormadım. Onun törpüleyelim demesi yeterliydi benim için canım. Zaten benim işlemim deviasyon nedeniyle olmuştu. Hafif törpüleyecekti ve ucunu kaldıracaktı. Kıyamayıp iyice az törpülemiş sanırım Hayırlısı diyorum artık yapacak başka birşey yok

Canım fotoğrafta çok belli olmuyor sanırım. Yoksa eski hali çok daha kötüydü
eski halim düzmüş yine. bu cok tümsek olmuş. şimdi 6 ay sonra bida mı ameliyat yapcakmış doktorun ameliyat iyi güzel acısızda. iyileşmesi zaman alıyor beklemek zor

eski halim düzmüş yine. bu cok tümsek olmuş. şimdi 6 ay sonra bida mı ameliyat yapcakmış doktorun ameliyat iyi güzel acısızda. iyileşmesi zaman alıyor beklemek zor
Acaba karıştırıyor olabilir misin Çünkü ameliyat öncesi hali daha sorunlu. Son mesajda yüklediğim foto çok net değil ama ucu düşük ve kemer daha büyük. Neyse zaten bir süre daha yapacak birşey yok. Dediğim gibi birinci öncelik deviasyon ve rahat nefes alabilmemdi. Onda problem yok çok şükür

Acaba karıştırıyor olabilir misin Çünkü ameliyat öncesi hali daha sorunlu. Son mesajda yüklediğim foto çok net değil ama ucu düşük ve kemer daha büyük. Neyse zaten bir süre daha yapacak birşey yok. Dediğim gibi birinci öncelik deviasyon ve rahat nefes alabilmemdi. Onda problem yok çok şükür
fotoları silmişsin galiba. ilk fotolar değilmiydi son hali baya bi eğrilik vardı.

Back
X