- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi pembecanta
-
aynen bence de halbuki çevremde beğenilen biriyim ama orama burama takıyorum boş kaldıkça manyak mıyım neyim neyseki beni durduran bazı şeyler oluyorda gidip ameliyat olmuyorumDönem dönem olur böyle takıntılar, genelde boşluktan ve can sıkıntısından. Uğraştıkça da başka başka kusurlar bulursun sonu gelmez. Vücudunu rahat bırak kimse kusursuz değil.
Evet insan düşündükçe delirme noktasına geliyor, insanların iltifat ettiği yerlerini bile beğenmemeye başlıyorsun. Sağlıklı bir durum değil. Genelgeçer güzellik kriterlerine göre yargılamamak lazım Ondan sonra herkes birbirine benziyor.aynen bence de halbuki çevremde beğenilen biriyim ama orama burama takıyorum boş kaldıkça manyak mıyım neyim neyseki beni durduran bazı şeyler oluyorda gidip ameliyat olmuyorum
yıllarını vermemiş işinin ehli olmayan bi sürü dr. estetik yapıyorlar fakat sonuç hep hüsran . .aynen bence de halbuki çevremde beğenilen biriyim ama orama burama takıyorum boş kaldıkça manyak mıyım neyim neyseki beni durduran bazı şeyler oluyorda gidip ameliyat olmuyorum
evet doğru birde çok ameliyat olanlar yapay görünüyor belli bir yaşa geldikten sonrada bakıyorsun yaş 70 kaporta taş çatlasın 40 o da tuhaf görünüyorEvet insan düşündükçe delirme noktasına geliyor, insanların iltifat ettiği yerlerini bile beğenmemeye başlıyorsun. Sağlıklı bir durum değil. Genelgeçer güzellik kriterlerine göre yargılamamak lazım Ondan sonra herkes birbirine benziyor.
mrb cnm..bnmde kemerli bi burnum var.kemer ztn ergrnlikten sonra oluşuyor ..bnde bzn takıyorum kafaya bzn takmiyorum..yapılı burunlari hic begenmiyorum o yüzden estetiğe karsiyimKızlar
mutsuzluktan ölmek üzereyim ..
Burnumdan ergenlikten sonra kemer oluştu .
Daha öncelerde sorun etmiyordum ama ara ara uğraşacak bişey bulamayınca
Kendime sarıyorum
Çok şükür çevremde begenilen bi bayanım .
Fakat aynaya bakınca kemeri gördüğümde moralim bozuluyor .
Sürekli takıntı haline getirmiyorum kendimi yanlız hissedince oluyor genelde .
Ameliyat olmak istiyorum ama açıkcası uygun fiyatla yapan drlara güvenim var nede
ameliyat olmak için bütçeye sahibim .
kusura bakmayın kafam karmakarışık toparlayamadım
insan kendine dışardan birinin gözüyle bakamıyor . dışardan bakanların çoğu da anlamıyor aslında biz ve bizim gibiler bu konuyu kafamıza taktığımızdan araştırıyoruz ve ameliyat olmuş burunla doğalı daha iyi seçebiliyoruz ben hiç bir zaman yapay görünmek istemedim bana da doğal diyor ilk halini bilmeyenler ama bana sanki doğal durmuyormuş gibi geliyor aman neyse yaaaaa ben kendi kendime takıyorum belkideyıllarını vermemiş işinin ehli olmayan bi sürü dr. estetik yapıyorlar fakat sonuç hep hüsran . .
çevremde estetik olmuş ama tatmin olmamış bi sürü kişi var onları gördükçe bi adım geri atıyorum .
bu güne kadar kimse kötü duruyor veya yüzüne yakışmıyor demedi ama işte içten içe keske diyorum kafayı bozunca
ay cok eğlenceli bir dille yazmışsın bayildimm:)Sana bir ara dugun fotograflarimi atayim. Cirkin gelin nedir? Sorusunun cevabiyim.
Kuafor bana Serpil Cakmakli modeli saclar, Banu Alkan tarzi siyah bir makyaj yapti ay evlerden irak.
Makyaji sildim yeniden yaptim da, o kafama o kadar toka takmis, o kadar sprey sıkmıs ki, kafama tugla dusse parcalanirdi. Mudahale edemedim o yuzden.
Es dost "dugun videosunu izleyelim" deyince buz kesiyorum serefsizim.
Imha edicem kiyamiyorum
ilahi rapisaevet doğru birde çok ameliyat olanlar yapay görünüyor belli bir yaşa geldikten sonrada bakıyorsun yaş 70 kaporta taş çatlasın 40 o da tuhaf görünüyor
mrb . :) bende doğallıktan yanayımda işte insan kendini mecburmuş gibi hissedince başka kaçamak bulamıyormrb cnm..bnmde kemerli bi burnum var.kemer ztn ergrnlikten sonra oluşuyor ..bnde bzn takıyorum kafaya bzn takmiyorum..yapılı burunlari hic begenmiyorum o yüzden estetiğe karsiyim
bak öyle diyince aklıma geldi konu sapmasındaMadonna bile ayrik dislerini birlestirmemis doğallık onemli
profilden foto çekmiyorm oldu bitti kemer yok:)mrb . :) bende doğallıktan yanayımda işte insan kendini mecburmuş gibi hissedince başka kaçamak bulamıyor
ewet oyleymis:) bizim sanatçılar olsa coktan porseleni dizmisti:)bak öyle diyince aklıma geldi konu sapmasında
ayrık dişliler çok sanslı oluyorlarmış .
Akrabalarimdan biri ameliyat oldu burnundan. Onun çok kötüydü mecburdu ama yinede çektiklerini görünce aman dedim iyi ki burnum güzel. Hiç ameliyata falan yönelme, inan değmezbende sevmek istiyorummm
kime olmuş nerde olmuşyalniz çalıştığım yerde bi kiz burun estetiği oldu.bildiginiz ewrim gecirdi:) onu gorunce kosarak estetik olasim geliyor:) Allahtan anlik:)
hatun tas okdu resmen:) estetik oldugu bellii oluyo tabi..kime olmuş nerde olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?