kemer yüzünden özgüvenim kalmıycak korkuyorum :(

Dönem dönem olur böyle takıntılar, genelde boşluktan ve can sıkıntısından. Uğraştıkça da başka başka kusurlar bulursun sonu gelmez. Vücudunu rahat bırak kimse kusursuz değil.
aynen bence de halbuki çevremde beğenilen biriyim ama orama burama takıyorum boş kaldıkça manyak mıyım neyim neyseki beni durduran bazı şeyler oluyorda gidip ameliyat olmuyorum

aynen bence de halbuki çevremde beğenilen biriyim ama orama burama takıyorum boş kaldıkça manyak mıyım neyim neyseki beni durduran bazı şeyler oluyorda gidip ameliyat olmuyorum
Evet insan düşündükçe delirme noktasına geliyor, insanların iltifat ettiği yerlerini bile beğenmemeye başlıyorsun. Sağlıklı bir durum değil. Genelgeçer güzellik kriterlerine göre yargılamamak lazım Ondan sonra herkes birbirine benziyor.

Cok değil 1-2 sene sonra herkes senin burnuna geri dönüş yapacak. Insanlarin burunlari artik tek tip. Herkes bir elden çıkmış gibi.
Ee herkesle benzer olan uzuvlar bi süre sonra sıkar ve insanlar baska arayış içine girer.
Yani canını sıkacak bir durum yok bence..

Sirf guzellik icin olma zaten kemikle oynayacaklari icin ameliyattan sonra cok buyuk acilar cekersin. Kendimden biliyorjm. Hatta begenmeyip ikinci ameliyati bile oldum benimkisi kemer degil kirikti burnum hep derim sirf guzellik icin cekilecek dert degil su estetik

yıllarını vermemiş işinin ehli olmayan bi sürü dr. estetik yapıyorlar fakat sonuç hep hüsran . .
çevremde estetik olmuş ama tatmin olmamış bi sürü kişi var onları gördükçe bi adım geri atıyorum .
bu güne kadar kimse kötü duruyor veya yüzüne yakışmıyor demedi ama işte içten içe keske diyorum kafayı bozunca

evet doğru birde çok ameliyat olanlar yapay görünüyor belli bir yaşa geldikten sonrada bakıyorsun yaş 70 kaporta taş çatlasın 40 o da tuhaf görünüyor

mrb cnm..bnmde kemerli bi burnum var.kemer ztn ergrnlikten sonra oluşuyor ..bnde bzn takıyorum kafaya bzn takmiyorum..yapılı burunlari hic begenmiyorum o yüzden estetiğe karsiyim

insan kendine dışardan birinin gözüyle bakamıyor . dışardan bakanların çoğu da anlamıyor aslında biz ve bizim gibiler bu konuyu kafamıza taktığımızdan araştırıyoruz ve ameliyat olmuş burunla doğalı daha iyi seçebiliyoruz ben hiç bir zaman yapay görünmek istemedim bana da doğal diyor ilk halini bilmeyenler ama bana sanki doğal durmuyormuş gibi geliyor aman neyse yaaaaa ben kendi kendime takıyorum belkide

ay cok eğlenceli bir dille yazmışsın bayildimm:)

mrb cnm..bnmde kemerli bi burnum var.kemer ztn ergrnlikten sonra oluşuyor ..bnde bzn takıyorum kafaya bzn takmiyorum..yapılı burunlari hic begenmiyorum o yüzden estetiğe karsiyim
mrb . :) bende doğallıktan yanayımda işte insan kendini mecburmuş gibi hissedince başka kaçamak bulamıyor

yalniz çalıştığım yerde bi kiz burun estetiği oldu.bildiginiz ewrim gecirdi:) onu gorunce kosarak estetik olasim geliyor:) Allahtan anlik:)

kime olmuş nerde olmuş
hatun tas okdu resmen:) estetik oldugu bellii oluyo tabi..
bnm dayim estetik oldu kırık vardi inanılmaz ağrılar cekti..simdi kocaman suratinda kaybolan minicik bi burnu var,zamnla cokme yaptı nefes alamıyo ikinci ameliyat gerekli oldurseler bidaha olmam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…