- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi pembecanta
-
Cbk zipzip glmdn Srcam .s
Yaş kaç ?
garanti veren doktorlar uçuk fiyatlar isteyor diğerleriyse üç kuruşa yapıyorlar sonrasında AYNI OLMAYAN BURUK DELİKLERİ .ÇÖKMELER YÜZE UYGUN OLMAYAN BURUNLAR VEE SONRASINDA GELEN ARDI ARKASI KESİLMEYEN AMELİYATLAR OF tamam tamam yazarken bunaldım ben vazgeçiyorumBenim de burnumda kemer ve eğrilik var.
Sol burun deliğimden daha az nefes alıyorum.
Bunun için doktora gittiğimde ameliyata gerek yok dedi ama ben eğri görüntüsünden rahatsız oluyorum.
Kemer için değilse bile eğrilik için ameliyat olmayı düşünüyorum bende.
Ama tabi önce iş bulmam lazım..
adamcağız almış bikere acısını ikinciyede etmiş tövbeyihatun tas okdu resmen:) estetik oldugu bellii oluyo tabi..
bnm dayim estetik oldu kırık vardi inanılmaz ağrılar cekti..simdi kocaman suratinda kaybolan minicik bi burnu var,zamnla cokme yaptı nefes alamıyo ikinci ameliyat gerekli oldurseler bidaha olmam diyor
Katiliyorum.pembecanta Kemerli burunların karakteristik durduğu koskoca bir yalan. Para biriktir yaptır, biraz moralin düzelir sonra yine takarsın..
Sadece kemer varsa olmayabilirsin tabi.garanti veren doktorlar uçuk fiyatlar isteyor diğerleriyse üç kuruşa yapıyorlar sonrasında AYNI OLMAYAN BURUK DELİKLERİ .ÇÖKMELER YÜZE UYGUN OLMAYAN BURUNLAR VEE SONRASINDA GELEN ARDI ARKASI KESİLMEYEN AMELİYATLAR OF tamam tamam yazarken bunaldım ben vazgeçiyorum
mrb . :) bende doğallıktan yanayımda işte insan kendini mecburmuş gibi hissedince başka kaçamak bulamıyor
çok teşekkür ederim . . önden bakınca bi sorun yok profildenEminim çok hoş bir bayansınız takmayın bunu. Ben de sizin gibiydim burun estetiği de oldum ama inanın sihirli değnek değmiyor bence kendinizi olduğunuz gibi sevin.
:) kendinle barışık olman çok hoşuma gitti . kızların dediği burnumu yaptırsam yarında başka bi yerimi bahane edip mutsuz olucam oy bilemedim şimdi ne etsemHerkesin kendinde sevmediği birşey var işte..
Benim burnum küçücük kendisi yok ki kemeri olsun
Burun deliklerim unufak öyle ki sevgilim serçe parmağını sürekli burnuma değdirip sokmak istiyomuş gibi yapıyor...
Nasıl bir fantazidir Allahım buYapmasana be dedikçede ama küçücük bak serçe parmağım bile girmez ki diyor töbe yaaaa...
Öte yandan Rabbim sağlık sıhat versin çok şükür ama dişlerim yüz yapıma göre büyük..
Yani ufak tefek birşeyim sevgilimin avuç içinin büyüklüğü kadar suratım aslında
Hal böyle olunca e bu 32 diş sığmıyor ağzıma
şunun gibi birşeyim
teşekkür ederim balım .KALMIYCAK ?Eminim ki doğal halinle güzelsindir.bu arada ''kalmıycak'' ne iş?
Çok şükür bi sağlık problemim yok fakat tek sorunum sonradan oluşmuş olan kemer halbuki küçükken ne kadarda sevimli bi kız çocuğuymuşumSadece kemer varsa olmayabilirsin tabi.
Ama bende egrilik oldgu icin olmayi dusunuyorum.
Burnum duzelmezse psikolojim bozulack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?