kemer yüzünden özgüvenim kalmıycak korkuyorum :(

Benim de burnumda kemer ve eğrilik var.
Sol burun deliğimden daha az nefes alıyorum.
Bunun için doktora gittiğimde ameliyata gerek yok dedi ama ben eğri görüntüsünden rahatsız oluyorum.
Kemer için değilse bile eğrilik için ameliyat olmayı düşünüyorum bende.
Ama tabi önce iş bulmam lazım..

garanti veren doktorlar uçuk fiyatlar isteyor diğerleriyse üç kuruşa yapıyorlar sonrasında AYNI OLMAYAN BURUK DELİKLERİ .ÇÖKMELER YÜZE UYGUN OLMAYAN BURUNLAR VEE SONRASINDA GELEN ARDI ARKASI KESİLMEYEN AMELİYATLAR OF tamam tamam yazarken bunaldım ben vazgeçiyorum

adamcağız almış bikere acısını ikinciyede etmiş tövbeyi

Eminim ki doğal halinle güzelsindir. bu arada ''kalmıycak'' ne iş?

Sadece kemer varsa olmayabilirsin tabi.
Ama bende egrilik oldgu icin olmayi dusunuyorum.
Burnum duzelmezse psikolojim bozulack

Yalnız hissedince beğenmiyorum demişsiniz. Bana bu durum geçici gibi geldi. Olur arada öyle ben de sevmezdim burnumu ergen zamalrımda... : ) Şimdilerde iyiki de bir şey yaptırmamışım diyorum. : )

Kendini sev arkadaşım
Korkmuyorsan estetik ol para birikir burna çok mu
Biara bende takmıştım burnuma göğsüme ayak bileklerine
Burnum kemerli değil büyükde değil sadece küçücük kalkık burunlar hoşuma gidio
Göğsüm küçük değil ama ben koskocaman istiodum
Ameliyat korkusu yüzünden hepsinden vazgeçtim

Herkesin kendinde sevmediği birşey var işte..
Benim burnum küçücük kendisi yok ki kemeri olsun
Burun deliklerim unufak öyle ki sevgilim serçe parmağını sürekli burnuma değdirip sokmak istiyomuş gibi yapıyor...
Nasıl bir fantazidir Allahım bu Yapmasana be dedikçede ama küçücük bak serçe parmağım bile girmez ki diyor töbe yaaaa...

Öte yandan Rabbim sağlık sıhat versin çok şükür ama dişlerim yüz yapıma göre büyük..
Yani ufak tefek birşeyim sevgilimin avuç içinin büyüklüğü kadar suratım aslında
Hal böyle olunca e bu 32 diş sığmıyor ağzıma
şunun gibi birşeyim

mrb . :) bende doğallıktan yanayımda işte insan kendini mecburmuş gibi hissedince başka kaçamak bulamıyor

mecburmus GİBİ hissetmene neden olan nedenleri ortadan kaldırmayı denesen?

özgüven sorunu icin de buldugun her kusuru, lego gibi degistirmeyi degil de bir fideyi duzgun govdeli bir agac gibi yetistirmek icin ugrassan?

Eminim çok hoş bir bayansınız takmayın bunu. Ben de sizin gibiydim burun estetiği de oldum ama inanın sihirli değnek değmiyor bence kendinizi olduğunuz gibi sevin.

Eminim çok hoş bir bayansınız takmayın bunu. Ben de sizin gibiydim burun estetiği de oldum ama inanın sihirli değnek değmiyor bence kendinizi olduğunuz gibi sevin.
çok teşekkür ederim . . önden bakınca bi sorun yok profilden

:) kendinle barışık olman çok hoşuma gitti . kızların dediği burnumu yaptırsam yarında başka bi yerimi bahane edip mutsuz olucam oy bilemedim şimdi ne etsem

Sadece kemer varsa olmayabilirsin tabi.
Ama bende egrilik oldgu icin olmayi dusunuyorum.
Burnum duzelmezse psikolojim bozulack
Çok şükür bi sağlık problemim yok fakat tek sorunum sonradan oluşmuş olan kemer halbuki küçükken ne kadarda sevimli bi kız çocuğuymuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…