Kemerli burnum ile dalga geçildi.

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Canım herzaman çıkıyor böyle kendi bilmezler üzülme lütfen.Ben 40 gün önce meme büyütme estetiği oldum.Kocaeli’de yaşıyorum doktor ararken Murat Şahin Alagöz’ün methini çok duydum.Ben farklı bir neden den dolayı İstanbul da yaptırmak zorunda kaldım.Kocaeli de olsaydım direk ona gidicektim.Kocaeli Üniversitesinde görev yapıyormuş.İstersen araştır.

merhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
insanların ne düşündüğünü degil sizin ne düşündüğünüz onemli. Neden başkaları icin ameliyat düşünüyorsunuz ki..Benim de burnum biraz büyük ama dert degil. Benim burnuma degil insani yönüme deger veren insanlar lazım...

Sizi çok iyi anlıyorum, üzülüp takılmamak pek mümkün olmuyor ben de aynı durumları yaşadım biliyorum. Burnumdan estetik ameliyat oldum benim ne ağrı, ne morluk, şişlik hiçbir problemim olmadı hatta içtenlikle diyebilirim ki diş çektirmekten kolay eğer kararlıysanız hiç korkmayın tecrübeli biri olarak söylüyorum. Doktorunuzun tavsiyelerine harfiyen uyarsanız sorun yaşamazsınız, estetikli burun çok ciddi darbeler almadığı sürece öyle hemen yamulmaz bunu da belirteyim, iyi bir doktorun yaptığı burun yıllarca aynı kalır benim 10 sene oldu yanlışlıkla elimin çarptığı da oldu ama şekli hala aynı.

Kimsenin lafiyla hareket etmeyin. Ben zamaninda cok duydum o laflari ve ameliyat oldum pismanim. Baskalarinin lafiyla degil kendi duygu ve düşüncelerinizle hareket edin.

Benim de burnum kemerli ve büyük. Aksi gibi sevgilimin de minicik findık gibi :D

Açıkçası ben kendimi bu şekilde çekici buluyorum, defalarca estetik olmak için elime fırsat ve bahane geçti mesela. Herkes minik burunlu, koca ördek dudaklı, iri gözlü kalem kaşlı, estetikle ya da konturla yaptırılan testeredeki yaratık gibi elmacık kemiklerine sahip olmak zorunda değil. (Şu sosyal medyadaki Kylie tipleri kast ediyorum)

Kara kaşlı kara gözlü tipik Türk insanıyım, burnum olmasa yüzüm sıradan olurdu.
Dikkat edin güzelim diye bir iddiam yok, ama çekici bulurum bu yüzden ki başkaları da söyledi.

Gülse Birsel'in de burnu iri ve kemerli. Kadın estetik olsa bu kadar dikkat çeker miydi sizce? Diğer medya kadınlarından yüz olarak ne farkı kalırdı? Koskoca Prenses Diana ve oğlu William'ın estetik yaptıracak parası mı yok muydu sizce?

Sizinle bu konuda dalga geçen ezik insan mutlaka sizde kendisinden üstün bir nokta görüp tahammül edemeyip sizi buradan vurmaya çalışmış. Gülüp geçmeniz yeterli olacaktır, insanlar dalga geçiyor diye bıçak altına yatmayın. Kendiniz için mutlu olacaksınız yapın.

Tatlım burun bir ameliyata bakar ama beyin zor onu napicaz deseydin! Terbiyesiz kişi. Çok sinir oluyorum insanların fiziksel özellikleri ile dalga geçenlere

Bence kemerli burun insana karakter katiyor mesela kenan imirzalioglu mesela jessica parker yaptirsa en once onlar yaptirir
Tabi kendinizi cok kotu hissediyorsaniz siz bilirsiniz ama etraf yeteri kadar ucu kalkik rhinoplastili insanla dolu degil mi?

Bence kemerli burun insana karakter katiyor mesela kenan imirzalioglu mesela jessica parker yaptirsa en once onlar yaptirir
Tabi kendinizi cok kotu hissediyorsaniz siz bilirsiniz ama etraf yeteri kadar ucu kalkik rhinoplastili insanla dolu degil mi?
Ben de yüzdeki hafif bir kusurun insana karakter kattığını düşünüyorum ve çok hoşuma gidiyor. Kusursuz güzel yüzler bana güzek gelmez :)

Ben de yüzdeki hafif bir kusurun insana karakter kattığını düşünüyorum ve çok hoşuma gidiyor. Kusursuz güzel yüzler bana güzek gelmez :)
Zaten bence kusursuz guzel yok cok guzel olan megan fox un elleri mesela cok ilginc hic kadin eli gibi degil
Ya da insanlarin bir gozu bir gozunden kucuk
Benim yuzum asimetrik bi tarafi digerine gore daha sisko
Kaslarimin biri daha seyrek
Kulagimin biri daha buyuk ama seviyorum hepsini bunlarla dalga gecen insanlar da hic umruma gelmez cunku bende kendimle dalga geciyorum bu kadar ciddiye almaya gerek yok bence hepsi bir gun toprak olacak :))

Yüz önemli ama ya
Kimliğimiz o bizim
Birisi memişkoları büyütse küçültse,poposunu indirse kaldırsa, göbeği eritse salsa sittin sene baksam farketmem bile
Ama yüzde varsa bir sıkıntı ergenliği tamamlar tamamlamaz çaresine bakmak lazım
Estetiği kabul edebileceğim risklerini göze alabileceğim tek bölge :)

Estetik yaptirip cok.daha kotu olanlarini gordum iyice arastirip karar verin derim kemerlide olsa eski burnuzu ararsinz yoksa

Meme kaça yapılıyor yaa:dondurma:
Çok değişken.. Hastaneye, doktora, şehre bağlı değişebiliyor. Ben 4 yıl önce devlet hastanesinde 5200 civarına olmuştum, o zamanlar özelde 8000 gibiydi fiyatlar, tabi 10bine yapan da vardı. Şu an piyasayı pek bilmiyorum :)

Bir ay önce üni profu 2500 tl dedi ama adama güvenemedim .Iyi birini bulacağım .
Ama kbb ye gidip nefes alamıyorsanız bedava olabilir .
Çünkü ben nefes alamıyorum ve burnumdaki egrilik belli değil .Nefes alabilsem hic ugrasmam.
Gülse Birsele bakabilirsiniz ,bence egri burun filan sorun edilecek seyler degil.Burnunuzla kim dalga gectiyse haddini bildirin terbiyesiz .

Back
X