- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa, meme burundan daha mı pahalı? Bana da sanki burun daha zormuş gibi geliyor, kemikli ve şekil daha önemli ya.Çok değişken.. Hastaneye, doktora, şehre bağlı değişebiliyor. Ben 4 yıl önce devlet hastanesinde 5200 civarına olmuştum, o zamanlar özelde 8000 gibiydi fiyatlar, tabi 10bine yapan da vardı. Şu an piyasayı pek bilmiyorum :)
Evet daha pahalı çünkü zaten protezler başlı başına pahalı.. Çok basit de bir ameliyat değil, misal benimkinde meme kaslarının altına yerleştirildi protez, kollar iptal tabi ameliyattan sonra.. Zorlu bir süreç ama sonucu güzel :) Neyse konuyu kaynatmayalım, ameliyatı düşündüğün vakit ben her daim buralardayımHadi yaa, meme burundan daha mı pahalı? Bana da sanki burun daha zormuş gibi geliyor, kemikli ve şekil daha önemli ya.
Benim memeler 2 yıl tam gaz süren bir emzirme döneminden sonra acınası haldeler. Hem çok yumuşadı hem de çok sarktı. Belki bir çocuk daha düşünürüm diye ciddi ciddi araştırmadım hiç ama düşünüyorum ben de estetiği.
Soyadı nedir acaba .Hiç üzülme konu sahibi ben ankara da devlet hastanesinde 2bin liraya yaptırdım.
Eski arkadaşlarım bile anlamadı bi güzellik var sende ama anlamadik dediler o kadar doğal oldu yani.
Çok iyi araştır imkanın varsa gel ankarada ol hatta doktor orhan aydın benim doktorum instagramdan takip et.
Şu ana kadar memnun olmayan hastasını görmedim pek.
O dalga geçene ti ye alarak ay sen o fındık kadar beyninle espri yapmayı da mı öğrendin ah cınım benim çok tatlısın deseydiniz insanların sizi incitmesine izin vermeyin herkes haddini bilecekÇevremdeki insanlar hep burnumun güzel olduğunu söylüyorlar ama tanımadığım biri gerçekleri yüzüme sert bir şekilde vurdu . Askıya almıştım estetiği . Ama artık kararlıyım . Tek sorun uygun bir yer olmaması şu an için . Teşekkür ederim yorumunuz için :)
kendini bilmez bir saygısız için sakın olma benimde burnum çok büyük uzun ve kemerliydi çocukluğumdan beri alay konusuydu ve özgüven eksikliğim oluşmu ştu ve 2 kez ameliyat geçirdim sonu hüsran hep söylüyorum o gereksiz kalitesiz insan müsvettelerinin öncelikle moralinizi bozmalarina asla izin vermeyin ve sağlik sorununuz yoksa burnunuzu bozmayin eğer olmak istiyorsanizda kendinizi mutlu hissedicekseniz çok çok arastirin benim yasadiklarimi yasamayin ama cidden tavsiye etmiyorummerhaba bayanlar burnum kemerli ve ilk defa gördüğüm biri tarafından dalga geçildim . Çok rencide oldum . Zaten estetik olmayı düşünüyordum ama fiyatlar çok yüksek . İzmit’te devlet hastanelerinde estetik olan var mı acaba ? Fiyatlar nedir . Bütçem 4bini aşamaz halde .moralim çok bozuk . Biliyorum takmamam lazım ama yine de üzüldüm . Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Orhan aydınSoyadı nedir acaba .
Konu sahibi, başkalarının ne dediği hiç umrunda olmasın. He eğer kendin de beğenmiyorsan ancak o zaman estetik düşünürsün. Bir başkasının düşüncesi için bıçak altına yatamam ben şahsen.. Bak memelerimden memnun değildim, 4 yıl önce ameliyat oldum şimdi çok çok mutluyum. Benim de burnum biçimsiz ama ameliyat olacak kadar kafama takmıyorum. Bana da bazen burnumla ilgili yorum yapan olabiliyor. Hatta kulak iltihabı için gittiğim kbb doktoru burnunu yaptırmayı düşünmez misin güzel değil demişti. Hayır ben memnunum dedim. Valla kafama da takmadım hiç.. Günün birinde beni rahatsız etmeye başlarsa o zaman ameliyatı da düşünebilirim ama bu tamamen kendi göz zevkim için olur, bir başkasının fikri için değil.
Burada bile burun öven olmuş yaa hahaha kötü kocadan yakınılan konularda kendi kocasını övenlerden sonra sıra kendi burnunu övenlere geldi. Aynen ablacım senin burnun çok güzel, minik, aşırı doğal falan peki bunu anlatmanın konu sahibine faydası nedir yani bunu bilmesi konu sahibinin hayatında neyi değiştirecek?
Konu sahibi, X kişi Y kişi için kendine estetik yaptırma öncelikle. Biliyorum çok sinir bozucu oluyor, benim de ayaklarım büyük. Ergenlik döneminde bebek mezarı diyen olmuştu, kız kardeşim olmasaydı ağır bir depresyon geçirirdim herhalde çünkü hoşlandığım çocuk söylemişti.Ayak için estetik de yok. Yani bazı yüzlerde kemerli burun daha karakteristik duruyor, aynı tornadan çıkmış gibi burunla daha kötü durabiliyorlar. Sanki yüzüne legoyla burun oturtulmuş gibi. Ama sen kendin rahatsız oluyorsan, yaptırınca daha mutlu olacaksan o başka. Önemli olan senin ne hissettiğin, başkası için yaşama hayatını. Ben bebek mezarı ayaklarımı kabullendim mesela.
![]()