Biraz kemerli burunlar karakteristik bir hava katiyor bence..
Hic takilma..
yaaa ama gerçekten o sözlüğe bakarsan çok moral bozucu yazılar var... o sözlüğe göre bütün türk kadınları kezban, ruslar on numara...oje süren saç boyayan kadn bile itici,doğal değl.. çook saçma yazılar yani takılma onlara... merak etme onu yazanlar da öyle derler ama hafif kemerli burunlu bir kadın görüp de çekici özellklerini görünce ya da kemerli olsa da gerçekten güzel olduğunu görünce ( evet öyle kadnlar vardır) o sözlerini yutarlar cnm kendine güvenini asla yitirme anlamıyorum ya insanlar hakknda orda atıp tutmak çok kolay allah bilir kendi tiplerine baksan aynaya günde kaç kez bakıyolardır onu yazanlar güzellk bana kalrsa bir bütündür ben çok minnacık hokka burunlar gördm de kendileri güzel olmayan, dikkat çekmeyen insanlar.. güzellik ay şunun gözü de güzelmiş kaşı da böyleymş diye nitelendirilmemeli bütün olarak bakılmalı. Kimse kimseye ay şunun burnunun şurası birazcık kemerliymiş diye çirkin de diyemez. Ayrıca o burnun da seni özelleştiren seni sen yapan özellklerden bir tanesi seni seven beğenen öyle beğensin...
az önce ekşi sözlük hesabımda geziniyodum bi başlık dikkatimi çekti.
'' kemerli burnuna ragmen güzel olan kadın '' diye.
yazar arkadaşlar öyle bi kadın yoktur her uzvu güzel olsa da burnu kemerliyse çirkindir vs. baya geçirmişler argo tabirle.
ve benim de burnumda çook göze batmasa da kemer var.
ama hiç bi zaman Allah inancımdan ötürü degiştirmeyi düşünmem böyle kabullendim de biraz agır konuşmuşlar işte özgüvenim acıcııkk zedelenmedi desem yalan olur.
siz ne düşünüyosunuz bu konuda burnu kötü kadını çirkin diye bi kaide mi var yahu? ben kendimi güzel bulurum oysa kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?