keşke sizin kadar olumlu bakabilsem ama ben sanırım ameliyat olucam zaten nefes alma problemimde var bakalım doktor arayışındayımKemerli buruna sahip bir kadınım ve kendimi karizmatik bulurum açıkcası(mütevazi olmaya gerek yok).
Herkes minnak burunlu olacak diye bir kural yok.
Üzülmene gerek yok bence,farklı görünmek güzeldir.
Aynen böyle.benim özgüvenim buruna silikona dudak dolgusuna botox a rağmen yerine gelmedi mesela hala gözlerimde ışıltım yok.gözlerdeki ışıltı her leyi kapatır.şeffaf lens bile taktım ben belki ışıltı olur diyeDaha önce Kemerli burnu olup estetik olmus biri olarak yazıyorum;
Önemli olan aynaya baktiginizda nasil hissettiginizdir
Kemerli burun bi bayanin guzelligine golge dusurmuyor bence
Bunu ameliyattan sonra anladim. Evet burnum küçüldü ama benim yuz ifadem hala ayni.
Sandimki o kemer gidince dunya guzeli olcam:) sanki tek kusurum bi o var da o da giderse kusursuz olucam... yada burnum küçük olunca estetik mucizesi yüzümde doğacak:)
Yok oyle birsey, bi bayan guzelse zaten guzeldir, bi kemer bu guzelligi etkilemiyor, sadece kompleks yaptiriyor, bu komplekslerde milletin lafiyla oluşuyor...
Eski resimlerimle simdiki resimlere baktığımda burnumdaki kuculmeden cok ; gözlerimdeki özgüven dikkatimi çekiyor,
Bakışlar çok önemli ...
Halbuki estetik yaptirmadan oncede o komplekse kapilmadan özguvenimi yitirmesem bakışlarım kemerli buruna inat parlayabilirdi resimlerde...
Estetige karşı değilim...
Fakat yuzumuzdaki kusurdan cok icimizdeki özgüven eksikligi aslinda duzeltiliyor o ameliyatta
Yoksa her haliyle kendisiyle barisik bayanlar niye estetik yaptirmiyor?
Kusursuz oldugundan mı? Hayir yabiki kendini her haliyle sevip begendigi icin... buda bi özgüvendir..
Majyajsiz dolaşmak da bi tür özgüvendir
Ve bence
Estetik yapmakta makyaj kadar doğaldır.... sadece süreci ve yolu farklı
Ikiside kozmik bence...
Kadini içgudusel tamamlayici etkenler... destekli sudyn ile slikon taktirmak arasindaki ince çizgi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?