kemersiz burnuna estetik yaptıran var mı?

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
burnu kemerli olan kişiler için estetik kararı almak zor olmasa gerek. çünkü kemerli bir burna ne müdahalede bulunulursa bulunsun ilk halinden güzel durur.

ancak benim burnum kemersiz. hafif deviasyon var bu yüzden iki profilim birbirinden farklı. bir profilim kemerli, öbür profilim kavisli.
burun ucu yüzümle 90 derece açı yapıyor. çok çirkin bir burun değil ama güzel bir burun da sayılmaz. çok kararsızım bu yüzden. kkda hep kemerli burunlar yaptırılmış ben de merak ettim, kemersiz burnuna estetik yaptıran var mı?

iki buçuk ay önce ameliyat oldum eğrilik vardı ve biraz kemerli bir burun yapısına sahiptim
şu an şişliklerim tamamen inmemiştir muhtemelen ancak benim şikayetimin aynısını tanımlamışsın
sağ profilden burnum kavisli duruyor sol taraftan ise düz bir görüntü var ayrıca burun deliklerinden biri küçük
biri büyük şu anda. belki de bana ikinci ameliyat gerekicek. bu durum düzelmezse kesinlikle düşünürüm

acemı cadı sanırın aradıgın kişi benım kemersız burnumun ucuna yaptrdım estetık duzeltme ama profıl farklılıgı degsmedı hala bı taraftan mınık bı kemer va gıbı duruyo eskıye göre cok fazla bı degısme olmadı hiç kımse anlamıyo hatta bazen bende ama burnumu önden cok begenıyorum mınıcık duruyo delıklerı daraltıldı cok az kısaltıldı bana hala uzun gelıyo yaklasık 4 ay once oldum bende ne memnunum ne degılım ne hıssettıgmı tam bende bılmıyorum

acemı cadı sanırın aradıgın kişi benım kemersız burnumun ucuna yaptrdım estetık duzeltme ama profıl farklılıgı degsmedı hala bı taraftan mınık bı kemer va gıbı duruyo eskıye göre cok fazla bı degısme olmadı hiç kımse anlamıyo hatta bazen bende ama burnumu önden cok begenıyorum mınıcık duruyo delıklerı daraltıldı cok az kısaltıldı bana hala uzun gelıyo yaklasık 4 ay once oldum bende ne memnunum ne degılım ne hıssettıgmı tam bende bılmıyorum

cnm mrb kime yaptırdın burnunu? ve sadece tipplasti mi yapıldı? msnden falan foto görebilme imkanım var mı?

özel mesaj gönderecektim ama senin mesaj kutun doluymuş ondan gitmedi.

bende merak ediyorum benimde kemersiz ve küçük sağ profil çok güzel ama sol profilden burnumun kemiği dalgalı dalgalı duruyor deviasyon var hafif ondanmı öyle bilmiyorum bide normalde burun ucum uzun düşük sarkık falan değil ama nedense ben gülünce acayip sarkıyo acayip bir hal alıyo ona çok sinir oluyorum kemer yok hafif bir kavis işi çözer diye düşünüyorum ama bende bana uyan birini tam olarak görmüş değilim

sana örnek olurmu bilmiyorum ama puff un resimlerine bak ufak ve hafif az düşük burnu varmış az da kemerlimiymiş galiba bilemiycem tam olarak burun büyük olmayınca kemer olayını ayırt edemiyorum ama şimdiye kadar kk de gördüklerim hep çok kemersi çok sorunu olanlardı

Son düzenleme:
bende merak ediyorum benimde kemersiz ve küçük sağ profil çok güzel ama sol profilden burnumun kemiği dalgalı dalgalı duruyor deviasyon var hafif ondanmı öyle bilmiyorum bide normalde burun ucum uzun düşük sarkık falan değil ama nedense ben gülünce acayip sarkıyo acayip bir hal alıyo ona çok sinir oluyorum kemer yok hafif bir kavis işi çözer diye düşünüyorum ama bende bana uyan birini tam olarak görmüş değilim

sana örnek olurmu bilmiyorum ama puff un resimlerine bak ufak ve hafif az düşük burnu varmış az da kemerlimiymiş galiba bilemiycem tam olarak burun büyük olmayınca kemer olayını ayırt edemiyorum ama şimdiye kadar kk de gördüklerim hep çok kemersi çok sorunu olanlardı

puff tam bı estettık gecırmıs cnm sadece tıplastı ıle oyle bı burun elde etmek mümkün değil..ben ankarada serdar öztürk e oldum bazı günler çok beğeniyorum bazı günler gözume ıyı görunmuyo benm eskıden ucu bıraz daha uzun ve genıstı sımdı kanatları daraltıldı daha toplu gulunce eskısı gıbı yayılmıyo ama benm eskıye göre mılım degıstı devasa bı degısme yok yanı foto msnden jiva_luna35@hotmail.com foto gösterrım

puff tam bı estettık gecırmıs cnm sadece tıplastı ıle oyle bı burun elde etmek mümkün değil..ben ankarada serdar öztürk e oldum bazı günler çok beğeniyorum bazı günler gözume ıyı görunmuyo benm eskıden ucu bıraz daha uzun ve genıstı sımdı kanatları daraltıldı daha toplu gulunce eskısı gıbı yayılmıyo ama benm eskıye göre mılım degıstı devasa bı degısme yok yanı foto msnden jiva_luna35@hotmail.com foto gösterrım

ekledi cnm ne zaman online olabilirsin? o zaman gireyim msne

burnum kemrsiz ama deviasyon var. merak ediyorum acaba ameliyat kemerli burunlara oranla daha mı riskli daha mı kolay iyileşme süresi filan...

tam bir estetik olduğunu biliyorum zaten o yüzden örnek verdim tip plasti olayı burun ucu geniş olanları daraltma amacıtla yapılıyor anladığım kadarıyla arkadaşın bir derdi yok yoksa konuyu burun ucu estetiği şeklinde açardı ama burun ucum 90 açı var demiş bu genişlik anlamında mı kalkıklık anlamındamı anlamadım mesela benim burun ucum geniş değil ben tip plasti olamam tam bilmyorum örnek olurmu ama benim kk de gördüğüm en ufak ve en az kemerli burun oydu

Son düzenleme:
Back
X