- Emoji Skoru
- 40
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi bahar54321
İyi bayramlar. Tamamen diyemem ama daha iyiyim şükür. Sen nasilsinMerhaba canım iyi bayramlar.Agrilarin ne durumda tamamen gectimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bayramlar. Tamamen diyemem ama daha iyiyim şükür. Sen nasilsinMerhaba canım iyi bayramlar.Agrilarin ne durumda tamamen gectimi
Bende hamd olsun toparladım ama ara ara bazen bı ağrı oluyor hafif hafif orda neden oluyor bilmiyorumİyi bayramlar. Tamamen diyemem ama daha iyiyim şükür. Sen nasilsin
Cok sevindim. Bende de oluyor. Benimki biraz ayakta fazla kaldiysam yuruduysem veya agir kaldirdiysam çıkıyor. Sen de belki zorluyor olabilirsin fark etmedenBende hamd olsun toparladım ama ara ara bazen bı ağrı oluyor hafif hafif orda neden oluyor bilmiyorum
Aynen canım benimkide o zmn oluyorCok sevindim. Bende de oluyor. Benimki biraz ayakta fazla kaldiysam yuruduysem veya agir kaldirdiysam çıkıyor. Sen de belki zorluyor olabilirsin fark etmeden
Bahar hanım merhaba nasılsınız ağrılarınız tamamen bittimi ne durumdasınızAllah sizden razi olsun. Bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi kim cok tesekkur ederim. Kesinlikle su an ne kadar bos seylere uzuluyormusum diyorum. İnsan sabah yatagindan saglikla kalkabildigine en basta sukretmeliymis. 3 hafta uzerine basmadim dediginiz tuvaleti banyoyu nasil yapiyordunuz. Hic derken hic mi yani. Ben mecburen yemek vs hazirliyorum. Wcye gidiyorum. Ondan mi gecmiyor acaba
Benim başıma geldi.yaklaşık 6 ay oldu. Zorlamayla olmuş ama stres kırığına bağlı kemik iliği ödemi oldu. Üstüne basma dinlenmeyle geçer dediler.yaklaşık 6 7 doktora gittim tek tedavisi dinlenmek. yürüyemeyecek duruma gelmiştim sağlığın ne kadar önemli olduğunu ayakkabı giymenin yürümenin ne kadar önemli olduğunu anladım hala bir şeye üzülecek olsam çok şükür yürüyebiliyprum diyorum.yalnız aşırı ilerlediği durumda koltuk değneği alıp 3 hafta üstüne basmadım.bu şekilde ağrısız yürüyebilecek duruma geldim. Eğer dinlenip aynı gün yine azıcık üstüne bassanız başa alabiliyormuş o yüzden bir süre üstüne basmamanızı öneririm. Geçiyor. İnsana çok şey öğreterek geçiyor.sırf bu hastalıktan çektiğim ve size örnek olmak istediğim için üyelik açtım. İnşallah iyileşirsiniz
Nerenizde ödemne kadar sürdü ? aynı durumdayım
iki dizimde. diz üstüne zıplamalı spor yapmıştım öyle çıktı. iki dizde kemik iliği ödemi artı birinde stres kırığıNerenizde ödem