• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kemik iliği ödemi

Bende hamd olsun toparladım ama ara ara bazen bı ağrı oluyor hafif hafif orda neden oluyor bilmiyorum
Cok sevindim. Bende de oluyor. Benimki biraz ayakta fazla kaldiysam yuruduysem veya agir kaldirdiysam çıkıyor. Sen de belki zorluyor olabilirsin fark etmeden

Cok sevindim. Bende de oluyor. Benimki biraz ayakta fazla kaldiysam yuruduysem veya agir kaldirdiysam çıkıyor. Sen de belki zorluyor olabilirsin fark etmeden
Aynen canım benimkide o zmn oluyor

Allah sizden razi olsun. Bunlari duymaya o kadar ihtiyacim vardi kim cok tesekkur ederim. Kesinlikle su an ne kadar bos seylere uzuluyormusum diyorum. İnsan sabah yatagindan saglikla kalkabildigine en basta sukretmeliymis. 3 hafta uzerine basmadim dediginiz tuvaleti banyoyu nasil yapiyordunuz. Hic derken hic mi yani. Ben mecburen yemek vs hazirliyorum. Wcye gidiyorum. Ondan mi gecmiyor acaba
Bahar hanım merhaba nasılsınız ağrılarınız tamamen bittimi ne durumdasınız

Benim başıma geldi.yaklaşık 6 ay oldu. Zorlamayla olmuş ama stres kırığına bağlı kemik iliği ödemi oldu. Üstüne basma dinlenmeyle geçer dediler.yaklaşık 6 7 doktora gittim tek tedavisi dinlenmek. yürüyemeyecek duruma gelmiştim sağlığın ne kadar önemli olduğunu ayakkabı giymenin yürümenin ne kadar önemli olduğunu anladım hala bir şeye üzülecek olsam çok şükür yürüyebiliyprum diyorum.yalnız aşırı ilerlediği durumda koltuk değneği alıp 3 hafta üstüne basmadım.bu şekilde ağrısız yürüyebilecek duruma geldim. Eğer dinlenip aynı gün yine azıcık üstüne bassanız başa alabiliyormuş o yüzden bir süre üstüne basmamanızı öneririm. Geçiyor. İnsana çok şey öğreterek geçiyor.sırf bu hastalıktan çektiğim ve size örnek olmak istediğim için üyelik açtım. İnşallah iyileşirsiniz

Ben Haşimato Hipotroidi hastasıyım,bende de maalesef iki diz ve iki ayak bileklerimde MR sonucu efüzyon kemik iliği ödemi dedi Dr ve menisküs dejenerasyonu dedi.Neredeyse 1 yıldır çekiyorum.Gerçekten tam iyileştim derken başa sarıp psikolojimi alt üst ediyor.CRP bur ara çok yüksek çıktı çünkü gıda intoleransımın olduğu ürünleri bilmeden tüketip inflamasyona yol açınca bu ödem eklemlerde bu hasara yol açmış.Tüm bu süreci yapay zekadan destek alarak buldum!Hiçbir Dr ilgili birimine gitmeme rağmen anlatmadı!Çoook moralim bozuk.

Back
X