Kemik uzunluğu?*? lütfen yardım

ayse29ekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
6
0
36
Balıkesir
Arkadaşlar, dün doktora gittim ultrasonda baldır kemiği uzunluğu 15hafta çıktı bense 16haftalık hamileyim. Doktorum bişeyler söyledi, kısa çıkıyor kemik, takip edelim filan dedi, aranızda başına böyle gelen var mı daha sonraki haftalarda düzeliyor mu bu yada neden olur ? Çok kafam karıştı kemiği kısa mı bebeğimin diye. Bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi ???

canım bahsettiğin fl uzunluğu .bacak kemiği uzunluğu.1 hafta geri çıkması çok çok normal.neden takiip etmek istedi başka bir rahatsızlığın varmı şeker tansiyon gibi.benimki senin haftalatındayken 3 hafta ileriydi hep uzun boylu olacak derdi.sonra haftasıyla uyumlu olmaya başladıı.şu an 2 hafta geri ama doktor normal diyor.2 haftayı geçerse olumsuz düşünürüz diyor.başka doktorada gittim oda ultrasonda herhangi bir ölçümde baş çevresi,bacak kemiği vs. 2 haftayı gecerse inceleme yapılır 2 haftaya kadar normal dedi.bende ttakmıyorum o yüzden.

Çok sağol..içim rahatladı en azından, pek duydugum bişey değildi..çok panik oldum..
Ayrıca bahsettiğin gibi başka bi rahatsızlığım yok..Teşekkürlerr

E tamam işte... takip edelim demiş doktor. şimdilik bir sorun yok...
eğer aradaki fark açılırsa yani haftan büyürken kemik uzunluğu aynı kalır veya haftayla uyumlu uzamazsa o zaman problem var demektir.canını sıkma. benim kızımında fl hep alt sınırdaydı. haftasından az geri geliyordu. şimdi 1,5 yaşında boyu da normal kemik gelişimi de...

Back
X