• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemik yaşı merakı

zyx321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
1.238
17
88
İzmir
konuyu inşallah dogru yere acıyorumdur .benim iki gündür merak ettiğim bişey var.ben 27 yasımdayım ama kendimi 27 gibi hissedemiyorum kıpır kıpır cocuksu bi halim var sanki 20 gibi.zaten görenlerde küçük gösterdiğimden 27 diyince sasırıyorlar.kemik yaşı diye bişey duydum.kemik yasımı öğrenmek istiyorum.ögrenen varmı içinizde merak edip nereye hangi doktora hangi bölüme basvurmalıyım.dediğim gibi benimkisi sadece merak kemik yasım küçükmüki küçük görünüyorum acaba diye.küçük görünmek bir ayrıcalık aslında yası belli etmemek güzel .birde aklıma takılan su kemik yasımızın küçük cıkması organlarımızında o yasta olmasımı demek yani o yastaki gibi gençmi oluşu demek hücrelerimizin.yoksa sadece kemiklerle ilgili bi durummu.cok soru sordum belki saçma gelicek size bu sorular ama bilmiyorum ve ögrenmek istedim benim gibi bilmeyenlerde ögrenir diye düşündüm ve konu acmak istedim.

bende öğrenmeyi çok isterdim ama benim kemik yaşım 50-60 filan çıkar herhalde :1: çünkü 17 yaşında eklem romatizması ve kireçlenme teşhisi konmuştu kaslarımda da sürekli sorun çıkar

ben yaş büyütmek için dava açtığımda kemik yaşım hesaplanmıştı ben sadece 1 yaş büyütecektim ancak doktor 3 yaş bile büyütebilirsin maşşalah çok iyi kemiklerin var demişti :D tabi bu dr dediğim kişi adli tıp uzmanı mahkeme kararı ile polis eşiliğnde gidiyorsun ve kolundan damgalıyorlar dr adli tıpa girerken. ayakların çenen ellerin bileklerin kafa tasın vs hepsi tek film çelilio vb işlemler yapılıo o kadar basit işler değil yani. sanırım özel bir hastanede bunu yaptırabilirisn. arıca şunu sölim kemik yaşı ile görünen yaşın doğru orantılı olduğunu sanmıyorum. 32 yaşındayım 3 yaş daha fazla kemik yaşım olsun olur 35 ama beni görsen dersin ki 25 genetik olarak genç bir soya sahibim :D

ben yaş büyütmek için dava açtığımda kemik yaşım hesaplanmıştı ben sadece 1 yaş büyütecektim ancak doktor 3 yaş bile büyütebilirsin maşşalah çok iyi kemiklerin var demişti :D tabi bu dr dediğim kişi adli tıp uzmanı mahkeme kararı ile polis eşiliğnde gidiyorsun ve kolundan damgalıyorlar dr adli tıpa girerken. ayakların çenen ellerin bileklerin kafa tasın vs hepsi tek film çelilio vb işlemler yapılıo o kadar basit işler değil yani. sanırım özel bir hastanede bunu yaptırabilirisn. arıca şunu sölim kemik yaşı ile görünen yaşın doğru orantılı olduğunu sanmıyorum. 32 yaşındayım 3 yaş daha fazla kemik yaşım olsun olur 35 ama beni görsen dersin ki 25 genetik olarak genç bir soya sahibim :D

oo görüntüyle kemık yası farklı seyler demekki.ben özelden ögreneyım adli tıp filan zormus özelde nereye basvururumki hangı bölüm ve ücreti ne kadardır acaba bilen varmı.

oo görüntüyle kemık yası farklı seyler demekki.ben özelden ögreneyım adli tıp filan zormus özelde nereye basvururumki hangı bölüm ve ücreti ne kadardır acaba bilen varmı.

ortapedi kemikle ilgileniyor fizik tedavi ve rehabilitasyın iskleket sistemsi sanırımm araştır bakalım :)

kemik ölçümü yaptırabilirsin, ortopedi ya da fizik tedavi bölümünden.

Back
X