• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kemiklerim sızlıyor

Yonsarana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
116
125
103
Kizlar ben esime asik bi insanim. Bugun telefonun aramalrinda rus kizlarini aratirken gordum. Bana uzak odun gibi davranan ama sevdigini soyleyen bi erk. Ne desem alır ama ben maldan yana tokum. Yani esyada malda gozum yok. Seveyim sevileyim. Sadik olalimvs... Bugun onu gorunce kontak atti. Cunku daha evvel de görmüştüm. Baya tartismistik. Bu sefer kardesimi getittirecegim onunla memlekete donecegim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ben onun kolesi miyim. Ceremesini ben sefasini baskalari mi çekecek. Paramparcayim. Mahvolmus bi haldeyim.

Kizlar ben esime asik bi insanim. Bugun telefonun aramalrinda rus kizlarini aratirken gordum. Bana uzak odun gibi davranan ama sevdigini soyleyen bi erk. Ne desem alır ama ben maldan yana tokum. Yani esyada malda gozum yok. Seveyim sevileyim. Sadik olalimvs... Bugun onu gorunce kontak atti. Cunku daha evvel de görmüştüm. Baya tartismistik. Bu sefer kardesimi getittirecegim onunla memlekete donecegim. Kendimi enayi gibi hissediyorum. Ben onun kolesi miyim. Ceremesini ben sefasini baskalari mi çekecek. Paramparcayim. Mahvolmus bi haldeyim.
Siz bir de bu adamı Bayramda yalnız bırakmamak için ailenizin yanına gitmemiştiniz öyle değil mi?

ac bizim erkeklerimiz, gozleri ac.
gencecik yasta evleniyorlar, sagi solu gormeden, gezip tozmadan. e bu seferde evlendikten sonra 'uyaniyorlar' ve dunyayi, baska kadinlari merak etmeye basliyorlar.

yani evet, gercekten cok kotu bir durum, kendilerine ait olanin onlara yetmemesi cok uzucu, ama bi yandanda inan kizamiyorum bile..

Allah yardimcin olsun.

Telefonda numara olarak mı arayıp görüşmüş yoksa sosyal platformlarda mı aramış ?

Siz bir de bu adamı Bayramda yalnız bırakmamak için ailenizin yanına gitmemiştiniz öyle değil mi?
Evet canim. Malesef. Bu ne ki onun icin yaptıklarımi saysam enayisin dersin. Ama gerçekten kahroldum.. Bi hic ugruna.

Bunu siz yazmistiniz erkeklere guvenilmez.aile daha onemli iste..esiniz uzdu sizi iste..
Evet ben yazdim. Hep boyle davrandim. Kendimden once hep onu düşündüm. Ailesi bile dislarken ben onu el ustunde tuttum. Maasinin yarisini ailesine harcadi yine bisey demedim. Dugunumuz oldu. Aman mal mulk yalan sevgi sadakat olsun saygi olsun birlik olsun dedim. Hicbirsey aldirmadim. Duzgun dugun yapmadim. Ne oldu insanlar gozunde degersiz bi kiz oldum. Onun gozundede degersizim. Kisaca kendimden caldigim onca seye ragmen kadir kiymet bilmedi. Ben gercekten cok sevdim. Ona aylarca hasret kaldım. Bekarken asla bi erkek elimi tutmus yanima yanasmis degildir. Herseyin ilkini esimle yasamak istedim. Ama bu 4.oldu bu sekilde yakalayisim. Artik tiskiniyorum ondan. Ve kendimi ne hale getirdigime uzun uzun bakiyorum. Ve biliyormusunuz en kotusu de ne yalnizim. Hemde dibine kadar....

Gizliyorsa sıkıntı...
Telefonda gizlenecek ne var? Hiç anlamıyorum bu kafadaki insanları.
Iste ne olacak. Kirli camasirlari dökülüyor ortaya. Simdi sifreyi degisir kosa kosa. Hayatimda hic kufretmeyen ben bugun sinirimide aştım kufrude.. Beni gurbet elde kimsesizlige surukleyip kendisi pislik peşinde olan bi insanla yasiyormusum. Cok seviyordum oysa..

Bu aldatan erkeklerin aldattıkları anda bi tarafları kopmalı ki diğer niyeti olanlara da ibret olurdu bi güzel .
Biliyormusun disari cikarken issiz yerden goturur. Erkekler gorur diye kiskaniyormus. Ben ona dedimki ben senin kolen değilim. Ben senin cefani cekipte o....larla sefani surdurecek kadin tipide degilim dedim. Sana asla yaranamam neden biliyormusun cunku ayagini yikiyorum herseyinle bakiminla ilgileniylrum evle yemekle a dan z ye her konuda basariliyim. Bu yuzden yaranamam. Sana kendini defalarca erkeklere pazarlamis kadinlar layik dedim.

Iste ne olacak. Kirli camasirlari dökülüyor ortaya. Simdi sifreyi degisir kosa kosa. Hayatimda hic kufretmeyen ben bugun sinirimide aştım kufrude.. Beni gurbet elde kimsesizlige surukleyip kendisi pislik peşinde olan bi insanla yasiyormusum. Cok seviyordum oysa..
Ne kadarlık evlisiniz bu arada?
Sonuna kadar haklısınız, anaları babaları olsa gelmez bu Allah'ın dağına onlar için, biz geldik de noldu?
Gül gibi evimi ailemi bıraktım metropolde, geldim bu dağ başına.
Hata bizde tatlım.

Ne kadarlık evlisiniz bu arada?
Sonuna kadar haklısınız, anaları babaları olsa gelmez bu Allah'ın dağına onlar için, biz geldik de noldu?
Gül gibi evimi ailemi bıraktım metropolde, geldim bu dağ başına.
Hata bizde tatlım.
11 aylik. Bende oleyim. Ocu gibi bakiyorlar disarda. Anne evimde cok nazli yetistim. Zaten esim ilk başta evliligi istemiyordu. Annesigilin zoruyla evlenmisti. Zaman sonra beni cok sevdigini iyiki evlendigini solemeye basladi. Bu sekilde yakaladigimdan beri soguyorum ondan. Hayatimdan egitimimden herseyimden vazgectim. Ve simdi cok pişmanım. Severek evlenmesekte gorucu usulu oldu. :-(

Back
X