Kendi adına olmayan telefonun ayrıntılı dökümani ogrenilirmi (saglam tanıdık vasitasiyla)

Zemheri8955

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
187
44
18
37
Yasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce

Bunun yerine detektiflik bürolarına gidin, iş diye sevgilinin yanına kaçıyorsa öğrenirsiniz.
Yasadışı elde edilen kayıtlar zaten dava sürecinde kullanılmaz dikkatli adım atın

Tanıdıktan istemek anlamsız zira o tanıdığın başı da soruşturmayla yanar, siz o kanıtları mahkemede kullanmak isteyeceksiniz sonuçta.

Normalinde yapamaz ancak Turkiye‘ de aklimizin kabul edemeyecegi bircok sey oldugundan operator uzerindeki gorusmeler, mesajlasmalar cikar ama sosyal medya icerikleri cikmaz saniyorum.

Edit: tabii bunu cihaz kimsenin eline gecmeden icerik kopyalamasi yapilmadan soyluyorum diger turlu cihaz ele gecerse her sey mumkun
Daha once baska bir konuya yine yazmistim. Cevabim evet.

Siz kendi bilgilerinizin sızmasından çekiniyorsanız: çekinmeyin. yasal bir dayanak olmadan, yani resmi yollar dışında böyle bir döküm alınırsa gider savcıya şikayet edersiniz. talep edenin de, talebi yerine getiren tanıdığın da canına okurlar.

Siz birilerinin bilgilerine ulaşmaya çalışıyorsanız: çalışmayın. bilgilerine ulaştığınız kişi şikayet ederse başınız fena yanar.

Yasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce
Mesele tam olarak nedir burda?
İsterlerse giydiğiniz donun benek tanesine bile erişebilirler.Sağlam tanıdığın ne kadar sağlam olduğuna bağlı tabi
he siz bunları öğrenip dava dosyasına koyacaksanız delil olarak kullanamazsınız.
Sadece öğrenmiş olursunuz.
Sadece sağlamlar bu bilgileri kullanabilir. Çünkü benim tanıdığım sağlamların işi bu

Arkadaşıma yaptı sevgilisi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama tüm telefon dökümünü almış ve eski sevgilisinin sürekli aradığını öğrenip önce gidip herifi pataklamış sonra gelip arkadaşımla kavga etmişti. 6 sene önce. Şimdi teknoloji şartlar nasıldır bilemem ama o zaman da vermemeleri lazım mantıken.

Bir önceki konunuzda da söyledim siz zaten elde edebileceğiniz önemli bir bilgiye ulaşmışsınız eşinizin bir numara ile gece dahil sürekli konuştuğunu. Kaldı ki az çok kim olduğunu da öğrenmişsiniz bayanın. Bence daha fazla bu tür riske girmeyin derim haklı iken haksız duruma düşeceksiniz.

Bazı şeyleri bilmemek bilmekten daha iyidir derim. Ki çokda şartsa gider paşa gibi yasal yollarla neyin ne oldugunu araştırırsınız ama işin içine savcılık dahil olur

Bir önceki konunuzda da söyledim siz zaten elde edebileceğiniz önemli bir bilgiye ulaşmışsınız eşinizin bir numara ile gece dahil sürekli konuştuğunu. Kaldı ki az çok kim olduğunu da öğrenmişsiniz bayanın. Bence daha fazla bu tür riske girmeyin derim haklı iken haksız duruma düşeceksiniz.
Konunun bu olduğunu bilmiyordum. Size kim yardımcı olursa olsun bildiğiniz gibi bu bir suç. Ortaya çıkarsa yaptırımı bile olur. Böyle şeylerle uğraşmayın. Hem eşinizin sürekli bir numarayla konuştuğunu tespit etmişsiniz, bariz bir şekilde aldatılıyorsunuz. Açın boşanma davasını kurtulun, neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki? İllegal bir şekilde öğreneceğiniz bilgileri mahkemede kullanamazsınız

O kadar detaylı bakılamaz davalarda bile aylar sonra geliyor o da sadece aradığı numaralar ve mesajlar diğerleri gelmiyor. Polis Zaten bakamaz olsa bile böyle bi riski göze almaz kimse.

Back
X