Kendi adına olmayan telefonun ayrıntılı dökümani ogrenilirmi (saglam tanıdık vasitasiyla)

Benim bildiğim online işlemler şifresiyle dökümü alabiliyorsun. Burada da bir sürü konuda gördüm by şekilde aldatıldigini ispatlayanlar oldu. O şifreyi de bi kodlamayla alıyorsun ama eşinin telefonu elinde olması lazım. Türk Telekomda *952# diye biliyorum diğer operatörlerinki de yazar nette ama bu şekilde sadece hangi numaralarla ne kadar süre, hangi saatlerde konuştuğu ve hangi numaralara hangi saatlerde sms attığını görürsünüz, sms içeriğinde ne yazdığını görmenin mümkün olduğunu sanmıyorum. Eğer whatsapp konuşmalarını merak ediyorsanız eşinizin telefonunu alıp whatsappi silip geri yüklerseniz veya zaten söylemişlerdir whatsapp webi açıp takip edersiniz

Benim bildiğim online işlemler şifresiyle dökümü alabiliyorsun. Burada da bir sürü konuda gördüm by şekilde aldatıldigini ispatlayanlar oldu. O şifreyi de bi kodlamayla alıyorsun ama eşinin telefonu elinde olması lazım. Türk Telekomda *952# diye biliyorum diğer operatörlerinki de yazar nette ama bu şekilde sadece hangi numaralarla ne kadar süre, hangi saatlerde konuştuğu ve hangi numaralara hangi saatlerde sms attığını görürsünüz, sms içeriğinde ne yazdığını görmenin mümkün olduğunu sanmıyorum. Eğer whatsapp konuşmalarını merak ediyorsanız eşinizin telefonunu alıp whatsappi silip geri yüklerseniz veya zaten söylemişlerdir whatsapp webi açıp takip edersiniz
Girdim zaten fatura sayfasına gördüm o numarayla gün aşırı sürekli konuşuyor :(

:/ kimmiş peki numara sahibi öğrenebildin mi?
Kadın konuda bahsettiğim dükkanın üstünde oturan kişi çok buyum ihtimal kadının adını bilmiyorum öğrenemedim ama profilde kızının adı yazıyor ordan anladım kadının adını öğrenmeye çalışıyorum işte :/

Kadın konuda bahsettiğim dükkanın üstünde oturan kişi çok buyum ihtimal kadının adını bilmiyorum öğrenemedim ama profilde kızının adı yazıyor ordan anladım kadının adını öğrenmeye çalışıyorum işte :/
Kadının numarasını kaydedince instagramda falan rehberimdeki kişiler olarak açın rehberdekilerin hesapları çıkar. Twitter'da falan da var bu. Hatta numarayı messengerda da aratin. Facebook'a çok hakim değilim ama öyle kalmış aklımda

Konuşma ve mesaj içeriğini öğrenmeniz mümkün değil. Avukata sorun bunu diyecek, çünkü daha yeni bir arkadaşım için sorduk. Sadece terör cana kast vs gibi durumlarda yüksek mahkeme isterse alınabiliyormuş bu içerikler. Sizin yapabileceğiniz tek şey boşanma davası açmaktır. Bu da zina nedeniyle olacaksa kanıt lazım. Telefonla konuşmak zina sayılmıyor. Ama ne nedenle boşandığınızdan önemi var mı zaten. Anlaşmalı boşanın bir an önce hayatınıza bakın.

Benim eski sevgili vodafone kullanıyordu.Telefonu bendeyken iki dakikada sms ile vodefone şifresini öğrendim.Siteden fatura detaylarından takip ediyordum günlük hatta aldattığını o şekilde yakaladım.Ama bir sonraki sevgilim turkcell di ondada yapayım dedim.Siteye girince meğerse telefona mesaj geliyormuş.Fena yakalanmıştım😅😅😅.Vodafone ise deneyin bu şekilde derim.

Kvkk inanan insanlar olması gözlerimi yaşarttı burası Türkiye ya 😂😂😂😂😂

sağlam tanıdığın olsa buraya bunu sormazdın.

acaba sağlam tanıdığı olan birileri senın verılerıne ulasır dıye mı korkuyorsun ?

yeterınce saglamsa her ıcerıge ulasılabılır

Mesaj içeriğini görmek imkansiz eğer casus program vs yoksa. Daha önce de soruldu aynı soru. Ne istiyorsunuz, kuranı getirin el basalım isterseniz?

"Sağlam tanıdık" böyle yasadışı bir olaya neden bulaşsın ki sizin için? Kaldı ki buraya sorduğunuza göre o kadar da sağlam bir tanıdık değil ya da ortada bir tanıdık yok, oluru var mı diye yokluyorsunuz.

savcılık tarafından bir soruşturma açılırsa ''gerekenler'' dahilinde dediğiniz dökümanlara erişilebilir ancak.

acaba sağlam tanıdığı olan birileri senın verılerıne ulasır dıye mı korkuyorsun ?

Benim eski sevgili vodafone kullanıyordu.Telefonu bendeyken iki dakikada sms ile vodefone şifresini öğrendim.Siteden fatura detaylarından takip ediyordum günlük hatta aldattığını o şekilde yakaladım.Ama bir sonraki sevgilim turkcell di ondada yapayım dedim.Siteye girince meğerse telefona mesaj geliyormuş.Fena yakalanmıştım😅😅😅.Vodafone ise deneyin bu şekilde derim.
Onu bende yaptım ayrıntı çıkmıyor görüştüğü numaralar çıkıyor evet

Burası türkiye evet ne kadar mümkün diye merak ediyor insan bu yuzden

Back
X