- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Zemheri8955
Casus programlı telefon hediye et eşine özel gün falan varsa yakında en iyisi o olur delil toplamak için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamı aradığını öğrenmek için sağlam kişiye gerek yok operatöründen fatura dökümü alabiliyorsun internet üzerinden bileArkadaşıma yaptı sevgilisi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama tüm telefon dökümünü almış ve eski sevgilisinin sürekli aradığını öğrenip önce gidip herifi pataklamış sonra gelip arkadaşımla kavga etmişti. 6 sene önce. Şimdi teknoloji şartlar nasıldır bilemem ama o zaman da vermemeleri lazım mantıken.
Ama hattın sahibine bile ayrintili döküm vermiyor hat sirketi sordum veremiyoruz dedi hattın sahibine bile nasıl almış arkadasınızKonunuzu okudum aldatma için yasal yollara başvurun imkanı yok böyle birseyin . Biz emniyetin içinde kimse kimsenin bseyine bakamıyorken git vodafone yada bi erkeğe arat eşin gibi konuşsun ayrıntı iştesin.
Benim arkadasin esi aldatmisti aradı ayrıntıyı istemişti sesini değiştirip şaka değil şok olmuştum yollamislardi
Yo asla ben eşim için sordum kendi halinde oldukça saf biriyim ayaktauyutuluyorumda geçti öle güçlü tanıdiklarimdayok benim ki soru işteHangi sıfatla sorduğun çok önemli belkide suçlu birisin yol istiyorsun. Arkadaşlar cevap verirken dikkat edin.
Vermez polise bile sadece mahkeme karari varsa verir..Ama hattın sahibine bile ayrintili döküm vermiyor hat sirketi sordum veremiyoruz dedi hattın sahibine bile nasıl almış arkadasınız
Yaşlılık kuzumAma konu sahibi ben değilim ki![]()
Zaten böyle bilgiler edinecek gücüm de yok aslında merak ettim sadecesımdı gordum konu sahıbı zaten aldatılmıssınız ve delıller elınızde varmıs kım oldugunu bıle bılıyormussunuz
gayrı resmı yollarla edındıgınız bılgı yuzunden hakkınızda dava bıle acılır ne oldugu bellı daha ne ıstıyorsunuz kı
Adam sağlamın teki çıktı Rıza babaalama o riski kusura bakmayın
İmza Sağlam kişi
Daha evvel gsm de çalıştım evet ulaşır bu bilgilere hem de çok kolayYasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce
Peki nasıl yani gsm çalışanlarını istese bu bilgileri görüyor mu hiç biri böyle demiyor herkes ancak savcı kararı ile diyorDaha evvel gsm de çalıştım evet ulaşır bu bilgilere hem de çok kolay
Yok savcı kararı ayrı ama gsm de ekran liyakati bulunan yönetici gibi yani olduğu gibi görür ..hiç zor değilPeki nasıl yani gsm çalışanlarını istese bu bilgileri görüyor mu hiç biri böyle demiyor herkes ancak savcı kararı ile diyor
A öylemi ben gsm sirketlerinde üst grup çalışanda olsa o bilgilere erişme yetkisi yok diye düşünüyordum e ozaman polis de istese bunu görebilir devlet onlara yetki veriyormuş bazı durumlardaYok savcı kararı ayrı ama gsm de ekran liyakati bulunan yönetici gibi yani olduğu gibi görür ..hiç zor değil
Tabii ki elbette ekrana yönetici şifresini girer tüm mesaj ve aramalara ulaşır ...çok kolay inanın ...A öylemi ben gsm sirketlerinde üst grup çalışanda olsa o bilgilere erişme yetkisi yok diye düşünüyordum e ozaman polis de istese bunu görebilir devlet onlara yetki veriyormuş bazı durumlarda