Kendi adına olmayan telefonun ayrıntılı dökümani ogrenilirmi (saglam tanıdık vasitasiyla)

Konunuzu okudum aldatma için yasal yollara başvurun imkanı yok böyle birseyin . Biz emniyetin içinde kimse kimsenin bseyine bakamıyorken git vodafone yada bi erkeğe arat eşin gibi konuşsun ayrıntı iştesin.

Benim arkadasin esi aldatmisti aradı ayrıntıyı istemişti sesini değiştirip şaka değil şok olmuştum yollamislardi

Arkadaşıma yaptı sevgilisi. Nasıl yaptı bilmiyorum ama tüm telefon dökümünü almış ve eski sevgilisinin sürekli aradığını öğrenip önce gidip herifi pataklamış sonra gelip arkadaşımla kavga etmişti. 6 sene önce. Şimdi teknoloji şartlar nasıldır bilemem ama o zaman da vermemeleri lazım mantıken.
Adamı aradığını öğrenmek için sağlam kişiye gerek yok operatöründen fatura dökümü alabiliyorsun internet üzerinden bile

Konunuzu okudum aldatma için yasal yollara başvurun imkanı yok böyle birseyin . Biz emniyetin içinde kimse kimsenin bseyine bakamıyorken git vodafone yada bi erkeğe arat eşin gibi konuşsun ayrıntı iştesin.

Benim arkadasin esi aldatmisti aradı ayrıntıyı istemişti sesini değiştirip şaka değil şok olmuştum yollamislardi
Ama hattın sahibine bile ayrintili döküm vermiyor hat sirketi sordum veremiyoruz dedi hattın sahibine bile nasıl almış arkadasınız

Mahkeme de isine yaramayacak delil kabul edilmeyecek, suç olusturabilecek seyi niye alasin ki.. delil olarak kullanabilecegin seyi alirsin

mumkun degıl
operatorler bır kere bu bılgıyı savcılıga bıle resmı ızın ıle verır yargıdan daha ust kım varkı arkasında bu bılgılerı edınebılsın ?

sımdı gordum konu sahıbı zaten aldatılmıssınız ve delıller elınızde varmıs kım oldugunu bıle bılıyormussunuz
gayrı resmı yollarla edındıgınız bılgı yuzunden hakkınızda dava bıle acılır ne oldugu bellı daha ne ıstıyorsunuz kı

sımdı gordum konu sahıbı zaten aldatılmıssınız ve delıller elınızde varmıs kım oldugunu bıle bılıyormussunuz
gayrı resmı yollarla edındıgınız bılgı yuzunden hakkınızda dava bıle acılır ne oldugu bellı daha ne ıstıyorsunuz kı
Zaten böyle bilgiler edinecek gücüm de yok aslında merak ettim sadece :(

Yasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce
Daha evvel gsm de çalıştım evet ulaşır bu bilgilere hem de çok kolay

Faturaliysa hat alinan yerde tanidigin olsa da öğrenebilirsin belki ama degilse zor

Yok savcı kararı ayrı ama gsm de ekran liyakati bulunan yönetici gibi yani olduğu gibi görür ..hiç zor değil
A öylemi ben gsm sirketlerinde üst grup çalışanda olsa o bilgilere erişme yetkisi yok diye düşünüyordum e ozaman polis de istese bunu görebilir devlet onlara yetki veriyormuş bazı durumlarda

A öylemi ben gsm sirketlerinde üst grup çalışanda olsa o bilgilere erişme yetkisi yok diye düşünüyordum e ozaman polis de istese bunu görebilir devlet onlara yetki veriyormuş bazı durumlarda
Tabii ki elbette ekrana yönetici şifresini girer tüm mesaj ve aramalara ulaşır ...çok kolay inanın ...

Back
X