Kendi adına olmayan telefonun ayrıntılı dökümani ogrenilirmi (saglam tanıdık vasitasiyla)

Tabii ki elbette ekrana yönetici şifresini girer tüm mesaj ve aramalara ulaşır ...çok kolay inanın ...
Tabi bunun için operatörde bi yönetici tanımak lazım :) buda herkese nasip olmaz nette polis dahi olsa savcılık kararı olmadan öle girip bakamaz yazıyor da usulsüz öle şeyler oluyor ki torpil vs araya girerse olabilir mi diyor insan ...yetkisi olup olmadığını merak ediyor cinayet davarında bile şak diye bakamıyorlar araştırıyorlar yada telefona el koyuyorlar mesela bu kadar kolay olsa telefonu neden incelemeye alsinlarki mesela direk girip bakarlar

Peki operatörler konuşma kayıtlarını saklı tutuyor mu sanırım bu olmuyor bi dinleme kararı olmadan diye biliyorum kayda alınmıyormus mesaj gibi dogrumu
Operatorler mesajları dahil 5 yıl. Saklı tutarlar BTK gereği ...tahmin ettiğiniz gibi zor değil ...emin olun...

Suç işlemeden şunları yapmak mümkün değil. Kişisel verileri saklama yasasının her türlü ihlali var. Güvenmiyorsanız birlikte olmasanız keşke, bu şekilde suça bulaşmak hiçbir şeye çare değil.

Birisi benim hesaplarıma ulaşsa gider dava açar, tazminatımı alırım. Bir polis tanıdığım buna benzer birşey yaptı ve ihraç edildi.

bu kvkk kapsamında büyük cezaları olan bir suçtur. o sağlam tanıdık kendisini neden riske atacak o da ayrı bir mesele.

Yasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce
Şu tanıdık Bi bizde yok Bee

nedir bu şerlOk holmısçılık kk usulü dertleri.
sağlam adam derse sağlamlığıma değecek bir sağlam insan mı diye. hı.

hı aldatma olayı var !
eş için mi mu?
konu tam olarak ne?

Baskasi icin boyle bir seyi yapmak suctur.Siz siter misiniz size yapilsin?Ayrica anlasma yapilirken kisi kendisi verebilir ancak ekstre istiyorum diye.

öğrenilir. önceleri görüştüğüm bir arkadaşım bunu yapmıştı. onunda ilgili operatörde bir tanıdığı vardı.. Arama Dökümlerini döktürtmüştü. Ama hemen çıkmıyor sonuç 1 ay falan sürüyor.. Suç bu.. üstelik korkutucu bişey..

öğrenilir. önceleri görüştüğüm bir arkadaşım bunu yapmıştı. onunda ilgili operatörde bir tanıdığı vardı.. Arama Dökümlerini döktürtmüştü. Ama hemen çıkmıyor sonuç 1 ay falan sürüyor.. Suç bu.. üstelik korkutucu bişey..
Evet cezası varmış okudum bende yeni buna rağmen bunacesaret edenlerin olmasida şaşırtıcı o zaman operatörlerin detay görme yetkisi yok sanıyordum ben o bolumde olan polisler bile sisteme numaralarıyla giriyormuş kimim girdiği belli oluyormuş diyorlar kimi de kolay öğrenilir diyor anlamadim

Arama dökümü demiyorum ama ben hanı kime mesaj attığı kimle konuştuğu değil de o mesajların içeriği sosyal medya görüşme içerikleri falan

Arama dökümü demiyorum ama ben hanı kime mesaj attığı kimle konuştuğu değil de o mesajların içeriği sosyal medya görüşme içerikleri falan
Normal msjlaşmada içerikler görünebilir sanırım. Sosyal medya olayını bilmiyorum ama hangi noya msj atılmış içerikleri vs görülebilir diye hatırlıyorum sanki.

Back
X