- 19 Ekim 2020
- 187
- 44
- 18
- 37
- Konu Sahibi Zemheri8955
-
sağlam tanıdığa sormalı
Daha once baska bir konuya yine yazmistim. Cevabim evet.Normalinde yapamaz ancak Turkiye‘ de aklimizin kabul edemeyecegi bircok sey oldugundan operator uzerindeki gorusmeler, mesajlasmalar cikar ama sosyal medya icerikleri cikmaz saniyorum.
Edit: tabii bunu cihaz kimsenin eline gecmeden icerik kopyalamasi yapilmadan soyluyorum diger turlu cihaz ele gecerse her sey mumkun
alama o riski kusura bakmayınsağlam tanıdığa sormalı
Asla yapmazdım. Kimse için yapmazdimalama o riski kusura bakmayın
İmza Sağlam kişi
Mesele tam olarak nedir burda?Yasal olmadığını biliyorum merak ediyorum sağlam yerlerde tanıdığı olan vs. Baskasinin üstüne kayıtlı olan bir kişinin veya eşinin hattının ayrıntılı dokümanını öğrenme ihtimali varmıdır..Mesaj içerikleri kullandığı sosyal medya içerikleri messenger mesajları vs. kasdettigim..siyasi partilerde gorevli kisilerin veya bir polis memurunun bu kayıtlara ulaşma ihtimali varmıdır istese herhangi kanuni bir suç olmadan..Ben sadece büyük suçlarda çıkıyor biliyorum savcılık tarafından ama tanıdık biri ile mümkünmüdür sizce
Konunun bu olduğunu bilmiyordum. Size kim yardımcı olursa olsun bildiğiniz gibi bu bir suç. Ortaya çıkarsa yaptırımı bile olur. Böyle şeylerle uğraşmayın. Hem eşinizin sürekli bir numarayla konuştuğunu tespit etmişsiniz, bariz bir şekilde aldatılıyorsunuz. Açın boşanma davasını kurtulun, neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki? İllegal bir şekilde öğreneceğiniz bilgileri mahkemede kullanamazsınızBir önceki konunuzda da söyledim siz zaten elde edebileceğiniz önemli bir bilgiye ulaşmışsınız eşinizin bir numara ile gece dahil sürekli konuştuğunu. Kaldı ki az çok kim olduğunu da öğrenmişsiniz bayanın. Bence daha fazla bu tür riske girmeyin derim haklı iken haksız duruma düşeceksiniz.
Ama konu sahibi ben değilim kiAsla yapmazdım. Kimse için yapmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?