Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizimkiler Awrupa yakasında biz anadolu yakasındayız...Ben gelip gitmeyi çok sewiyordum... hep gidelim, onlar gelsin... yiyelim, içelim söyleyelim... Senede 1 defa geliyorlar... Heralde yol parası çok geliyor...:)))Maalesef el senin düşüncende olmuyor tabiiki... Geçen de iftara ne siz bize ne de biz size gelelim.... daha uzak bir yerde oturan görümcemde buluşalım deyince ipler koptu bende... kesinlikle gitmek istemiyorum.... Böyle uzaktan güzel... ne ben onlara ne onlar bana....:))
biz aynı şehirdeyiz kayınvalidemlerle evlerimiz yakında değil çok uzakta değil açıkçası ben canım ne zaman isterse gidiyorum kayınvalidemlere yani keyfime bağlı eşimde neden sık gitmiyorsun demez bana bırakır bazen 15 günde bir bazen ayda bir gidiyorum bazende eşimle oğlumu gönderiyorum sık muhabbet tez ayrılık getirir derler ne gerek var hergün içli dışlı olmaya
Aynı şehirdeyiz.Her hafta gideriz en fazla 1 saat hatta daha az kalmya dikkat ederis.Uzun kalınca mayaları bozulur kavga çıkarırlar,laf çakarlar.Çok beklentisi olan insnala çok muhabbet etmemek lazm
Aynı şehirdeyiz.Her hafta gideriz en fazla 1 saat hatta daha az kalmya dikkat ederis.Uzun kalınca mayaları bozulur kavga çıkarırlar,laf çakarlar.Çok beklentisi olan insnala çok muhabbet etmemek lazm