- 4 Mayıs 2022
- 1.533
- 2.028
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Benim annemden bir tane üvey kız kardeşim var. 18 yaşında bu sene üniversite sınavına hazırlandı babası dershaneye yolladı binlerce tl harcadı ama çalışmadı annem çok üzüldü puanı kötü geldi. Normalde fen lisesi kazanmıştı sonra orayı bıraktı normal Anadolu lisesine geldi yatılı kalamazmış. Neyse sonuç kötü yani tıp vs hedeflerken şuan dandik bir üni fizyoterapi kazandı gidiyor. Ben çok karşı çıktım gitme dedim işsiz kalırsın bi daha hazırlan adam gibi ebelik hemşirelik falan oku dedim çok kavga ettik bana çok saygısızlık yaptı terbiyesizce konuştu ben de ağır konuştum. Küstük. Çünkü çok carlak saygısız.
Neyse annem benden bir tane ata altın istedi hibe olarak kardeşine iPhone alacağız verir misin dedi sonuçlar açıklanmadan önce. Ben de verdim. Sonra biz sonuçlardan sonra çok kavga ettiğimiz için baya bi aramız bozuldu hem annemle hem kardeşimle birkaç kez dedim sen çok terbiyesizsin kafanı duvarlara vurursun dedim sonra da annem para verdin diye bizi azarlıyorsun gibi bir triplere girdi sonra da altınımı geri üstüme attı. Ben de annem hem para verip hem sizden azar işitemicem diyip geri aldım. Ama çok üzüldüm. Bir yandan da saygısız kız kardeşime kızdım iyi oldu. Beni abla yerine koymuyor bizim evimize gelme bile dedi. Çok üzüldüm haksız mıyım yaaa
Neyse annem benden bir tane ata altın istedi hibe olarak kardeşine iPhone alacağız verir misin dedi sonuçlar açıklanmadan önce. Ben de verdim. Sonra biz sonuçlardan sonra çok kavga ettiğimiz için baya bi aramız bozuldu hem annemle hem kardeşimle birkaç kez dedim sen çok terbiyesizsin kafanı duvarlara vurursun dedim sonra da annem para verdin diye bizi azarlıyorsun gibi bir triplere girdi sonra da altınımı geri üstüme attı. Ben de annem hem para verip hem sizden azar işitemicem diyip geri aldım. Ama çok üzüldüm. Bir yandan da saygısız kız kardeşime kızdım iyi oldu. Beni abla yerine koymuyor bizim evimize gelme bile dedi. Çok üzüldüm haksız mıyım yaaa