kendi arasında yüzük takan varmı

ben hıc bır zman takmadım. ama ex asklarımlada böle bır talebmz olmadı. bazen özenırdım bazı ünv arkadslarım takardı hosuma gıderdı. su an evlıyım ve ıyıkı takmamısım. zaten bıttıler. hoş takjan arkasdlarımda bıttı. yanı yuuzk bıtmeyecegını göstermıyor. uzakta olanlar zaten ayrılıcaksınz bence takmayın da etrfaındakı kısmetlerınıı kapatmayın . belkı bırı evlenecegınz adamdır. uzaktakı ınsan tanınmıyr cunku

Bende saçma bulmuyorum. Tabi 15-16 yaşında takanlara karşıyım o ayrı. Nişanlımla 8 senedir bir birlikteliğimiz var sevgililik döneminde bizde takmıştık ama pahalı bir şey değil ikimizde özeniyorduk ve aldık. Bir süre sonra zaten ailelere söyledik gerçek söz yüzüklerimiz oldu,önceki yüzüklerimizi de anı olarak saklıyoruz çünkü anlamı bizde büyük her yönden:16:

Eğer ciddi düşünülüyorsa takılabilir. Bunda saçmalık falan görmüyorum,ben taktım diye aramızdaki bağ, yuzuklerimize bağlı diye düşünmedim. Bizi mutlu eden, küçük şirin bir yüzük..

Herkes dilediğini yapar tabi ki. Ki 3-5 günlük,aylık bir ilişkiyse ve yüzük takılıyorsa anlamını yitirir..

Bende saçma bulmuyorum. Tabi 15-16 yaşında takanlara karşıyım o ayrı. Nişanlımla 8 senedir bir birlikteliğimiz var sevgililik döneminde bizde takmıştık ama pahalı bir şey değil ikimizde özeniyorduk ve aldık. Bir süre sonra zaten ailelere söyledik gerçek söz yüzüklerimiz oldu,önceki yüzüklerimizi de anı olarak saklıyoruz çünkü anlamı bizde büyük her yönden:16:

Eğer ciddi düşünülüyorsa takılabilir. Bunda saçmalık falan görmüyorum,ben taktım diye aramızdaki bağ, yuzuklerimize bağlı diye düşünmedim. Bizi mutlu eden, küçük şirin bir yüzük..

Herkes dilediğini yapar tabi ki. Ki 3-5 günlük,aylık bir ilişkiyse ve yüzük takılıyorsa anlamını yitirir..

5 aylık ilişki ve aıle kabullenmıyor

5 aylık ilişki ve aıle kabullenmıyor

Kusura bakmayın, belki çoğu kişi kızacak bana ama 5 aylık ilişkiyi ben de anne baba olsam kabullenmem.
Bir de sık görüşmüyoruz diyorsunuz, ne yaşamış, birbirinizden nasıl bu kadar emin olmuş olabilirsiniz ki?:44:
Bana çok da haksızlar gibi gelmedi açıkçası.
Ha siz ilişkinize devam eder, sağlam temeller atarsınız, birbirinize her türlü destek olur ve artık tamam, hayatımı onsuz geçiremem dersiniz, o zaman kabul görür aile.
En azından çevremdeki herkesin böyle oldu, yıllarca gezildi tozuldu aileler ciddiye bile almadı, artık her iki taraf da kesin ve emin bir şekilde karşılarına çıktıkları an onaylar verildi.

Kusura bakmayın, belki çoğu kişi kızacak bana ama 5 aylık ilişkiyi ben de anne baba olsam kabullenmem.
Bir de sık görüşmüyoruz diyorsunuz, ne yaşamış, birbirinizden nasıl bu kadar emin olmuş olabilirsiniz ki?:44:
Bana çok da haksızlar gibi gelmedi açıkçası.
Ha siz ilişkinize devam eder, sağlam temeller atarsınız, birbirinize her türlü destek olur ve artık tamam, hayatımı onsuz geçiremem dersiniz, o zaman kabul görür aile.
En azından çevremdeki herkesin böyle oldu, yıllarca gezildi tozuldu aileler ciddiye bile almadı, artık her iki taraf da kesin ve emin bir şekilde karşılarına çıktıkları an onaylar verildi.

zaten onay vermıyorlar hıc o gozle gormuyorlar bıle çalışıyor gelemıyor ben gıdemıyorum her fırsatta gelıcem dıyor nasıl olcaksa bakalım nolcak evet tam tanımıyorum emınım demedım zaten

zaten onay vermıyorlar hıc o gozle gormuyorlar bıle çalışıyor gelemıyor ben gıdemıyorum her fırsatta gelıcem dıyor nasıl olcaksa bakalım nolcak evet tam tanımıyorum emınım demedım zaten

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen.
Siz bu kişi ile sanalda mı tanışmıştınız?

Evet hatırlıyorum , siz bu kişi ile bayramda gelmediği için kavga etmiştiniz.
5 ay internette konuştuktan sonra ilk defa bayramda görmüştünüz sanırım onu.

Şimdi bu durumda bu kişi ile yüzük takmak hiç de uygun bir davranış olmaz.
Çünkü henüz bir kez yüz yüze görüşmüşsünüz.
İyice tanıyın ondan sonra karar verin.
Önce niyetine bakın.
Hayatında başkası var mı yok mu emin olun.
Sonuçta sanalda tanıdığınız ve bir kez gördüğünüz biri ile
hemen yüzük takmaya değer mi?
Bu soruyu kendinize sorun ve ondan sonra yüzüğü takın ya da takmayın .
Karar sizin.

Burada çıkan polemikler de sanırım uzun süreli ilişkiler ve sizinki gibi kısa süreli
ilişkiler adına yapılmış.

Son düzenleme:

Emin olmadığınız, en azından şöyle söyleyeyim.
Bir yüzük takılıyorsa evet hayır oranı yüzde 50 değildir, yüzde 70 sizde tamamdır.
Bu 70 i ya aşk oluşturur, ya keyifli paylaşımınız, ya size iyi bir eş olabileceği ya da iyi bir baba...
Hepsinden bir nebze ile olura yakınsa takılır o yüzük kendi aranızda olsa bile.
Zaten bu bahsettiğim mevzular arada bile yoksa ailenizin bilmesine ne gerek var?

Ben kendi ilişkimi bile 2 yıldan önce söylemedim, onun tüm sülalesi bilse de benim ablam annem bilir, o da artık büyüdük, yaş kemale erdi maksadıyla söylendi.
Tabi bu benim fikrim, benim yaşantım, doğrusu bu asla diyemem.

Ama aile benim gözümde çok önemlidir, onlarla birini tanıştırmam ya da haberdar etmem için kafamda o oran yüzde 95 i kesin bulmalıdır.
Yoksa ailemin hayatımda yeri ve değerinin farkı nerede kalır?:44:

Bir yüzük takılıyorsa evet hayır oranı yüzde 50 değildir, yüzde 70 sizde tamamdır.
Bu 70 i ya aşk oluşturur, ya keyifli paylaşımınız, ya size iyi bir eş olabileceği ya da iyi bir baba...
Zaten bu bahsettiğim mevzular arada bile yoksa ailenizin bilmesine ne gerek var?

Ben kendi ilişkimi bile 2 yıldan önce söylemedim, onun tüm sülalesi bilse de benim ablam annem bilir, o da artık büyüdük, yaş kemale erdi maksadıyla söylendi.

Ama aile benim gözümde çok önemlidir, onlarla birini tanıştırmam ya da haberdar etmem için kafamda o oran yüzde 95 i kesin bulmalıdır.

dogru haklısınız bunlarıda dusunmek gerekır yanlıs yapmamak için sonra karar verılır ben bılsınler yanlıs yapmadıgımı dıye soledm yoksa evet erken yuzuk yanlıs oldu zaten

işte ben gıdemıyorum o sık gelemıyor nasıl tanıcam tanıscam onu bılmıyorum uzaktan

işte ben gıdemıyorum o sık gelemıyor nasıl tanıcam tanıscam onu bılmıyorum uzaktan

Uzaktan ilişkiler bu yüzden zordur zaten.
Hele de ilişkinin en başında bile uzaklık varsa biz bir adım atıp yoruyorsak kendimizi sizin 5 yormanız lazım.

Ben kendi fikrimi söyleyeyim, alınmayın kırılmayın ama, gerçekten iyiliğinizi istediğim için söylüyorum.
Bu kadar kısa sürede hele de uzaktan bir ilişki yürütmeye çalıştığım biri bu ciddiyetle bana gelse ve yüzük olayına girse şüphelenirim...
Ömründe ilişkisi mi olmadı bu adamın, acaba niyeti ne, biran önce tanımadan evlenmek mi istiyor, ailemi beni iyi gördü de kapmaya mı çalışıyor ya da bak ciddiyim imajı verip başka şeylerin derdine mi düşecek diye hakikaten işkillenirim.
Çok sevsem bile o şüpheyi bende uyandırır...

Bu aşamada arada mesafe var ve bu mesafeyi kısaltmak erkeğin üzerine düşer çoğunlukla.
Herkesin işi var, öyle düşünelim.
Haftasonu yok ama, ne seven adamlar var uyumadan gidip geri dönüyorlar 2 saat için?
Ya da para biriktirip, gezmeyip alışveriş yapmayıp biletlere harcıyorlar.
Siz bir hanım olarak bu çabaları gördükten sonra zaten ancak ısınabilir, siz de daha büyük adımlar atabilirdiniz.
Burada fazlasıyla çelişki bir ilişki söz konusu benim bakış açıma göre.

Uzaktan ilişkiler bu yüzden zordur zaten.
Hele de ilişkinin en başında bile uzaklık varsa biz bir adım atıp yoruyorsak kendimizi sizin 5 yormanız lazım.

Ben kendi fikrimi söyleyeyim, alınmayın kırılmayın ama, gerçekten iyiliğinizi istediğim için söylüyorum.
Bu kadar kısa sürede hele de uzaktan bir ilişki yürütmeye çalıştığım biri bu ciddiyetle bana gelse ve yüzük olayına girse şüphelenirim...
Ömründe ilişkisi mi olmadı bu adamın, acaba niyeti ne, biran önce tanımadan evlenmek mi istiyor, ailemi beni iyi gördü de kapmaya mı çalışıyor ya da bak ciddiyim imajı verip başka şeylerin derdine mi düşecek diye hakikaten işkillenirim.
Çok sevsem bile o şüpheyi bende uyandırır...

Bu aşamada arada mesafe var ve bu mesafeyi kısaltmak erkeğin üzerine düşer çoğunlukla.
Herkesin işi var, öyle düşünelim.
Haftasonu yok ama, ne seven adamlar var uyumadan gidip geri dönüyorlar 2 saat için?
Ya da para biriktirip, gezmeyip alışveriş yapmayıp biletlere harcıyorlar.
Siz bir hanım olarak bu çabaları gördükten sonra zaten ancak ısınabilir, siz de daha büyük adımlar atabilirdiniz.
Burada fazlasıyla çelişki bir ilişki söz konusu benim bakış açıma göre.

işte zatn ben gel dedıgımde bayramddan once gelemem dedıkı gelcegı yol 8 saat yol bırde ben saflık yaptım facemı falankapadım gırmıyorum oyun oynamıyorum bırazda kısıtlamak var galıba sızın facenız varmı bılmem ama bıde bana ıstıyorsan ac dıyor acarsam ne ısın var kımle konusuyon ben yokmuyum benım için sen varsın dıyor benım ıçınde okadar yol gelmedı bayramdan once sonra nolur bılemem bıde hep ılgılendı benım yaptıgım daha çok bıde neden kızıyon dıyor ben sana karısamam hesap vermek zorunda degılsın dıyor donek

Bana çok saçma gelen bir davranış,
O yüzük ne için takılır;birbirine evlilik sözü vermek için.
E madem evlilik sözü veriyorsunuz,ailelerden onayınızı alırsınız,ailelerle birlikte takarsınız yüzüğünüzü.

Ben eşimin bana evlilik teklif ederken aldığı yüzüğü bile ailesi gelip beni istemeden bırakın takmayı,kabul bile etmedim.
Ailemin sevgilimi sadece onaylaması birşey ifade etmez.
Evlilik sözü vereceğim adam benim babamın gelip elini öpmeden asla kendi kendime kararlar vermem,zatende vermedim.
Tabii bu benim düşüncem.

Konu sahibi,sizin bu konuyu düşünmeniz bile zaten bana göre çok anlamsız.
Karşınızdaki adamı bir veya 2 kez gördünüz,sadece internette size anlattıklarını biliyorsunuz ,nerden çıktı yüzük takmak??
Bu adamın evli olmadığının garantisi varmı???
Bu adamın sapık olmadığını biliyormusunuz??
Bu adamın size anlattığı mesleğin doğru olduğunu biliyormusunuz??
30 yaşında olduğunu söylemişsiniz,sizce 30 yaşında bir adamın hayatında 1-2 kez gördüğü bir kıza yüzük takmak istemesinin amacı nedir,hiç düşündünüzmü?
Kendinden eminse,ilk görüşte aşksa(ki 30 yaş için bu çok komik olurdu) gelsin istesin sizi babanızdan.
Onu tutan ne??

Bana çok saçma gelen bir davranış,
O yüzük ne için takılır;birbirine evlilik sözü vermek için.
E madem evlilik sözü veriyorsunuz,ailelerden onayınızı alırsınız,ailelerle birlikte takarsınız yüzüğünüzü.

Ben eşimin bana evlilik teklif ederken aldığı yüzüğü bile ailesi gelip beni istemeden bırakın takmayı,kabul bile etmedim.
Ailemin sevgilimi sadece onaylaması birşey ifade etmez.
Evlilik sözü vereceğim adam benim babamın gelip elini öpmeden asla kendi kendime kararlar vermem,zatende vermedim.
Tabii bu benim düşüncem.

Konu sahibi,sizin bu konuyu düşünmeniz bile zaten bana göre çok anlamsız.
Karşınızdaki adamı bir veya 2 kez gördünüz,sadece internette size anlattıklarını biliyorsunuz ,nerden çıktı yüzük takmak??
Bu adamın evli olmadığının garantisi varmı???
Bu adamın sapık olmadığını biliyormusunuz??
Bu adamın size anlattığı mesleğin doğru olduğunu biliyormusunuz??
30 yaşında olduğunu söylemişsiniz,sizce 30 yaşında bir adamın hayatında 1-2 kez gördüğü bir kıza yüzük takmak istemesinin amacı nedir,hiç düşündünüzmü?
Kendinden eminse,ilk görüşte aşksa(ki 30 yaş için bu çok komik olurdu) gelsin istesin sizi babanızdan.
Onu tutan ne??
zaten aılemde sızle aynı dusunuyor yakıstırmadılar olmucak olmaz dıyorlar aynen öle dusunuyorlar gelıp ısteyemez tanımıyorumki

işte zatn ben gel dedıgımde bayramddan once gelemem dedıkı gelcegı yol 8 saat yol bırde ben saflık yaptım facemı falankapadım gırmıyorum oyun oynamıyorum bırazda kısıtlamak var galıba sızın facenız varmı bılmem ama bıde bana ıstıyorsan ac dıyor acarsam ne ısın var kımle konusuyon ben yokmuyum benım için sen varsın dıyor benım ıçınde okadar yol gelmedı bayramdan once sonra nolur bılemem bıde hep ılgılendı benım yaptıgım daha çok bıde neden kızıyon dıyor ben sana karısamam hesap vermek zorunda degılsın dıyor donek

Bende yaşadım uzaktan ilişki. Eğer öncesinde tanımadığın biriyle uzaktan ilişki yaşıyorsan yol yakınken vazgeç. Olmaz, yürümez. İstediğin kadar uğraş, yanında değilken, tavırlarını, konuşmalarını göremiyorken tanıyamazsın.

Biz üniversite dolayısıyla ayrı kaldık 1.5 yıl kadar. Ama ondan öncesinde 1 yıllık ilişkimiz vardı. Yani sorun olmadı bizim için. Birbirimizi tanıyorduk. Ama sizin durumunuz farklı. Çok rahat yalan söyleyebilir sana. Yaş farkı da çok değil ama yine de o daha tecrübeli bu hayatta.

Bir de bu kadar kısa süreli bir ilişkide, birbirinizi göremiyorken yüzük alıp gelmesi çok samimiyetsiz geldi bana. Ben karşı değilim yüzüğe, ama uzun süreli, oturmuş ve ciddi ilişkilerde karşı değilim. O yüzden bence gözden geçir ilişkini ve hatta yol yakınken vazgeç..

Bende yaşadım uzaktan ilişki. Eğer öncesinde tanımadığın biriyle uzaktan ilişki yaşıyorsan yol yakınken vazgeç. Olmaz, yürümez. İstediğin kadar uğraş, yanında değilken, tavırlarını, konuşmalarını göremiyorken tanıyamazsın.

Biz üniversite dolayısıyla ayrı kaldık 1.5 yıl kadar. Ama ondan öncesinde 1 yıllık ilişkimiz vardı. Yani sorun olmadı bizim için. Birbirimizi tanıyorduk. Ama sizin durumunuz farklı. Çok rahat yalan söyleyebilir sana. Yaş farkı da çok değil ama yine de o daha tecrübeli bu hayatta.

Bir de bu kadar kısa süreli bir ilişkide, birbirinizi göremiyorken yüzük alıp gelmesi çok samimiyetsiz geldi bana. Ben karşı değilim yüzüğe, ama uzun süreli, oturmuş ve ciddi ilişkilerde karşı değilim. O yüzden bence gözden geçir ilişkini ve hatta yol yakınken vazgeç..

vazgeçemıyorum kolay olmuyor bıttı arama demek sevıyorum dıyor gelıp ısteyeyım dıyor tanımadan evet dogru yuzuk saçmalık olmus

ben evlenirsem evde takmam ama dışarda hep takarım heralde. Nişanlım çok seviyor yüzzük takmayı. Ben bazen tek taşımı takmıyorum bazen boguyor yüzük farklı bir his yaratıyorr parmagımda

yani anladıysam arap olayım
kimi neyi seviyorsun allah aşkına
bir kere ve yeni gördüğün bir insanı nasıl neyini seviyorsun
görmeden tanımadan paylaşmadan yaşamadan nasıl sevebilirsin
bu sevgi mi şimdi

insanlar netten tanışır
yüzlerce arkadaşım var netten
mesleğimin forumundan arkadaşlarım var
burdan arkadaşlarım var
hobimin forumundan arkadaşlarım var
yakın hissedip tanışmak istediğim nitekim tanıştığım da oldu kadın ve erkek
ama ben o forumlara sevgili bulmaya değil o konularda konuşacak insanlar bulmaya girdim ve buldum
ha bu arada birinden de hoşlanabilirdim uzaktan
ama seviyoruuum ölüyoruuum demezdim
gelirdim giderdim görüşürdüm tanırdım
netten evlenen de var evet
bunlar çok normal
ama ben nete gireyim birini bulayım seveyim
bir kere göreyim bir kere yahu
ilk görüşte evleneyim diyeyim yüzük takayım
olduu gözlerim doldu
pes artık
kızım var vallaha korkuyorum
millet ava çıkmış haberimiz yok

arkadaşım senin daha bir fikrin bile yok
herkesin dediğine aa evet diyorsun
çocuk seviyorum demiş aa evet seviyorum
ailen yok demiş aa evet haklılar olmayacak gibi
burda yanlışsın diyorlar aa evet haklısınız

bozuk plak gibi takmışsın boya kiloya
bi bak kaç mesajın kopyala yapıştır benim boyun o onun boyun şu
kaç mesajında seviyorum ama olmaz
seviyorum ama tanımıyorum
offf valla daral geldi
yani düzgün yazmaya çalıştım ama ancak bu kadar oldu

sen 20 yaşında falan olamazsın mümkün değil

şimdi bu fikirdeki insanların yüzük takması çok mantıklı evet
ha çok da anlamlı gerçekten
takın kardeşim takın
eksilmesin bi tarafınız

yani anladıysam arap olayım
kimi neyi seviyorsun allah aşkına
bir kere ve yeni gördüğün bir insanı nasıl neyini seviyorsun
görmeden tanımadan paylaşmadan yaşamadan nasıl sevebilirsin
bu sevgi mi şimdi

insanlar netten tanışır
yüzlerce arkadaşım var netten
mesleğimin forumundan arkadaşlarım var
burdan arkadaşlarım var
hobimin forumundan arkadaşlarım var
yakın hissedip tanışmak istediğim nitekim tanıştığım da oldu kadın ve erkek
ama ben o forumlara sevgili bulmaya değil o konularda konuşacak insanlar bulmaya girdim ve buldum
ha bu arada birinden de hoşlanabilirdim uzaktan
ama seviyoruuum ölüyoruuum demezdim
gelirdim giderdim görüşürdüm tanırdım
netten evlenen de var evet
bunlar çok normal
ama ben nete gireyim birini bulayım seveyim
bir kere göreyim bir kere yahu
ilk görüşte evleneyim diyeyim yüzük takayım
olduu gözlerim doldu
pes artık
kızım var vallaha korkuyorum
millet ava çıkmış haberimiz yok

arkadaşım senin daha bir fikrin bile yok
herkesin dediğine aa evet diyorsun
çocuk seviyorum demiş aa evet seviyorum
ailen yok demiş aa evet haklılar olmayacak gibi
burda yanlışsın diyorlar aa evet haklısınız

bozuk plak gibi takmışsın boya kiloya
bi bak kaç mesajın kopyala yapıştır benim boyun o onun boyun şu
kaç mesajında seviyorum ama olmaz
seviyorum ama tanımıyorum
offf valla daral geldi
yani düzgün yazmaya çalıştım ama ancak bu kadar oldu

sen 20 yaşında falan olamazsın mümkün değil

şimdi bu fikirdeki insanların yüzük takması çok mantıklı evet
ha çok da anlamlı gerçekten
takın kardeşim takın
eksilmesin bi tarafınız

kusura bakmayında foruma sevgılı bulmayamı gırıyorum ne sacmalık evet buldum tanımıyorum tanımaya calısıyorum daha napım gel evlenelım demedımkı ben ona aılem yakıstıramadı ben hala tanımaya calısıyorum evet uzak dogru ben sevgılı bulmaya falan gırmıyorum zaten takmadımda yuzuk falan

Back
X