kendi arasında yüzük takan varmı

bende gıdemem aılemı bırakıpta gıtmem zor olur aılemı bırakamam yapamam ya kotu cıkarsa dogru durust tanımıyorum kalkıp gıtcem o kadar ınsan tanıdıgı haldegerı donuyor zor gercekten dusunuyorum bunları

Eee ailene niye hak vermiyosun o zaman

Bi öylesin bi böyle

Zaten uzak olmaz diye bakıyorsan , aileni dinle hayır de adama.. Ne uzatıyosun ki..

Bi seviyorum bırakmak istemiyorum diyosun, bi de yüzük taktık ama zaten çıkcak diyosun..

2 gündür ayar ettin bizi burda..

Sen bi karar ver öyle gel bence..

Eee ailene niye hak vermiyosun o zaman

Bi öylesin bi böyle

Zaten uzak olmaz diye bakıyorsan , aileni dinle hayır de adama.. Ne uzatıyosun ki..

Bi seviyorum bırakmak istemiyorum diyosun, bi de yüzük taktık ama zaten çıkcak diyosun..

2 gündür ayar ettin bizi burda..

Sen bi karar ver öyle gel bence..
kararımı verdım bıtırecem olmucak duaya amın demeyeyım

sizin durumunuz şuna benzemiş..

evli olan bir çiftin boşanmamak için çocuk yapması gibi olmuş taktığınız yüzük.. belki ilk zamanlar iyi gitmiştir aranız yüzüğün hevesine ama sonradan giderek kötüleşmiştir sanırım.. sizin taktığınız yüzüğün tek anlamı ilişkiyi kurtarmak..

kendi şahsi fikrim; bizimde söz yuzuklerımız var hala saklarım (5yıllık evliyim).. flörümüzün 4.ayında takmıstık bizde ancak ben ailemle bırlıkte oldugum için sadece eşim yanıma geldiğinde takabılıyordum parmagıma :)) diğer zamanlarda boynumdaydı kolye yapmıstım bi neviii :):):) eşim işi nedeniyle başka bi şehirdeydi.. eşim altın olsun diye tutturmustu ama ben gümüş aldırmıstım..

kendimi kötü hissettiğim mutsuz oldugum zamanlarda veya eşimle tartıstıgımız zamanlarda yüzük bana güç verirdi bilmiyorum yani tamam aramızda gönül bagı aşk vardı ama yüzükte bu bağı pekiştirip kuvvetlendirmişti diyebilirim..
.
bu kendi aramızdaki söz yuzuklerınden 1 yıl sonra nişanımız,nişandan 3ay sonrada nikahımız(20yaşndaydım) oldu (düğün (21 yaşındaydım) 10ay sonra oldu)

Back
X