Kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Direk konuya giriyorum bayanlar..

Ben ev hanımıyım evleneli 1.5 yıl oldu 5 ayına yeni girmiş bir bebeğim var ve ben artık kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum..

Meslek lisesinden çocuk gelişimi mezunuyum üniv. açıkdan okuyordum daha birinci sınıfım evlendiğim dönem nişandı düğündü falan derken ders çalışamadım ve sınıfta kaldım bu yılda bebek var çalışamam diye okulu dondurdum:KK42:

Şu an çalışıp kendi paramı kazanmak kendine güveni ol kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayan olmak istiyorum sanki böyle kendime yetmiyorum eksik hissediyorum. .
En başta da özgüvenim eksik..

Ben doğuda yaşıyorum çok şükür iş imkanları var ama büyük bir şehir kadar değil eşimde bu konuda tepkili çalışmamı istemiyor. Ben ne olursa olsun para kazanmak kendi ayaklarımın üzerimde durmak kendime ve oğluma yetebilmek istiyorum.
Çok şükür bir eksiğimiz yok eşim ne istesem alır yapar.

Ama ben sanki bunun altında eziliyorum. Sizce ben çalışıp para kazanabilirmiyim? benimde yapabileceğim iş varmıdır? bana bi akıl verin.!

Şimdiden teşekkür ederim..

Şimdi bak canım öyle haşırt diye söyleme kocaya böyle şeyleri sık sık ama yumuşak dille hatirlat hemen çabucak evet cevabı almasanda vazgeçme bu bi kaç sene alsa bile vazgeçme ......ama tabi şiddet araya girerse vazgeç. ....net.....

Şimdi bak canım öyle haşırt diye söyleme kocaya böyle şeyleri sık sık ama yumuşak dille hatirlat hemen çabucak evet cevabı almasanda vazgeçme bu bi kaç sene alsa bile vazgeçme ......ama tabi şiddet araya girerse vazgeç. ....net.....
Şiddet uygulayacak bir insan değil yapmaz.. yapamaz..!

Sürekli dile getiriyprım bazen ciddiye bile almıyor ama ciddi olduğumu söyleyincede kızıyor otur evde çpcuğuna bak ben sana aylık 500 vereyim dedi bi keresinde çok sinirlemdim hatta bana annelik yaptığım için para teklif edemezsin bir daha duymayayım dedim.
Oda o zaman sende bir daha çalışacam deme dedi

İsteyince yapamayacağın şey yok.

Öncelikle ne istediğini bil, okulunu mu okumak yoksa direkt çalışmak mı?

Karar verince yolunda ilerle.

Ben ev hanımıyım evleneli 1.5 yıl oldu 5 ayına yeni girmiş bir bebeğim var ve ben artık kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum..

Meslek lisesinden çocuk gelişimi mezunuyum üniv. açıkdan okuyordum daha birinci sınıfım evlendiğim dönem nişandı düğündü falan derken ders çalışamadım ve sınıfta kaldım bu yılda bebek var çalışamam diye okulu dondurdum:KK42:

Şu an çalışıp kendi paramı kazanmak kendine güveni ol kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayan olmak istiyorum sanki böyle kendime yetmiyorum eksik hissediyorum. .

Ben doğuda yaşıyorum çok şükür iş imkanları var ama büyük bir şehir kadar değil eşimde bu konuda tepkili çalışmamı istemiyor. Ben ne olursa olsun para kazanmak kendi ayaklarımın üzerimde durmak kendime ve oğluma yetebilmek istiyorum.

Ama ben sanki bunun altında eziliyorum. Sizce ben çalışıp para kazanabilirmiyim? benimde yapabileceğim iş varmıdır? bana bi akıl verin.!

Evde çocuğunla kpssye hazırlan. Gir devlete memur ol. Kocan memur olunca çok sıkıntı çıkarmaz bence. Ben senin yerinde olsam üni bitiricem fiye uğraşmak yerine atanmak için uğraşırdım.

Çalışmak istiyorum kesinlikle.
Ama nasıl başlayacam önümde koca engeli var onu nasıl aşacam ne iş yapacam işi nasıl bulacam vs vs bisürü şey varr
Bebişin daha çok küçük. Şimdi hemen çalışmak istiyorum diyeceğine eşini buna hazırla derim. Bu sürede okulunu bitirmeni tavsiye ederim.

Lise kpss de düşünebilirsin.

memur olma $ansiniz varsa oyle yapin ama o zamanda atanma isi var
esinin isi sabitse onu istemeyebilir

bence biraz zamana ihtuyacin var duurmunuzda iyiyse oglunu bakicya birakip ise gitmeni istememekde hakli kocan
çocugu kre$e evrince çalis sen , aradaki zamanida kocani ikna etmek;le ve kendine bi is fikri bulmakla geçir :)

Haklısınız ama tam 4 yıl okul okumam gerek ki açıkdan okumak çok zor 4 yılda da bitireceğim meçhul. Okul bitene kadar 28 yaşında falan olurum zor yani

Siz bilirsiniz... Diğer türlü de elle tutulur bir mesleğiniz olmayabilir. Ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum diyorsunuz o yüzden dedim :)

eşinizin size karşı sorumlu olması çok doğal.
sizin ihtiyaçlarınızı gidereceğini bilerek evlendi sizle.
niye böyle bi şeyin altında ezilir ki insan.
bu çok normal bir durum.
başka bir sorununuz olmadığına emin misiniz?

kreslerın anaokulların ustaogretıcısı olabılırsınız bebegınızde bıraz buyudugunde sızıne gelır.. 3 yas gıbı

eşin para konusunda seni ezdi mi. kimse rahatsa bebeği bırakıp gitmez diye düşünüyorum. eşin sana para bırakmasın. maaş ek kart versin

Back
X